Kartal yine mağlup .. V.Manisa 2 - Beşiktaş 1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Kartal yine mağlup .. V.Manisa 2 - Beşiktaş 1

Ligde son haftalarda büyük bir düşüş içerisine giren Beşiktaş kupaya da kötü başladı. Kupanın son şampiyonu olan Beşiktaş grubundaki ilk maçında Manisaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu.

Manisaspor karşılaşma boyunca Beşiktaş'a oranla daha baskılı ve iyi bir futbol sahaya yansıttı. Beşiktaş'ın ise saha içerisinde organize olmakta zorluk çektiği göründü. Ev sahibi ekip ilk yarı boyunca geliştirdiği atakların sonucunda 37. dakikada Simpson'un attığı golle devreye 1-0 önde girmeyi başardı.​
Beşiktaş ikinci yarıya Bobo'nun golüyle başlasa da, Manisaspor Ergin'in golüyle karşılaşmada tekrar öne geçen taraf oldu. Ergin'in golünde Beşiktaş'ın genç kalecisi Korcan çok büyük bir hata yaparak golü adeta Manisaspor'a hediye etti.​

Son dakikaları büyük bir heyecan içerisinde geçen maçta başka gol olmayınca müsabaka Manisaspor'un 2-1 galibiyetiyle tamamlandı.​

MANİSASPOR: 2 BEŞİKTAŞ: 1

STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, İsmail Şencan, Kemal Yılmaz
SAAT: 20.30

MANİSASPOR: İlker, Güven, Kalabane, Burak, Eren, Mehmet Nas, Yiğit İncedemir (Dk. 88 Ferhat), Nizamettin (Dk. 86 Mehmet Güven), Simpson, Ergin Keleş, İsaac
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

BEŞİKTAŞ: Korcan, Ekrem, Sivok, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Tello (Dk. 77 Serdar), Fink, Ernst, İsmail (Dk. 46 Yusuf), Tabata (Dk. 47 Nobre), Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

GOLLER: Dk. 37 Simpson, Dk. 60 Ergin, Dk. 47 Bobo
SARI KARTLAR: Eren, Sivok, İbrahim Toraman

lovestar

lovestar

Üye
7 sn geç açmışım ben konuyu :ehe

Mert

Mert

Üye
korcan beşiktaşı harcadı
2 gol yedi
1.sinde içeri aldı
2.sinde sivok un üstüne abandı manisalıda topu ağlara yapştırdı.Korcanı böyle beklemiyodum
hayl kırıklığına uğradım

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Beşiktaş da ki kötü gidişat önlenemiyor .. Beşiktaş ın ne yapmak istediğini hiç anlamadım şahsen ..
Manisaspor daha istekli ve ne istediğini bilerek oynadı .. Beşiktaş ın kalecisininde maşallahı varmış ..! :)
Yahu bu Beşiktaş kimi yenecek ..!

Manisaspor u tebrik ediyorum . :oke:

lovestar

lovestar

Üye
daha erken konuşmak için ama.bence yetenek falan değil çok güçsüz korcan...tabata gidecek muhtemelen devre arası kurtuluyoruz...kıran kırana geçen bursa maçından sonra bir hafta arayla aynı deplasmanda maç yapmak zor...daha dinç bir beşiktaş bunları havada karada bozguna uğratır...sorun şuki diğer rakiplerden kasımpaşa ve istanbulspor genelde zorlandığımız türden takımlar...konya şeker maçı banko...inşallah ikisinide yenip çıkarız...bizim hatalarımız yüzünden ergin keleş gibi oyuncular kendini topçu sandıda ona yanarım...

Dwyane_Wade

Üye
DiaBLoS™;1876427' Alıntı:
Beşiktaş da ki kötü gidişat önlenemiyor .. Beşiktaş ın ne yapmak istediğini hiç anlamadım şahsen ..
Manisaspor daha istekli ve ne istediğini bilerek oynadı .. Beşiktaş ın kalecisininde maşallahı varmış ..! :)
Yahu bu Beşiktaş kimi yenecek ..!

