SİZCE SEVGİLİ nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berlin Boleyn

Ben sevgili nedir tanımlamam bir sevgilin olmayınca.

Sevgili beladır ya sevgilinmi var derdin var sarhoslar hep sevgılısı olanlardan cıkara sevgılısınden ayrılır bır sıgara yakar sevgılıye kızar anasına bagırır telefonunu kırar havuza atlar gece denıze gırer yagmur altında bekler hasta olur okuldan kacar para harcar onu tatmin etmekle gecer omru kuser depresyona gırer ruh saglıgı bozulur evlenır cıocuk gecım sıkıntısı kaynana dunur es dost akraba derkene cınnet gecırıp kendını ıntıhar eder.

Gavur ıcadı...

huri$

huri$

Üye
Ben sevgili nedir tanımlamam bir sevgilin olmayınca.

Sevgili beladır ya sevgilinmi var derdin var sarhoslar hep sevgılısı olanlardan cıkara sevgılısınden ayrılır bır sıgara yakar sevgılıye kızar anasına bagırır telefonunu kırar havuza atlar gece denıze gırer yagmur altında bekler hasta olur okuldan kacar para harcar onu tatmin etmekle gecer omru kuser depresyona gırer ruh saglıgı bozulur evlenır cıocuk gecım sıkıntısı kaynana dunur es dost akraba derkene cınnet gecırıp kendını ıntıhar eder.

Gavur ıcadı...
:kop::kop::ehe:eheharika tanimlami$sin ben ust kisimlari gectim evlenip coluk cocuk sahibi oldum geçim kaynana dirdiriini falan atlattim cok sukur e$ dost akraba derkene bolumundeyim intihara az kalmi$ benim hakkinizi helal edin:ehe:ehe:bye2:

Berlin Boleyn

:eheabla gülme benide güldürüyorsun:kop:

ağzından yel alsın...

MxLeader

MxLeader

Üye
Aşk'ı yaşattığın arkadaşındır.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Sevgili;

Sen üzüldüğünde üzülen,
Sen sevindiğinde sevinen,
Menfaat gözetmeden sevendir.

Sadece iyi günlerinde koluna takıp gezdirdiğin değil, yaşanılacak en kötü gününde bile elinden tutup, senin derdine ortak olandır.

Senin için her şeyi göze alandır.
Diğer yarındır.

Sensiz olmayı bir an bile düşünmeyendir.
Aradan yıllar geçse de bekleyendir.

Aynı zamanda dostun, sırdaşındır.

Seni hayatında geçici bir heyecan olarak görmeyendir.

Hep seni düşünerek hareket edendir.

Fikirlerini seninle paylaşandır.

Vs. vs. vs.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Sevgili hiçbirşey sevgi herşeydir :ehe

futbol123

futbol123

Üye
manita demek bnce:d:

SucX

SucX

Üye
kendinden bile sakındığındır.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
güvendir...arkanı rahatlıkla dönebilmektir...huzurdur..mutluluktur...akla her geldiğinde yüzde oluşan güzel bi tebessümdür...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt