Her Kadın Güzeldir Yeter Ki Güzelliğini Kullanmayı Bilsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Her Kadın Güzeldir Yeter Ki Güzelliğini Kullanmayı Bilsin
Sözünün doğru olduğunu belirterek, güzelliğin sırrının iyi bir makyajdan geçtiğini söyledi.

Gözler daha ön planda

Bu yılın yaz makyaj modasında gözlerin daha fazla ön plana çıktığını belirten Kartal, Türk kadınının kozmetik ürünler arasında en çok oje ve ruju kullandığını, göz kalemi ve maskaranın da ruj ile oje kadar olmasa da gözde kozmetik ürünler arasında yer aldığını vurguladı.

Kartal, global ekonomik krizin kozmetik sektörüne etkilerine de değinerek, ”Kriz geçen yılın son çeyreğinde kozmetik sektörünü de olumsuz etkiledi. Ancak çok çabuk krizin etkilerinden kurtulup, normal hayatımıza döndük. Kozmetikte özellikle selektif markalar krizden çok daha fazla etkilendi” diye konuştu.

Sahte kozmetik ürünlerine dikkat

Sahte kozmetik ürünler konusunda tüketicileri uyaran Kartal, bu tür ürünlerin ciltte tahriş, kızarıklık, kaşıntı ve döküntüye neden olabildiklerine dikkati çekti.

Kartal, sahte ve kalitesiz kozmetik ürünlerin genellikle ”merdiven altı” diye tabir edilen yerlerde kaçak olarak üretildiğini dile getirerek, bu ürünlerin kullanımından kaçınılması gerektiğini söyledi.

Tüketicilerin bir kozmetik ürün alırken mutlaka üretici firmanın güvenilir olup olmadığına dikkat etmesi gerektiğini anlatan Arzu Kartal, ”Kadınların çok ucuz, merdiven altı kozmetik ürünleri kullanmamalarını ve sağlıklarını tehlikeye atmamalarını öneririm. Nispeten ucuza satılan kalitesiz ürünlerle kimse sağlığını riske atmamalı” dedi.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
teşekkürler ama ben makyaj yapmayı sevmiyorum :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
™ мγdяєaм;1840437' Alıntı:
Sözünün doğru olduğunu belirterek, güzelliğin sırrının iyi bir makyajdan geçtiğini söyledi.

Şu gözlere sahip birinin makyaja ne ihtiyacı var yahu... Önemli olan makyajsızda güzel ve çekici olabilmekte....

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Yaa Makyaj Şart Değil :)
Baksın Yeterki :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
™ мγdяєaм;1842482' Alıntı:
Yaa Makyaj Şart Değil :)
Baksın Yeterki :)
Tabii ki bakması yeterli. Tek kelimeyle harika :ehe ....

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

Progressivity

Progressivity

Üye
çirkin kadın yoktur bakımsız kadın mı vardır yani onu mu diyosun ama ben buna katılmıyorum :)

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
:) Kendilerine Bakmadıkları İçin Çirkin Gözküyolar Zati ...

Progressivity

Progressivity

Üye
ama güzel görünecez derken palyaçoya dönen vakalarda var :ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın Ama ..
Onlarr Gerzekalı Olanlar :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Katılmıyorum :ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi

loveprenses

loveprenses

Üye
palyaço olmadan ama bakımlı ve güzel görünecek kadar makyaj yapılmalı.birde yerine ve zamanına göre makyaj önemli...bir davete bir partiye düğüne giderken gece yapılacak makyaj farklıdır günlük yapılacak makyaj farklıdır...normalde bir kalem bir rumel biraz allık ve dudak parlatıcısı nörmal bir gün için fazlasıyla yetiyor bence...aşırısı her zaman itici durur...en güzeli doğal halinize en yakın olanıdır :)

ouSahin

ouSahin

Üye
Kimileri Güzeldir ama saftır :)

MonRêve

MonRêve

Üye
Bence herşeyin doğalı güzel oldugu gibi kadınında dogalı güzeldir..
Önemli olan makyajla estetikle vs yoluyla saglanan güzellik değil dogal güzelliktir.
önemli olan surat güzelliği değil kalp güzelliğidir...
Heyt be şiir gibi oldu bee :ehe

__esra

__esra

Üye
Sadece doğru makyaj yeterli bile deil.. Havalı saç modelleri, ve kıyafette çok önemli..
İşte şimdi çirkin kadın yok..:oke:

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
palyaço olmadan ama bakımlı ve güzel görünecek kadar makyaj yapılmalı.birde yerine ve zamanına göre makyaj önemli...bir davete bir partiye düğüne giderken gece yapılacak makyaj farklıdır günlük yapılacak makyaj farklıdır...normalde bir kalem bir rumel biraz allık ve dudak parlatıcısı nörmal bir gün için fazlasıyla yetiyor bence...aşırısı her zaman itici durur...en güzeli doğal halinize en yakın olanıdır :)
Haklısın Canım :sarıl:
Kimileri Güzeldir ama saftır :)
Peh!... :s
neden bakım diyice sadece makyaj algılanıyo anlamadım
Katlıyorum..
Bence herşeyin doğalı güzel oldugu gibi kadınında dogalı güzeldir..
Önemli olan makyajla estetikle vs yoluyla saglanan güzellik değil dogal güzelliktir.
önemli olan surat güzelliği değil kalp güzelliğidir...
Heyt be şiir gibi oldu bee :ehe
Sadece doğru makyaj yeterli bile deil.. Havalı saç modelleri, ve kıyafette çok önemli..
İşte şimdi çirkin kadın yok..:oke:
Aynen öyle :)

__esra

__esra

Üye
neden kadınların çirkinliğini yada bakımsızlığını makyaj yapsada erkek milletine yaranmadığını, palooncaya döndüğünü ( yok ole bişii ) konuşuyoruz kiiiii:hmmm
bence erkeklerin nekadar bakımlı olmalarını konuşmalıyız..
bakım denince mesela baska bi konu vardı (parfüm like that ) nedn kadın mı kullanıyor tek alla allaaaa çok ilginçç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt