Son Dakika.. R.carlos : Fenerbahçe den ayrılıyorum .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Son Dakika.. R.carlos : Fenerbahçe den ayrılıyorum .

Fenerbahçe'de Roberto Carlos için veda vakti !.. Brezilyalı yıldız, Lig TV Muhabiri Tunç Elibol ile ayaküstü yaptığı sohbette "Sheriff maçından sonra, hafta sonu Türkiye'den ayrılıyorum. Fenerbahçe artık benim için bitmiştir" dedi.

Ankaragücü maçında gördüğü sarı kart nedeniyle gelecek haftaki Trabzonspor maçında cezalı duruma düşen Carlos, maçın ardından Lig TV Muhabiri Tunç Elibol ile sohbet etti. Carlos, hafta içindeki Sheriff maçında son kez Fenerbahçe formasını giyeceğini belirterek "Cumartesi ya da Pazar İstanbul'dan ayrılıyorum. Artık Fenerbahçe benim için bitti" dedi.

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Emekleri İçin teşekkür Yolu açık olsun...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Yolu açık olsun...

'Davut

'Davut

Üye
Roberto Carlos ne büyük bir futbolcu büyük futbolcu bir takımın sezon başındayken Futbola konsantre olur bu gidecem de gidecem hadi güle güle...YAYLAN

ouSahin

ouSahin

Üye
Ülkemize Çok Yıldız Oyuncu Geldi Gitti ... Roberto Carlos'ta bunlardan biri oldu Fenerbahçe'ye ve Ülkemize Futbol adına verdigi çok şey var ... bunu unutmayalım arkadaşlar Sezon başından beri gidicem diyebilir çnkü dile kolay uzun bir sürede Avrupa'da top koşturup başarı yakalayan bir isim ... Artık ülkesine dönme vaktide gelmiş ki gitmek istiyor ...

Ona Çok Büyük Teşekkürler Edip Çok büyük Sevgiler Sunarak Veda Edicektir Fenerbahçe ve Şanlı Taraftarı .. Bizzat Onu Yakından Gördügüm içinde çok mutLu oLmuştum .. Onu Özlicez ..Ama kaldıgımız Yerden Devam Edicez

'Davut

'Davut

Üye
Dememiş'miy di burda futbolu bitirecem futbolu bıraktık'dan sonra Fenerbahçe'de görev alacam.....
EEEE ne oldu gidecem diyor sezon başından beri....

ouSahin

ouSahin

Üye
Davut™;1852742' Alıntı:
Dememiş'miy di burda futbolu bitirecem futbolu bıraktık'dan sonra Fenerbahçe'de görev alacam.....
EEEE ne oldu gidecem diyor sezon başından beri....

Dostum sen hala birşeyleri kavrayamadın heralde ... Tamam dedi kimse bunun aksini söylemez ... Ama zamanla her fikir degişir .. Carlos kişisel sorunları yüzünden bu kararı erkenden vermek zorunda kaldı belkide bunu bilemeyiz .. O gitmek istediginin nedenleri söylüyor zaten :)

buda dünkü açıklamaları ;

Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe'de çok mutlu olduğunu, İstanbul'u ve Türkiye'yi de çok sevdiğini belirterek, "artık ayrılma zamanı geldi. Yaşadığım mutlu bir evliliğim var. Bu kararı zaten çok önceden almıştım. Artık bir an önce hamile olan eşimin yanına döneceğim ve yıllardır ayrı kaldığım Brezilya'ya tekrar kavuşacağım" dedi

DPool

DPool

Üye
adamı zorla takımda tutamazdık gitmek istiyorsa yolu açık olsun

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Bundan sonra fenerlilerin tek diyeceği şey güle güle :)

'Davut

'Davut

Üye
Dostum sen hala birşeyleri kavrayamadın heralde ... Tamam dedi kimse bunun aksini söylemez ... Ama zamanla her fikir degişir .. Carlos kişisel sorunları yüzünden bu kararı erkenden vermek zorunda kaldı belkide bunu bilemeyiz .. O gitmek istediginin nedenleri söylüyor zaten :)

buda dünkü açıklamaları ;

Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe'de çok mutlu olduğunu, İstanbul'u ve Türkiye'yi de çok sevdiğini belirterek, "artık ayrılma zamanı geldi. Yaşadığım mutlu bir evliliğim var. Bu kararı zaten çok önceden almıştım. Artık bir an önce hamile olan eşimin yanına döneceğim ve yıllardır ayrı kaldığım Brezilya'ya tekrar kavuşacağım" dedi
Ayrılsın ama ben burda mutluyum Burda futbolu bırakacam diyipde diğersi hafta ben gidiyorum demesin....bunu geçen senede dedi....

pekerdem

pekerdem

Üye
hayırlısı olsun her futbolcu zaten burda mutuluyum kariyerimi burda bitirmek istiyorum gibi taraftarlara hos gorunen acıklamalar yapabilir. emekleri verdikleri ozellikle de reklamımızı yaptıgı için tesekkurler. umarım yerine iyi bir sol bek alınır...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
R.carlos a emeklerinden dolayı teşekkürler ..
Ama Fenerbahçe den bu şekilde ayrılması hiç hoş değil .. Yakıştıramadım .

Dwyane_Wade

Üye
DiaBLoS™;1854009' Alıntı:
R.carlos a emeklerinden dolayı teşekkürler ..
Ama Fenerbahçe den bu şekilde ayrılması hiç hoş değil .. Yakıştıramadım .

Aynen bende..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Gelişini de, gidişinide hiçbir zaman unutmayacağız!

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
İlk önce taraftarın gönlünü kazanmak için kalacağım hatta emekli olunca Fenerde göreve devam edeceğim dedi ama Brezilya sevgisi ağır bastı bende olsam vatanımda, ailemin yanında futbol hayatımı noktalamak isterdim bence karar doğru ama zaman yanlış en azından devre arasını beklemeliydi....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt