Hayat öpücüğü! Fenerbahçe 3 - Ankaragücü 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Hayat öpücüğü! Fenerbahçe 3 - Ankaragücü 2

"Hedefteki Fenerbahçe"nin "hedefteki isim"lerinden Güiza, hayat öpücüğü verdi !.. Son 3 maçta puan yüzü göremeyen ve tam bir krizin eşiğine gelen Fenerbahçe, sahasında Ankaragücü'ne de puan kaptırmak üzereyken, İspanyol golcüsüyle 3 puanı kaptı: 3-2

Fenerbahçe seyircisiz çıktığı maçta 27. dakikada Alex ile öne geçti ancak 37. dakikada Vassell'in golüyle ilk yarı 1-1 soına erdi.

İkinci yarı ise Fenerbahçeliere "Yine mi?" dedirtti. 49. dakikada Aydın'ın golüyle Ankaragücü öne geçince Fenerbahçe'de kabus başladı. Ancak 59'da sahneye yine "Kaptan" çıktı ve Alex'in golüyle skor 2-2 oldu.

Fenerbahçe'yi büyük krizden kurtaran ise 88. dakikada Güiza oldu. İspanyol'un golü Fenerbahçe'yi 3-2'lik galibiyete taşıdı

FENERBAHÇE-ANKARAGÜCÜ

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Halis Özkahya, Volkan Narinç, Ekrem Kan

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Bilica, Roberto Carlos, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk (Dk. 74 Semih), Özer, Alex, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

ANKARAGÜCÜ: Senecky, Elyasa, Cihan, Baki, Broggi, Brabec, Adem, Hürriyet, Aydın, Vassell (Dk. 76 Konate), Metin (Dk. 61 Meye)
TEKNİK DİREKTÖR: Tahsin Nazmi Erdener

GOLLER: Dk. 27 ve 59 Alex, Dk. 38 Vassell, Dk. 49 Aydın, Dk. 88 Güiza

SARI KARTLAR: Dk. 3 Elyasa, Dk. 50 Roberto Carlos, Dk. 60 Hürriyet

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çok şükür kazanabildik...

arslansem

arslansem

Üye
Fenerbahçe nin yenmesini istiyordum.Çünkü haftaya Trabzon deplasmanı var ve büyük ihtimal bu haldeki Fenerbahçe mağlup olacak.Bu hafta galip gelmeseydi 5 maç üstüste yenilgi sonucu Dauma adios derlerdi :ehe
Son dakikada Ankaranın bal gibi golü verilmedi gibi yorumlar duydum.Bakalım görelim :)

Mert

Mert

Üye
başlık gerçekten uymuş:D
gerçektenede semih abimin dediği gibi adios olurdu
yioz içiyoz yatıyoz daumaa addiiiioos

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Fenerbahçe iyi oynamadı 3 puan iddamız için gerekliydi bu açıdan maçın kazanılması iyi oldu ama ilerisi için takıma Takviye şart birde daumun bu oyun şablonunu değiştirmesi lazım sağ bek ve sol bek forvet gibi oynuyor çok kontra yiyoruz

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Maçın başından sonuna dek Fenerbahçe oyuna hakimdi .. Ankaragücü 2 kere geldi ikisi de gol .. Son dakikalar da gol arama niyetindeyken 2tane ciddi pozisyon verdik bu da çok normaldi ..

Özer hurmacı yı herkes görmüştür . Alex e süper bir asist yaptı.. Aldı , verdi , koştu .. Takımın en iyi oyuncusuydu tartışmasız.. Ne denli kaliteli bir oyuncu olduğunu gösterdi . Ben izlerken zevk alıyorum Özer i .İşte Özer bu ..Bravo ;)

Daniel Güiza , 82 de kaçırdığın gol yüzünden cd caların kumandasını kırdım sayende.. :D Ne adamsın sen yahu .
İlk gol de katkın var eyvallah güzel asist senden geldi .. Son golü de attın o da güzel . Ben seni çözemiyorum yahu .

Kralalex yine ustalığını gösterdi .. Ve hak edilen galibiyeti aldık .. Bizim olan liderlik koltuğunu yine devr aldık..

aLone

aLone

Üye
ankaragücünün mis gibi golü yenmiş maç ankaragücünün hakkıydı !

lovestar

lovestar

Üye
hakedilen galibiyet mi? maçı izleyen herkes buna gülsün arkadaşlar serbest...bu gs ve fb deki savunma hatalarıyla gol yemeyen bir beşiktaş bu ligi rahat götürür...fenerin gs nin kötü olduğu sezon çift kupalı şampiyon olduk...eee bu sene bahne ne olacak bakalım...

arslansem

arslansem

Üye
Beşiktaşta gol atamıyor abi onu ne yapacaz :ehe

haltie

haltie

Üye
kilit bir maçtı tebrikler fenerbahçe atlattılar bu haftatyı

'Davut

'Davut

Üye
Guiza'nın gol atması iyi oldu....Maç nasıl geçti bilmiyorum ama Kazanmamız iyi oldu tekrar lideriz...Kayseri puan kaybı yaşar diye düşünüyorum...

ouSahin

ouSahin

Üye
aLσηє;1851361' Alıntı:
ankaragücünün mis gibi golü yenmiş maç ankaragücünün hakkıydı !

maç ankaragücünün hakkı filan degildi saçmalama istersen maçı nasıl izledin :S

Diablos ( ali ) kardeşime katılıyorum güzel yorumladı ... Fenerbahçe önceki maçlara göre bu maçta daha bi organize oynadı maça hakim bir takımdı ..

Galatasaray'lılar işte kel kendi kelini görmüyor :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
hakedilen galibiyet mi? maçı izleyen herkes buna gülsün arkadaşlar serbest...bu gs ve fb deki savunma hatalarıyla gol yemeyen bir beşiktaş bu ligi rahat götürür...fenerin gs nin kötü olduğu sezon çift kupalı şampiyon olduk...eee bu sene bahne ne olacak bakalım...

Kesinlikle , fazlasıyla hak edilen galibiyet Mesut ..

Maçın 90 dakikasını izledim .

90+2 Çizgiden çıkarılan bir pozisyon vardı , bence pozisyon goldü .. Ankaragücünün golü verilmedi ..

ouSahin

ouSahin

Üye

Kesinlikle , fazlasıyla hak edilen galibiyet Mesut ..

Maçın 90 dakikasını izledim .

90+2 Çizgiden çıkarılan bir pozisyon vardı , bence pozisyon goldü .. Ankaragücünün golü verilmedi ..

bu zamana kadar verilmeyen penaltılara ... verilmeyen gollere sayılsın :)

zibidi39

zibidi39

Üye
özer özer özer gerısı yalan

DPool

DPool

Üye
tarafsız olarak maçı izleyen biri için çok zevkli bir maç olmuştur.5 gol oldu iki takımda mücadele etti direkten dönen toplar oldu çok zevkli bir maçtı.

pekerdem

pekerdem

Üye
uzun bir aradan sonra fenerbahce ılk defa macı ısteyerek oynadı gorunumunu verdi. ankaragcuu macı hak etti kazanması lazımdı dersek yanlıs yorumlamıs oluruz kazana bilirdi onemli pozisyonları vardı direkten donen cızgıden cıkartılan gibi(bana gore top cızgıyı gecmedi) moral oldu sonucta mac umarım trabzon macına da yansır
bir pargrafta ozere. adam ıkı assit yaptı bir de cizgiden top cıkardı işte aradıgımız oyuncu tipi bu saygılar iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...