6680'e Nokia Map kurulur mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
czu12

czu12

Üye
    Konu Sahibi
6680'e Nokia Map kurulur mu?
Merhaba arkadaşlar,forum yaptığım araştırma ve bulduğum bir kaç konudaki uygulamaları 6680 cep telefonumda denedim ancak başarılı olamadım.Direk 6680 için olan uygulamalar değildi onun için sizlerden bilgi almak istiyorum.

Nokia 6680'e Nokia map tanımlanabilir mi?Nasıl?Ayrıntılı bir şekilde anlatabilirseniz sevinirim.. (Tabi uygulanıyorsa..) Yada Navigasyon olarak kullanabileceğim başka programlar mevcut mu?Şimdiden yardımcı olacak cevaplara tşk ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim 6680 de bir kere gps alıcısı yok navigasyon yapamazsın..ikincisi harita bulamazsın çünkü onun için bildiğim kadarıyla yok..

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
internet paketin varsa ben gibi google maps kullanabilirsin. Uydudan yerini tespit edemezsin ancak uydudan heryeri görebilir, iki yer arası yol tarifini ve bütün yol bilgilerini alabilirsin ;)

bende CellLocation diye bi program var, kapsama alanında bulunduğun baz istasyonuna göre yerini tespit edip koordinatlarını veriyor.Ama ben o koordinatlardan hiç bişy anlamadım :S

czu12

czu12

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim 6680 de bir kere gps alıcısı yok navigasyon yapamazsın..ikincisi harita bulamazsın çünkü onun için bildiğim kadarıyla yok..

Kardeşim 1.si ben senin kardeşin değilim 2.si sizin gibi albay olsaydım bu forumda bu tür soruları da sormazdım 3.sü .. aklıma bişey gelmedi :aha:

Dediğim gibi cep tlf'larını sizler gibi kurcalamadığım için böyle,programdır,oyundur vs ihtiyacım olmadı ama tatilde yol,cadde,sokak vs bulamayınca Nokia map'e ihtiyacım olduğunu hissettim.Nokia Map'i de forumdan öğrendim :vur Gene de teşekkür msj'ına..

internet paketin varsa ben gibi google maps kullanabilirsin. Uydudan yerini tespit edemezsin ancak uydudan heryeri görebilir, iki yer arası yol tarifini ve bütün yol bilgilerini alabilirsin ;)

bende CellLocation diye bi program var, kapsama alanında bulunduğun baz istasyonuna göre yerini tespit edip koordinatlarını veriyor.Ama ben o koordinatlardan hiç bişy anlamadım :S

Öneri için teşekkür ederim.Umarım çalışır :allalla:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Kardeşim 1.si ben senin kardeşin değilim 2.si sizin gibi albay olsaydım bu forumda bu tür soruları da sormazdım 3.sü .. aklıma bişey gelmedi :aha:

Dediğim gibi cep tlf'larını sizler gibi kurcalamadığım için böyle,programdır,oyundur vs ihtiyacım olmadı ama tatilde yol,cadde,sokak vs bulamayınca Nokia map'e ihtiyacım olduğunu hissettim.Nokia Map'i de forumdan öğrendim :vur Gene de teşekkür msj'ına..

Öneri için teşekkür ederim.Umarım çalışır :allalla:
düşmanım mısın?

czu12

czu12

Üye
    Konu Sahibi
düşmanım mısın?

olur mu canım öyle şey,hem bende ''kardeşim'' diye başladım cevabıma ;)

Kendi cebime yükleyemedim ama eşime aldığım 5800'a Garmin'i yükledim.Acık kurcaladıktan sonra akşam Vodafone dan msj geldi :( Tebrikler günlük 5TL'lik sınırını doldurdunuz,yarın yapacağınız internet gezintisi bizden'' dedi :naughty: Garmin paralımıydııııı :vur

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
olur mu canım öyle şey,hem bende ''kardeşim'' diye başladım cevabıma ;)

Kendi cebime yükleyemedim ama eşime aldığım 5800'a Garmin'i yükledim.Acık kurcaladıktan sonra akşam Vodafone dan msj geldi :( Tebrikler günlük 5TL'lik sınırını doldurdunuz,yarın yapacağınız internet gezintisi bizden'' dedi :naughty: Garmin paralımıydııııı :vur
5800 için sana ayarları söyleyim..uygulamalarda yer var oraya gir konumlama yöntemlerinde sadece tümleşik gps seçili olsun..

minnder

minnder

Üye
İstanbul'da yaşıyorsan aşağıda linkini vereceğim ücretsiz uygulama bir nebze de olsa derdine derman olacaktır.

Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt