Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GT-s5603 Telefon Nasıl Sıfırlanır??
Sponsorlu Bağlantılar
alucard7
Üye
Konu Sahibi
GT-s5603 Telefon Nasıl Sıfırlanır??
Samsung s5603 Preston var fakat telefon kilidi şifresini unuttum Şifre olmadan nasıl fabrika ayarlarına dönücem Lütfen yardım edin Prestonda çalışması gerek forumda sıfırlama var ama emin olamadım Lütfen yardım edin....
bıde bunu dene bu kod ayrıca telefonunda donma donmayıda kaldırıyor *2767*2878#
burak06bozdag
Üye
hergele fatıh çook teşekkür ederim . Sayende telefonum düzeldii . Allah razı olsun senden
ixmaix
Üye
fabrika ayarlarına geri al a gel şfire 8 tane 0
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
rıca ederım kardesım sorununuz hallolmuşsa ne mutlu bana ıstedıgın zaman yardımcı olurum kardesım vesselam]
60asil60
Üye
bn bütün şifreleri yazdım hepside olmadı
xmahonix
Üye
count reset yazıyor bu ekranda ne yapacağız ?
cengizsualp
Üye
arkadaslar telefon sıfırlanınca ilk açıldıgındaki tüm programlar otomatık olarak geri yükleniyor mu ?
mesela ben google maps in sürümünü yükselttim ama olmadı. eski sürümünü de dokunmatık olarak bulamıyoru.
telefona format atsam düzelir mi ?
allah razı olsun nişanlıma mesaj atabildim sayende eywallah
acıelma
Üye
fatıh saol yha benı 15 tl dn kurtardın
nnnisa
Üye
Arkadaşlar aynı telefondan benimde var ama telefon kilidini ve diğer dosyalar için olan şifreyi unuttum . ne yapmam gerekiyor?
adge and keane
Üye
abii bnmde sorunum var benim telim gt s5603 samsung kullaniyorum ama tel kilidini bulamadim 8 tane sifiri denidim olmadi acaba *2767*3855# yapsam olurmu lütfen bana yardimci oll bekliorum
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar benimde samsung gt s5603 tel var ama bubub tel kilidi kaç lütfen yardimci olunuz *2767*3855# debesem kodlar sıfırkanıp yeniden şifre yazabilirmiim lütfen bana yardimci olun
angel_85
Üye
Ben yaptım ama onaylama için bi şifre çıktı oraya ne girmek gerekiyo
m_a_n_y_a_k
Üye
Ya Kardeşim Bende Şifre Koydum Ama Koyduktan sonra Kapattım Telefonu İlk Açılışta koyduğum şifreyi istiyor format kodunuda yazamıyorum ne yapmam lazım şimdi benim yardım lütfen + rep
bende samsung gt s5603 var. Ben telefona koyduğum şifreyi unuttum telefonu açamıyorum aklıma gelen her şifreyi denedim ama olmadı. Telefon da kapalı öyle elim kolum bağlandı. Yardım edin lütfen....
frenzied
Üye
güvenlik kodu istediği için format kodu yazamıyorum, ne yapabilirim yardım edin
ily
Üye
samsung telefonum kapandı açınca telefon kilidi istiyor ve şifremi unuttum ne yapabilirim usb görmüyor * ve # tuşlarını kabul etmiyor