Manisaspor u tebrik ediyorum . :oke:

Yorumuna aynen katılıyorum abi :oke:

lovestar

lovestar

Üye
05.12.2009 20.00 2 : 1
28.11.2009 20.00 1 : 3
21.11.2009 20.00 3 : 0
01.11.2009 20.00 1 : 1 18.10.2009 16.00 2 : 1

fenerliler buna iyi baksın.Beşiktaş kimi yeniyor görecekler...:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ne oluyorum demeyeceksin , ne oldum diyeceksin ..'
Bknz : Fenerbahçe lider ..
Beşiktaş 5

+ Fenerbahçe ligin en fazla galibiyet alan takımıdır .. :oke:

Yorumsuz ...
:ehe

lovestar

lovestar

Üye
o zaman sen şimdiden ne olacağım de kendini sağlama al Ali'cim...28.yılınızı kutlamak istemiyorsanız tabii...anladın sen...:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Türkiye kupasını alınca , ne oluyor ki ..! Türkiye kupasını alanları da görüyorunuz hani ? :ehe
Önemli olan lig şampiyonluğudur .. Türkiye kupası sizlerin olsun .:)
Lig şampiyonlukları bizimdir .. Fark varrrrr..:)

'Davut

'Davut

Üye
Kötü gidiş seriye bağlandı...Zaten kötü oynuyorlardı...şanslı galibiyetler sonucu lig'de üst sıralı çıktılar....

arslansem

arslansem

Üye
Şimdi çamur atma Ali.Kedi ciğer meselesine döndürme işi.Alamıyoruz arkadaş diyeceksin o kadar :ehe Kimse lig şampiyonluğu önemli Türkiye Kupası önemsiz ya da birinci ikinci kupa sıfatlarını koyamaz yani.
Her takımda yıl içerisinde iniş ve çıkışlar olur.Beşiktaşın çıkışı sonrasında iniş aşamasında geldiği maçların son bulması ve devre arasına gelmesi Beşiktaş ın şansıdır.Ligde ve kupada kaybedilecek bişeyin olmadığının farkındalardır sanırım :oke:

lovestar

lovestar

Üye
DiaBLoS™;1876476' Alıntı:
Türkiye kupasını alınca , ne oluyor ki ..! Türkiye kupasını alanları da görüyorunuz hani ? :ehe
Önemli olan lig şampiyonluğudur .. Türkiye kupası sizlerin olsun .:)
Lig şampiyonlukları bizimdir .. Fark varrrrr..:)

dur daha herşey bitmedi filmin başındayız...Gülme sen komşuna.Bugün bana yarın sana.Bu aralar çok şımardınız ama.Otomobil lastiğindede var sizdeki hava...:ehe

Dwyane_Wade

Üye
Bu sene Türkiye Kupası hasretine bir son vereceğiz :oke: (Geçen senelerdede öyle diyorduk ama :ehe)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
manisada oynayan oyuncu adını bilmiyorum sivoku öyle bir geçti ve topu dışarı attıki süper oyuncu 3 büyüklerden birine gider tebrik ederim manisayı aman aman bir top oynamadı ama presle beşiktaşı bogdu manisa topu ilerde tutabilecek adamlarıda olsa maç erken kopardı sonlara doğru devamlı şişirdiler topları...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
fbnin kötü gidiş serisi rekorunu daha yeni kırdı. Biz 2 maç kötü sonuç aldık. Seri yakalamak için fb gibi olmak gerekir. 18. hafta maçı keşke fb ile olsaydı da lige güzelce moralle başlasaydık... Neyse fb varken kötü gidiş rekoru bize kalmaz kimse merak etmesin...

Mert

Mert

Üye
manisada oynayan oyuncu adını bilmiyorum sivoku öyle bir geçti ve topu dışarı attıki süper oyuncu 3 büyüklerden birine gider tebrik ederim manisayı aman aman bir top oynamadı ama presle beşiktaşı bogdu manisa topu ilerde tutabilecek adamlarıda olsa maç erken kopardı sonlara doğru devamlı şişirdiler topları...
sanırım simpson mu neydi adı

aryscat

aryscat

Üye
Milletin aklına uydum. Kartala verdim. Yoksa manisaya ilk yarı 1 ikinci yarı 1 verecektim. Yatırıyor bu kartal 3 haftadır...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Zaten maçı V.manisa alacagı belli gibiydi.Ama gerçekten harika maç oldu iki takımıda kutlarım güzel bir futbol gecesi oldu

SucX

SucX

Üye

Ergin Keleşti..

Korcan'ı neredeyse ilk defa izleme fırsatı buldum bursa ve manisa maçlarıyla beraber ama umduğum gibi değil oldukça gelişmiş fiziğine rağmen çok güçsüz.. baya çalışması gerek ama korcanı kazanmalıyız diyorum..
Ayrıca mustafa hocanın bu kupa maçındada as kadroya yakın bir kadroyla çıkmasına şaşırdım.. ligde yeteri kadar şans bulamayan oyuncularımız var onlarda bu tür müsabakalarda gösterebilirler kendilerini ama mustafa hoca gençlere pek fazla şans vermiyor erkan - rıdvan - necip - onur gibi kaliteli genç oyuncularımız var bunlarıda görmek istiyoruz
tabata artık bitmiş pek fazla detaya girmeye gerek yok satamıcaklarına göre 2.yarı herhangi bir takıma kiralanmalı boşa kontenjanı doldurmamalı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt