Kasım Ayının Online Lideri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Kasım Ayının Online Lideri
1. Praetor 30-11 16:12 421 Saat 23 Dakika
Tebrik ediyorum adminimizi..Ortalama 13 saat sitede aktif olmuş günde..:) hakkını veriyor ve layıkıyla görevini yapıyor..:oke:
Hişşt ayarlarla oynamadın di mi? :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Pcnin yanında yatıyo herhalde , tabii buldu işyerinde pc yi açıyo , giriyo başka sitelere :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ah o sürekli sayfayı yenileyen program bende olacaktı o zaman görürdünüz :ehe

Berlin Boleyn

adminliğin hakkını veren sayın preator'a başarılarının devamını diler gözlerinden öperim:op::)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Günde 14,041 saat oluyor tam olarak.
Yoğun bir aydı benim için...
Aklımın bir köşesinde hep MaxiCep oldu gün içinde...

Cep telefonuyla girip de "konu dışı" konusuna sahneye çıkmadan 5 dakika önce dahi müdahale etmişliğim oldu. Sürekli aktif bir admin olmaya çalıştım diğer arkadaşlarımın yoğunluğundan dolayı. Nitekim tartışmalara-şikâyetlere müdahale konusunda bir tıkanma yaşamadık ay boyunca (bayram ziyaretinde olduğum ve siteye giremediğim 2 gün 1 gecelik süre haricinde).

Görevimi hakkıyla yerine getirdiğimi düşünen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.
Her şey sizin için :maxicep:

Nazy

Nazy

Üye
Ata nın kendisi pc zaten küçükken işlemci kazanına düşmüş...
geçen bişeyler içmeye gittiğimizde biryandan içiyor diğer yandan maxicepe bağlı... nasıl oluyorsa artık:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ata nın kendisi pc zaten küçükken işlemci kazanına düşmüş...
Bana diyene bak :ehe Benim kendim pc isem senin kendin de MaxiCep herhalde :ehe
geçen bişeyler içmeye gittiğimizde biryandan içiyor diğer yandan maxicepe bağlı... nasıl oluyorsa artık:D
Biraz destekli at be :ehe
Seninle en son bir şeyler içtiğimizde cemreler havaya daha yeni düşüyordu :kıskıs:

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu nasıl da taşımış buraya :ehe
14 saate çıkarmışsın son anlarda pardon 13 yazmışım ben :ehe konuyu açtığım dakikalarda öyleydi :)
Tam 2 yıl oldu bu siteye üye olalı.Ben böyle karışıklık,patırtı gürültü yaşadığımız bir ay hatırlamıyorum.Kasım 2009 tarihe geçti :ehe Aralık 2009 daha güzel anılarla hatırlanacak şekilde geçer umarım

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
teb.

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
:alkis

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye

Ben böyle karışıklık,patırtı gürültü yaşadığımız bir ay hatırlamıyorum.Kasım 2009 tarihe geçti :ehe Aralık 2009 daha güzel anılarla hatırlanacak şekilde geçer umarım

Amin.....:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt