Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her konuya veya bölüme tıkladığımda indirme linki çıkıyor.Ne yapmalıyım?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bora
Üye
Konu Sahibi
Her konuya veya bölüme tıkladığımda indirme linki çıkıyor.Ne yapmalıyım?
Forum bünyesindeherhangi birşeye tıkladığımda şu şey çıkıyor:
Çerezlerimi temizledim firefox son sürümünü kurdum. Bir türlü halledemedim.
Yukarıdaki anasayfa, forum, profiliniz linkleride dahil...
EroL
Emekli Yönetici
bu tür dosyalarda hep bu işlemleri kullanı işaretleyip denedinmi
Bora
Üye
Konu Sahibi
e ozaman herseferinde indirmez mi?
--------------- Ekleme ---------------
Şuan kendi kendine düzeldi bir sorun yok Anlamadım gitti...
Nadir
Emekli Yönetici
ya birde siteye biri dadandı symbian destek bölümüne ve cep telefonları genel bölümüne 2-3 gündür durmadan başka siteye link veriyor..ben şikayet etmekten bıktım yönetim buna bir çare bulsun..siteden soğumaya başladık yaa..
ya birde siteye biri dadandı symbian destek bölümüne ve cep telefonları genel bölümüne 2-3 gündür durmadan başka siteye link veriyor..ben şikayet etmekten bıktım yönetim buna bir çare bulsun..siteden soğumaya başladık yaa..
Haklısınız, son derece can sıkıcı ve gıcık bir durum ancak, İP'den banlasak modem resetleyip İP'yi değiştiriyorlar, üyeliği banlasak yeni üyelik alıyorlar. Elimizden bunlardan başka bir şey gelmiyor ki?
Ayrıca bu tür sorunla bir daha karşılaşıldığında yönetimden sitede olan olmasa bile ulaşmaya çalışınız, PM, MSN ya da yönetimden tanıdığı olan arkadaşlarınız aracılığıyla..
Bu sorunu yasayan arkadaslar lutfen tarayıcı ve sürümlerini burada belirtsinler ki durumu çözelim. Ben bu konuda bir özel sikayet daha aldım telefon ile ancak kendim testlerimde bir sorunla karsılasmıyorum .
Dwyane_Wade
Üye
Ben Firefox 3.5 kullanıyorum..Biraz önce sürekli indirme penceresi açılmaya başladı..Ne zaman forumda bir yere girsem açılıyor..
ChavRash
Emekli Yönetici
Firefox'un son güncellemesinden sonra ortaya çıktı bu durum, İE'de, Safari'de, Opera'da aynı sorunu yaşayan var mı?
Dwyane_Wade
Üye
Şu anda bir sorun kalmadı Fİrefox'da..
ouSahin
Üye
ben Chorme kullanıyorum bu sorun var :S
Dwyane_Wade
Üye
Yine başladı download linki çıkarmaya Firefoxda
ChavRash
Emekli Yönetici
Sorunun kaynağını tespit ettik arkadaşlar, uğraşıyoruz.
zekibuy
Üye
ie de bende yaşıyorum ve inanılmaz sıkılmaya başladım bu durumdan ve biraz alakasız olucak ama konu dışında adana ve mersin adı altında buluşma düzenledik adanalı ve mersinli arkadaşları duyarlılığa davet ediyorum." Her zaman her yer de en büyük ŞİMŞEK"
ChavRash
Emekli Yönetici
Soruna müdahale ettik, bundan sonra bir sorun yaşanmaması lazım eğer yaşanırsa bilgirin lütfen.