Dünyanın En Romantik Şehirleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın En Romantik Şehirleri

Dünyanın en romantik şehirleri Sevgilinizle ya da eşinizle romantik bir tatile mi çıkmak istiyorsunuz; o zaman kendinize bir rota çizmenize yardım edebiliriz. İşte karşınızda dünyanın en romantik şehirleri:

Venedik

Romantizm dendiğinde şüphesiz ilk akla gelen yer, artık bir klasik olan Venedik. Şehre ilk adımınızı atar atmaz çiftlerin bu şehri neden bu kadar çok sevdiğini anlayacaksınız. Şehrin sokaklarında dolaşmak, gondollarla kanal

gezisine çıkmak, küçük aile işletmelerinde yemek yemek şehrin romantik atmosferini doyasıya yaşamak için yapabileceklerinizden sadece birkaçı.

Moda,

alışveriş, Eyfel Kulesi, Notre Dame… Paris denince ilk akla gelenler. Fakat romantizm söz konusu olduğunda Paris diğer şehirlerden çok farklı. Bu şehirde sizi etkileyen; sokakları, cafeleri, evleri kaplayan o benzersiz hava.

Budapeşte

Mimari yapısıyla Viyana’ya benzeyen Budapeşte, egzotik Macar kültürünün izlerini taşıyor. Şehrin tarihi sokakları arasına gizlenmiş sayısız restaurant ve bar her zevkten kişiye hitap ediyor. Şehirdeki spa merkezleri de rahatlamak ve kendini biraz olsun şımartmak isteyen aşıklara göre.

Prag

Aşıkların tercih ettiği etkileyici şehirlerden bir tanesi de Prag. Yürüyerek rahatlıkla dolaşabileceğiniz bu romantik şehirde yol kenarlarına sıralanmış cafeler kahve molası vermek için birebir. Siz kahvenizi içerken bırakın hayatın karmaşası geçip gitsin yanı başınızdan.

Barselona

Ünlü İspanyol mimar Antonio Gaudi tarafından tasarlanan inanılmaz binaları ve parklarıyla Barselona, büyüleyici bir şehir. Fakat Barselona’yı asıl romantik yapan şey şehirdeki gece hayatı.

New York

Büyük, aceleci, meşgul, kıpır kıpır… İşte New York’u tanımlayan kelimeler. Gündüz alışverişin keyfini çıkardıktan sonra akşam da romantik bir akşam yemeği için küçük aile işletmelerinden lüks restoranlara kadar birçok seçeneği sizlere sunan bu çılgın şehirde yapılacak o kadar çok şey var ki…

Floransa

Kültür ve romantizmin adresi Floransa’da, İtalyan sanatının en güzel örnekleri gördüğünüz ilk andan itibaren sizleri etkisi altına alacak. Michelangelo gibi ünlü isimlerin eserleriyle süslü şehir, sevdiğinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bir yer.

Roma

Roma’nın en güzel tarafı; gezip görmek isteyebileceğiniz her yerin yürüme mesafesinde ya da bir otobüsle kolaylıkla ulaşabileceğiniz uzaklıkta olması. Roma İmparatorluğu’ndan günümüze kalan eserler sizi tarihte bir yolculuğa çıkarırken, Sistine Şapeli ve St. Peter Katedrali gibi büyüleyici yapılar karşısında diliniz tutulacak. Tabii ki Aşıklar Çeşmesi’ni de unutmamak gerek.

Londra

Şık restoranları, sosyetik barları ve enfes manzaralarıyla Londra, romantizm yaşamak isteyenler için oldukça uygun bir şehir. Gün batımında nehir kıyısında yapacağınız bir yürüyüş ya da gece yıldızların altında bir yandan şampanyanızı yudumlarken bir yandan da şehrin ışıklarını izleme fırsatı bulacağınız bir tekne turu ile rüya gibi bir gece geçirebilirsiniz.

Paris

• Beğen
Tepkiler: greenmile ve passiv€ aggressiv€

Love Prince

Love Prince

Üye
çok güzel paylaşım yapmışsın :oke: barselona ve venedike gitmek isterim :)

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Bende İstiyorum :)
Teşekkürker.

greenmile

greenmile

Üye
on numara paylaşım da bunun daha ucuz yollarını bulmam gerek benim:D

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Bulursan Bana da Söyle :D
Teşekkürler.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bizim Adana nerede Melek yahu..
Burası da çok romantik :)

huri$

huri$

Üye
$ehirlermi romantik olur? insanlarmi ?

passiv€ aggressiv€

Üye
valla venedik'e gitmek isterdim ama :D

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
huri$

huri$

Üye
bence ben bunu burda soylemeyeyim melek sen bununla ilgili de bir anket yap orda soyliyeyim:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ya şimdi söyle birşey var . Adana oldukça romantik bir yer .
Akşamlar ı parklarımız fu LL olur mesela .. Eline birasını , kebabını alan gelir . Kız arkadaşları , eşi , dostu olan güzel bir akşam geçirir . Oldukça romantik anlar ve yerler de mevcut yani :)

Bu bakımdan Adanayı da ekleyebiliriz diye düşünüyorum :) İstersen bir akşam bu anları kareleyebilirim Melek :D
O zaman ekler misin ?

( Pazarlığa bakın yahu bu kadar da olmaz.? :ehe )

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
bence en romantik yer gene venedik oraya götürmem lazım bi eş bulduğum vakit kendime :D inşallah kayıktan düşmeyiz :D

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1842871' Alıntı:
Ya şimdi söyle birşey var . Adana oldukça romantik bir yer .
Akşamlar ı parklarımız fu LL olur mesela .. Eline birasını , kebabını alan gelir . Kız arkadaşları , eşi , dostu olan güzel bir akşam geçirir . Oldukça romantik anlar ve yerler de mevcut yani :)

Bu bakımdan Adanayı da ekleyebiliriz diye düşünüyorum :) İstersen bir akşam bu anları kareleyebilirim Melek :D O zaman ekler misin ?

( Pazarlığa bakın yahu bu kadar da olmaz.? :ehe )

Höhhh Yanii Alii :ehe
Tamam Tamam Koyarım :D

Yurt Dışına Gitcem Ben Gerçi :D
Gidemeyenler Düşünsün :P:
bence ben bunu burda soylemeyeyim melek sen bununla ilgili de bir anket yap orda soyliyeyim:ehe

Tamam Ablam Acıyorum Konuss Orda :D

bence en romantik yer gene venedik oraya götürmem lazım bi eş bulduğum vakit kendime :D inşallah kayıktan düşmeyiz :D

Umarım Düşmezsin :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Oyyy. Yurt dışına gidecekmiş :) Lafı da hemen çakıyorsun yani bana:D Taşı biraz ufak at be , kafamı yardın. :ehe
Amerika , Fil dişi Sahilleri , Gabon hangisi ?

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1842919' Alıntı:
Oyyy. Yurt dışına gidecekmiş :) Lafı da hemen çakıyorsun yani bana:D Taşı biraz ufak at be , kafamı yardın. :ehe
Amerika , Fil dişi Sahilleri , Gabon hangisi ?

Yok Yaaa Benn Yapar Mıyım Hiç Öyle :D
Saydığın Yerlere Mi Götüreceksin Beni ? :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hiç yapmazsın tabi :) Allah cızırtını versin senin :D
Başka ülkelerde olabilir tabi :D. Vize sorunu var biraz halledelim . Daha başka alternatifler belirleriz :) Tamam mı:D
Hallederik yani..:ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Alalh Senın Cızırtını Versın :D
Olur Olurr Halledırık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...