nokıa 5800 çin malı hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Kergitli

Kergitli

Üye
    Konu Sahibi
nokıa 5800 çin malı hakkında
nokıa 5800 çin malı almayı düşünüyorum acaba kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirmi? 6300 ile takas edecegim

• Beğen
Tepkiler: emir5793, cemorhun ve UCAR42

ysrkvs

ysrkvs

Üye
çin malı tlfn alacağına paranı alıp çöp tenekesine atmanı tavsiye ederim :)

deagressive

Üye
bende ayni dusuncelere sahibim gercekten! al parani bir fakire ver karnini doyursun en azindan ;-)

cmlkrc

cmlkrc

Üye
güzelim 6300 ını heba etme...

kaya6031

kaya6031

Üye
6300 a yazık kardeş . Alma bence

Kergitli

Kergitli

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar herkes sadece görüş belirtmiş sebep söyleyen yok. nesi iyi nesi kötü diye soruyorum. yada çin mallarından hangi modelleri tavsiye ediyosunuz wi fi li tel istiyorum iyi markalar çok pahalı

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
5800 Piyasada 530 TL. Bu bir telefon için ki hele hele her türlü özelliği içinde barındıran bir telefon için çok ideal bir fiyat. Ben Mavisini kullanıyorum. Çin malının kötülüğüne gelince herkes çindeki üretimin ve kalitesizliğin farkında bunu sorman bile şaşırtıcı. Çin malı telefonlar kesinlikle kullanılmamalı.

hunter7483

Üye
bence süper telefonlar kullanamsını bilecen :oke:

1eren1

1eren1

Üye
arkadaşlar herkes sadece görüş belirtmiş sebep söyleyen yok. nesi iyi nesi kötü diye soruyorum. yada çin mallarından hangi modelleri tavsiye ediyosunuz wi fi li tel istiyorum iyi markalar çok pahalı

arkadaşım çin telefonlarına tema yükleyemezsin oyun yükleyemezsin video izleyemezsin nadiren bazılarını izleyebilirsin dokunmatigi berbat işlemci beş para etmez hiç hızlı deil plastik kalitesi çok kötü kanserojen etki taşıyo ver en önemlisi sar ( radyo aktif ışın dalgaları ) degeri çok yüksek beyinde tümör kalpte ritim bozukluguna sebep oluyor kardeşim canım 6300 ını heba etme lütfen sonra çok pişman olursun :nono:

hinata1

hinata1

Üye
Evlat yazık etme telefonuna ,
Gavurların malını sakın alma,
Sonra çok pişman olursun,
Demedi deme sonra bana,
Ben saygı değer Sifoncu Baba.

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
Çin Malı Telefon almak 30 Dk,
Telefonu Öğrenmek 1 gün,
Kullanmak 2 Gün
Bozulduğunda Pişman Olmak Paha Biçilemez...

Nokıa Orginal 5800 ile Çin 5800 Arasında ki Tek Benzerlik Kapaklarının Aynı Olmasıdır...

hypertech

hypertech

Üye
Ben 5800 xm yeni aldım inşallah allah sanada nasip eder. Eski bir telefoncu olarak ( esnaf ) çin malına bulaşmanı istemem kötü işçilik ucuz malzeme beş para etmez cihaz çinler.bence elindekini sat üzerinede biriktir orjinal al gücün yoksa elindekinin degerini bil.*******

Odysseus

Odysseus

Üye
Şu bölüme girdiğimde yazılan yorumlara şaşıyorum doğrusu. Hiçbir kaynak verilmeden, sebep söylenmeden, alma pişman olursun, onlar kötü, şunu yükleyemezsin bunu yükleyemezsin denilmiş. Sadece mesaj yazmak için.

Bak arkadaşım. Bende sana alma diyeceğim ama sebebiyle birlikte. 5800, iphone V3, vs vs büyük firmaların ismi kullanılarak satılan ürünler sahtedir. Dolayısıyla sahte telefonun garantisi olmaz. Bazı sitelerde 15 gün kapanma garantisi falan diyor. O da olmaz. Ama Anycool, MyPhone, Trident, Digiphone gibi markaların orjinal modellerine ulaştığında Nokia gibi Samsung gibi servis desteği bulursun. Artık eskisi gibi değil. Çin mallarının garantisi de var, servis desteği de var, oyun, program, wi-fi, hatta GPS desteği bile var.

Şu anda orjinal Nokia 5800'ın değeri 550 TL civarı, Çin malı sahte 5800'ın değeri 300 TL civarı. 250 lira için sahtesini almana değmez.

maskedcowboy

Üye
arkadaşım ben çin malı 5800 aldım 150 tl ama tafsiye etmiyorum... bir kere kamera çok kötü... sesi de çok az çıkıyor.. program yüklemede de sorun var bu yüzden bence 6300 yazık değiştirme...

tnt_55

tnt_55

Üye
arkadaşı ben sana en kısa yoldan anlatayım ben düşünmedim değil ve almak zorunda kaldım arkadaşa aldım halıyle beğenmedi ve ihale bana kaldı mecburen aldım 320 tl bende var 3 hat hangisini takarsan milini kırdırman gerekiyor bu kırım ücreti 30 tl sim her değiştiğinde istiyor tlf sattım sonunda kaç parayamı arkadaşa sattım parçaya kullanıcak 150 tl 100 tl fazlada veren olmadı

amiriliyaz

Üye
arkadasim sen yinede 5800 cin mali almak istersen al, ama sonra bozuldu mu telefona 10 tl sar, ve koprunu yaninda brak, gecerken kimse alir belki:D:D:D:D:D:D:D

sayit3434

Üye
ya neden ben yaklaşık 7aydır nokıa 5800 çin kullanıyorum temada yükledim. oyunda yükledim. hiçbir problemi yok ama sizden bunları duyunca satmaya karar verdim varmı alan:D:D:D:D:D

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
Şuan Nokıa 5800 Da Sorunlar Var Çin Çöpe Atarsın Telefonu Demedi Deme...

mohikan149

Üye
Çin malı kızaklı kapaklı ve dokunmatik telefonları cin malı satan bi arkadasım önermiyor sadece bar tipi telefonlar daha dayanıklı oluyormus özellikle 6700 önerdi

mami7879

Üye
5800 çin 170 liraya aldım dogubanktan geçen hafta bu hafta elime patladı. birkaç yerden ses verdi sonundada şarj etmez oldu tel .git gel araba parası orjinali bulacak artık. bugun adama verdim toptancıya verir yenisini veririm dedi bakalım e olacak.:bann:

Takipçi Satın Al

Üst Alt