turkceLL ağ gecidi cevap vermiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hayki001

Üye
    Konu Sahibi
turkceLL ağ gecidi cevap vermiyor
bazı sitelere girmek istediğimde bana ağ gecidi cevap vermiyor dio ne yapmam gerek???

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Bağlantı ayarlarını değiştir o zaman mesala wap la bağlandın ağ geçidi cevap vermiyor deyince ayarlara gir turkcell interneti seç onunla bağlanmaya çalış...

Larock

Larock

Üye
Bunun nedeni internette gezinirken bi süre bekleme yapmaktan (1-2 dk kadar) bu soruna neden oluyordu bende. Açamak istediğim bağlantıya bir kaç kez ard arda tıklayınca açılıyordu tekrar. Ben bunu sadece turkcellde yaşıyodum. Vodafonede böle bir sorun yok. Aveada denemedim. Tahminimce turkcell bilerek yapıyor; bi süreden sonra aktifliği kapatıyor ki gereksiz yere ağ yoğunluğu yaşanmaması için.
Bbunu çözmek için çok uğraşmıştım da kayda değer bi sonuç bulamamıştım.
en gıcık olduğum olaylardan biridir bu aynı zamanda:)

--------------- Ekleme ---------------

Bağlantı ayarlarını değiştir o zaman mesala wap la bağlandın ağ geçidi cevap vermiyor deyince ayarlara gir turkcell interneti seç onunla bağlanmaya çalış...

Daha önce denemiştim ama bişi fark etmemişti bende.:hmmm

ihsand

Üye
ben turkcell mobil tv ye girerken bu hatayı veriyo ne yapabilirim lütfen yardımcı olun

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar sim kartı telefonunu za taktığınızda ilk zaman ayrları otomatik yapıyor fakat şöyle bişey var o ayarlar kimi zaman bağlantı da vs.. sorular yapabiliyor veya yaşanıyor müşteri temsilcisinden ayarları iste olan ayarları da bağlantı ayarları erişim noktalarından sil sıfırla gönderilen ayarları kaydet telefonunu bir kez aç kapa ayarlar aktif olacaktır ve sorunun da muhtemelen bitecektir ayarları kaydederken erişin noktalarını gelen ayara göre doğru bir şekilde kaydetmeyi unutma iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt