Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vampir Bebekler
Sponsorlu Bağlantılar
Berlin Boleyn
Konu Sahibi
Vampir Bebekler
Resmin Büyük Halini Görmek İçin Burayı Tıklayın.
neydi o çaki ya şizofren bi çocukluk geçirdim çaki yüzünden :P
serif55
Üye
Annemler anlatıo bende 3 4 yaşlarında falanken yeğenimin bebeklerinin gözlerine çatal fln sokuomuşum valla,hafızayı zorluom ama 4 yaşında olduğumdan hatırlayamıom yaw
Berlin Boleyn
Konu Sahibi
Forumda nekadar psiko varmış meğersem
Progressivity
Üye
diyene bakın hele avatarından karakter tahlili yapsam senin şimdi hapiste olman gerekirdi :P
Berlin Boleyn
Konu Sahibi
Ben orda dıkkat tehlıkelı madde var mesajı verdım baska bır amacı yok ben sucsuzum.hatta herzaman kurban olan benım takılma bosver.bugun cok moral bozucu bı gundu zaten
yahu şu''katli vacip'i googleci gençlik olarak aratırıyım dedim bak karşıma ne çıktı
Bir zihayatın, hasıl ettiği menfi ahval va de zararlara binaen o ziruhun adem-i hayatının beka-i hayatından ziyade menfaatdar ve elzem hale gelmesiyle cism-i hayvanisinin,ya'ni beden-i maddisinin katlinin, binaenaleyh ömr-ü dünyevisinin hitama erdirilmesinin cımhır-u ulema ve'-l amirince vücub derecesinde zaruri görülmesi ve katline karar verilmesi hali vücub-u katl,ol ademoğlu dahi bihakkın katli vacib şahıs namiyle tesniye edilir
yahu ben katli vacipi anlamadım ama açıklamasını hiç anlamadım
ve nihayet mutlu son;
cinayeti meşru kılmaya çalışmak...
ayrıca bkz:
sokaklarda özellikle köşe başlarını tutup kızlara laf atmaktan ve lakırdı yapmaktan başka meziyeti olmayan it grupları.seviyelerini düşürdüklerinden bihaber olmaları da ayrı bi konu