Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

neb_sar

Üye
Kardeşim, sağolasın çok güzel bir konu hakkında güzel bilgiler paylaşmıssın. Ben Amerika'dan n85 aldım. Telefonun pilinin arkasında telefonun tipi: n85-3, yazılım için de: rm-334 yazıyor. Ben bu telefonu eşim için almıştım. Kendisi türkçe olmasını istiyor. Ben Rm'yi 333 e senin anlattığın yöntem ile değiştirebilir miyim? Sorun çıkar mı? Sağolsın.

RTL9

Üye
slm tesekkurler ama ben e71 icin turkce dilini indiremiyorum

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
güzel konu açmışsında 6300 a göre bulamadım bi yardım :D

under taker

Üye
arkadaşlar 6700 classic bir türlü türkçe olmuyor_programcıya bile götürdüm olmadı_phoenixi görüyor_2 çeşit flaş denedim kurulumunda sorun olmuyor_refurbish seçeneğine tıklıyoruz/No data-package selected(Product Code is empty).Select first desired Product Code and then try again/yazıyor.Product Code seçeneğine tıklıyoruz/Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the Product, or the Product cannot be identified./yazıyor_sorun ne olabilir_

mesut2362

Üye
tesekkurler

piegon27

Üye
N95

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Getting product info...
Scanning image files...
AdlServer: Flashing Update Server Data: 214912 bytes
AdlServer: Flashing CMT UPS data 1%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 11%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 21%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 30%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 40%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 50%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 61%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 71%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 80%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 90%
AdlServer: Flashing CMT UPS data 100%
AdlServer: UPS data loaded
AdlServer: Update Server code succesfully sent to phone
AdlServer: Flashing Update Server Data: 1504256 bytes
AdlServer: Flashing APE UPS data 0%
AdlServer: Flashing APE UPS data 10%
AdlServer: Flashing APE UPS data 20%
AdlServer: Flashing APE UPS data 30%
AdlServer: Flashing APE UPS data 40%
AdlServer: Flashing APE UPS data 50%
AdlServer: Flashing APE UPS data 60%
AdlServer: Flashing APE UPS data 70%
AdlServer: Flashing APE UPS data 80%
AdlServer: Flashing APE UPS data 90%
AdlServer: Flashing APE UPS data 100%
AdlServer: UPS data loaded
AdlServer: Update Server code succesfully sent to phone
Reopening the connection...
Error ADL Loader: Phone reported Downgrade not possible. Flash a newer SW version
Protocol 2: Error during Negotiation. Unable to flash.
Unable to flash phone 0x8401227A
Getting BB5 Phone Information from Update Server...
Flashing phone
Initializing
Product Type: RM-159 Product Code: 0534856C
Phone information retrieved
Scanning image files...
Error ADL Loader: Phone reported Downgrade not possible. Flash a newer SW version
Protocol 2: Error during Negotiation. Unable to flash.
Unable to flash phone 0x8401227A
All operations completed
Product flashing failed.

yükleme yaparken bu hatyı veriyor yardımcı olurmusunuz ??

hanikiler

Üye
tolga kardes allah razi olsun en sonunda n97 miniyi turkce yapabildim:oke: ben bile yapabildiysem garanti herkes yapabilir emegine gercekten saygi duyulmasi gerek artik yeni programlari ve n97 hakkindaki bilgileri bizimle paylasirsan sevinirim allah ne muradin varsa versin:bye2::bye2::bye2:

POWER82

Üye
selam ne yaptıysam olmuyor dediğin gibi programları kaldırdım su hatayı veriyo acaba regedittemi sorun var
The following errors occurred during the loading and initialisation
of TSS Product API. Phoenix will not be fully functional.
Please reinstall Phoenix to fix the problem.

Could not load Product API.
Could not pass connection object to Product API.
Could not set Product Detection mode.
Could not pass data package path to Product API.
yardımcı olursan se
vinirim dostum

--------------- Ekleme ---------------

ardındanda bu ghatayı alıyorum sonra phonix acılıyo ama işlem yapamıyorum
Error loading component
HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
This means:
Sınıf kaydedilmemiş

ardındanda bu hatayı alıyorum sonra phonix acılıyo ama işlem yapamıyorum
Error loading component
HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
This means:
Sınıf kaydedilmemiş

bu arada telefonum n 97 belirtmeyi unutmusum yardımını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

goygoy35

Üye
Kardeşim, sağolasın çok güzel bir konu hakkında güzel bilgiler paylaşmıssın. Ben Amerika'dan n85 aldım. Telefonun pilinin arkasında telefonun tipi: n85-3, yazılım için de: rm-334 yazıyor. Ben bu telefonu eşim için almıştım. Kendisi türkçe olmasını istiyor. Ben Rm'yi 333 e senin anlattığın yöntem ile değiştirebilir miyim? Sorun çıkar mı? Sağolsın.

Aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum.Bende N85 telefonumu Amerika'dan getirttim.Şu anda software version:30.019 - Version Date : 11-06-2009 - Custom Version : 30.019.201.3 Custom Version Date : 27-7-2009 Language set : 019 RM : 334 Telefonu burada update ettikten sonra nemesis programıyla 0560498 Türkçe kodunu girmeyi başardım.Şu anda hafta'da bir *#0000# la güncelleştirmeleri kontrol ettiriyorum.Arasıra'da PC suit'ten deniyorum. Acaba Türkiye'ye uygun günceleştirme yayınlandığında bahsettiğim şekilde veya yukarıda sizin anlattığınız şekilde telefonumu güncellesem Türkçe'ye geçer mi.Yoksa İngilizce kullanmaya mahkum mu olacağız memleketimizde?
Ayrıca telefonumun batarya arkasında ki bilgilerde üretim yeri Made in China olduğu yazıyor.Nokia.com.tr'de My nokia'ya kayıt olmak için İmei numaramı girdiğimde imei numaramdan kaynaklanan problem olduğunu belirtiyor.Acaba telefon sahtemi?
Şimdiden ilgin ve cevabın için teşekkürler.Kardeşinede hayırlı tezkere'ler diliyorum.

yme969

Üye
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401227a (-2080300422)
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.
N97 me phoenixle 1. sayfada verdiginiz 20.0.019 atmaya calısıyom üzerinde 20.0.027 yüklü
yukarıdaki
uyarıyı alıyorum telefon arabistandan gelme nasıl türkcelestirecem yardım edermisiniz

Evet arkadaşlar, bende de aynı problem mevcut, çözüm yok mu ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Evet arkadaşlar, bende de aynı problem mevcut, çözüm yok mu ?
kardeşim telefonunda zaten son versiyon yüklü bir daha yüklemek istiyor musun diyor? güncellemene gerek yok..

askimsensin03

Üye
tolga kardes ben fr de kaliorum tmm eline saglik guzel anlatmissin ben yaptim turkceye cevirdim ama bi sorun var benim klavye azerty ama turkceye cevirdim benim klavte oldu qverty bunun bi caresi varmi programi yoksa nokia nin bole bi yaziliom cikarmasibui beklicez yardimin icin tes. arkadasim

gencler_60

gencler_60

Üye
dostum sagolasın yaptım eynı şekilde çalıştıda olumlu da bitti yani hata felan vermedi benim sorunum mesaj yazarken kürkçe karakter de iken donma olmasıdı telefonda aynı şekilde yaptım çalıştı ve Product flashing succeeded. yazısınıda gördümtel tekrar açıldı felan ama sorun hala devam ediyor ben bu işten birseyanlamadım gerçekden bu işe yardımcı ola bilecek bi arkdas varsa cok sevinecegim üstad ellerine saglık tşkler...

karagoz19

Üye
Arkadaslar merhaba.Siteye yeni uye oldum.Yapanlarin ellerine saglik.Bende nokia 2700 classic var.Bunu Turkce yapmak istiyorum.Anladigim kadariyla bana 2700`a uygun flash dosyasi gerekiyor.Yardimci olacaklara simdiden tesekkur ediyorum.Herkese selamlar...

alicikli

Üye
Bende n97mini var yurtdışından geldi ama türkçe menüsü yok çıktımı acaba bilen var mı

xeribi44

Üye
arkadaslar bende n95 var guncelledım phonexı kurdum dedıklerınızı yaptım ancak The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x8401227a (-2080300422)

Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing. seklınde sorun verıyor yardımcı olabılırmısınız

elitel7979

Üye
merhaba arkadaslar.
bende n 81 var.bunu bilgsayara yukledim.oraan bluetooth la tele attim.feature not supported diyor.olay nedir yardimci olurmsunuz.
N81-1 8GB RM-179 21.0.010 v7 EURO

israfil051

Üye
teşekkurler

karagoz19

Üye
nemesis ile telefona baglandim.Bana 2700 classic`in Turkce dil kodu lazim.Forumda yazilanlari denedim olmuyor.Elinde farkli dil kodu olan varsa paylasirsa memnun olurum.Selamlar...

Kendi sorunumu kendim hallettim.Telefonuna firmware arayanlara yardimci olabilirim.Selamlar...

Bende n97mini var yurtdışından geldi ama türkçe menüsü yok çıktımı acaba bilen var mı

sana bu lazim olmasi gerek

levolev

Üye
merhabalar..
6270 e flash atıyodum..refurbish yaparken telefon kapandı..açılmıyor..dead flash atmaya çalışıyorum kutucuk kapalı tıklayamıyorum..ne yapmam lazım..çok acil.. yarın hediye olarak vericektim ama tel çalışmıyor..:(

Üst Alt