Army Assault s60v2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
silop_kms

silop_kms

Üye
    Konu Sahibi
Army Assault s60v2

keyifli oyunlar...:oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: okkankaya, recep159, MH_ZAFER ve 8 diğerleri

mansonx

mansonx

Üye
tek kelimeyl igrenccccccc..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Emeğine sağlık

jackalx_06

jackalx_06

Üye
eline sağlık güzel oynu...:)

Aѕѕαѕѕiη™

Aѕѕαѕѕiη™

Üye

sen paylaşılan her oyuna iğrenc dıyıp gecıon...ben senın paylasımları merak edıyorum yha...heralde hepsı 3d 5-10 mb gıbı oyunlar..

veeee zevkler ve renkler herkez ıcın farklıdır
:oke:

mansonx

mansonx

Üye
arkadaslr eleştrilere acik olmaliyz. ben oyun hakkindaki dusuncem soyledim. arkadasin emegine saglik.

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
€LiNe $aGLıK...:oke:Daha Önce Verlimişti

silop_kms

silop_kms

Üye
    Konu Sahibi

Emeğine sağlık

ØñLîÑ€;1827858' Alıntı:
arkadasın emegine olan saygını baska türlüde gösterebilirdin

eline sağlık güzel oynu...:)

№ ƒέâř™;1828989' Alıntı:
sen paylaşılan her oyuna iğrenc dıyıp gecıon...ben senın paylasımları merak edıyorum yha...heralde hepsı 3d 5-10 mb gıbı oyunlar..

veeee zevkler ve renkler herkez ıcın farklıdır:oke:

arkadaslr eleştrilere acik olmaliyz. ben oyun hakkindaki dusuncem soyledim. arkadasin emegine saglik.

๔єคtђรt๏г๓;1831429' Alıntı:
€LiNe $aGLıK...:oke:Daha Önce Verlimişti

hepinize yorumlar için teşekkürler arkadaşalar yorumlara açığım ancak birinizin beğenmemesi diğerinizinde beğenmeyeceği anlamına gelmez çünkü şunu farkettimki çok değişik tarzda ve basit gözüken oyunlarıda seven bir çok arkadaşımız var bu yüzden onlarıda düşünmek lazım.... paylaşıma devam...:ehe:oke:

by_suskun2323

by_suskun2323

Üye
ellerine sağlık

mansonx

mansonx

Üye
hepinize yorumlar için teşekkürler arkadaşalar yorumlara açığım ancak birinizin beğenmemesi diğerinizinde beğenmeyeceği anlamına gelmez çünkü şunu farkettimki çok değişik tarzda ve basit gözüken oyunlarıda seven bir çok arkadaşımız var bu yüzden onlarıda düşünmek lazım.... paylaşıma devam...:ehe:oke:
yaptigim elestri hos degildi haklisn.maksat muhabbet olsun. fakat suda varki yorumlara bakiyorum herkes teskkr etmis. ha bu oyun iyi diyosun fakat tel. yukleyince begenmiyorsun falan neyse... yani eksi yonde elestri de yapmamiz gerekir

MH_ZAFER

MH_ZAFER

Üye
Ellerine Sağlık...:oke:

recep159

recep159

Üye
ellerine sağlık

okkankaya

okkankaya

Üye
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt