Web sitesi sahibi olmak istiyorum YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m2sah

m2sah

Üye
    Konu Sahibi
Web sitesi sahibi olmak istiyorum YARDIM
Arakadaşlar ben web sitesi sahibi olmak istiyorum bir hostingim olsun istiyorum ama benim anlamadığım konu şu ben bir hosting sahibi olursam, siteye her an giriş olması için benim bilgisayarımın açık kalması gerekli mi bu konuyu anlamıyorum yani linux yada windows olması ne demek??? bilgi lütfen:hmmm

xnicatx

Üye
senin bilgisayarini acik olmasi neden gerekli ki? sen siteni yaparsin.sonra bi hostinge yuklersin.aha da hazir:) artik insanlar kullanir mi kullanmaz mi kendi isleri:)

m2sah

m2sah

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

rafetkurt

Üye
Hosting(Alandır) Belirli Boyutlarda ve prensipler kurallar karsılı alabılırsın hostingi. kulanım şartları vardır, warez,mp3, *****, gibi vs şeyler yasaktır

hosting + domain alıcaksan yardımcı oLurum

tasarımda yapıyoruz...

satis(at)kurtserver(nokta) com

0554 417 45 68

mcanbal4

mcanbal4

Üye
Yada Arkadaşım dan Site Yapabilirsin

Benim Sitemide Ziyaret Et

exara

exara

Üye
mrb kardeş biz kocabaşlar nakliyat olarak bir internet sitesi açmak istiyoruz bizimle irtibata geçerseniz konuşabiliriz

fatih0877

Üye
arkadaşlar ben web sitesi yapıyorum web sitesi almak isteyenler irtibata geçebilir msn: [email protected]
[email protected] web sitesi:
ayrıca reklam broşürü logo tasarimi afiş tasarımı web sitesi tasarımı takvim tasarimi da yapılmaktadır
5392820877

sibelym

sibelym

Üye
merhaba sesli chat sitesi yaptırmak isteyen arkadaşlar varsa banada ulaşabilirler arkadaşım site yapıyor hem güvenilir hemde 24 saat online destek içindeler sitenin içerisinde herşey mevcut istersen sesli chat site bağlantılı forum siteside içinde olabiliyor görüşmek isterseniz benim msn ekleyin [email protected] gereken bilgiyi size veririm fiyatlarada bakarsınız sitenin içeriğinede

m2sah

m2sah

Üye
    Konu Sahibi
bu nedir anlamadım yaaa ben artık bir web sitesi sahibiyim bu işlerden de anlıyorum artık kendi sitemi de kendim yaptım. ben bi soruya yardım istedim ama millet ha bire bişeyler satmaya çalışıyo:):):) ilginç

fburaq123

fburaq123

Üye
Sen acemiye benzi0n ve acemi 0lanlara bu siteyi tavsiye ederim

zeE*

zeE*

Üye
Eger forum sitesi kurmak yada blog için yetkin forumda kurabilirsin... Ben yetkin forumdan kurdum bir tane ve gayet güzel web sitesinden anlayan bir veya anlamaynda olsa baksın derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt