Nokia PC Suite 7.1.51.0 | Son Sürüm - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

ghost_1402

Üye
sevgılı arkadaslar
Maxicep.com - N97 NokiaSoftwareUpdater N97 kullanmaktayım bugun my nokia dan yazılım msj ı geldı
bende bugun nokıa pc suıt ve NokiaSoftwareUpdater ındırdım
telefonumu guncellemeye calıstım gecen hafta n95 ve n 73 guncellestırmıs hatta n73 e turkce dıl yuklemıstım tabıkı forumumuzda ustadların bılgısı ıle
fakat n97 yı guncelleme basladıgımda asagıda verecegım resımdekı hata ıle karsılastım
bugun ınan 4 adet pc degıstırdım
bendekı noteebook vısta belkı ondandır dedım xp yuklu pc gectım aynı belkı sp3 var ondandır dedım sp 2 lı xp kurdum yıne husran hatta muhasebecı arkadasa gıdıp xp home yı kullandım yıne aynı guvenlıgı kapattım hızmet bolumune gırıp guvenlıgı durdum antı vırus programını sıldım nafıle
bana yardımcı olacak ustadlardan yardım beklıyorum tesekkurler

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
saol kardeşim elien sağlık :) !!!

futbol123

futbol123

Üye
saol bi deneyim iyişallah baglantı sorunu vermez

fahrettin0322

fahrettin0322

Üye
teşekkürler

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler.

Hamzazra

Üye
arkadaşlar merhaba. bende cin malı e 71 var. iki aydır kullanıyorum bir sorunum yok ama bilgisayar bağlanamıyorum. allah rızası icin bana yardım edermisiniz. bu arada imei numarasından sorguladım telefon tridentin değil nokia corporation diye bir firmanın ve pazar kodu 1200. lütfen yardıım edin..

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar merhaba. bende cin malı e 71 var. iki aydır kullanıyorum bir sorunum yok ama bilgisayar bağlanamıyorum. allah rızası icin bana yardım edermisiniz. bu arada imei numarasından sorguladım telefon tridentin değil nokia corporation diye bir firmanın ve pazar kodu 1200. lütfen yardıım edin..

Telefonun RM kodu nedir? * # 0000 # yazınca ekranda yazar.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
olmazsa bir eski versiyonu kurun...

i.gunyuzlu

Üye
Teşekkür eder,böyle bir hzmet için sizin elinize beyninize sağlık

--------------- Ekleme ---------------

elinize beyninize sağlık

srf_ylmz

srf_ylmz

Üye
tolga linki tikliyorum hata veriyor bi ilgilenirmisin rica etsem :oke:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
tolga linki tikliyorum hata veriyor bi ilgilenirmisin rica etsem :oke:

Nokia_PC_Suite_7_1_40_1_tur yeni versiyonu yükledim .

Buyrun...

--------------- Ekleme ---------------

Pc suit son yazılımı indirin...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
evet bu son versiyon...

alikaraman

Üye
ellere kollara assğlık ses sorunum var azıcık sesı cıkıyor ses yukseltme şifre progrm varsa ellerınız dert görmesin n97

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
N97 de nasıl ses problemi olabilir ki...

ejderina

Üye
tolga kardeş ben telefonun yazılımı güncellerken telefon kapandı ve açılmıyor, phoneixle tekrar yeninden yazılım yüklemem mümkünmü? n 96 telefonum bu arada tşk ederim

seko karakartal

Üye
hollandada n97 fiyatı ne kadar arkadaşlar bilen warmı ucuzsa aldırmayı düşünüyorumda:D

Üst Alt