5800 rehber yardım?**

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
5800 rehber yardım?**
5800 rehberi nasıl yedekliyicem?:hmmm:hmmm

Deflamat

Deflamat

Üye
Nokia pc suite > yedekle > sadece rehberin yanındaki tik kalsın ve tamamdır.

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
yanlış yazmışım onu biliyorum da hafıza kartına telefondan nasıl yedekliycem yedekliyorum dosya yöneticisinden hata veriyo

Deflamat

Deflamat

Üye
yanlış yazmışım onu biliyorum da hafıza kartına telefondan nasıl yedekliycem yedekliyorum dosya yöneticisinden hata veriyo
Bilgisayar kullanmadan sadece telefon kullanarak rehberi hafıza kartına mı yedeklemek istiyorsun? Doğru mu anladım? Pc suite veya ovi suite ile yedeklemeye kalktın da ne tarz bir hata aldın ...

Biraz daha açıklayıcı olur musun ?

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
doğru anlamışsın da sorunu hallettim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
rehbere gireceksin ayarlardan hem sim hem telefon hafızasını seçeceksin..sonra rehbere dönüp sim karttaki kişilerin hepsini seçip kopyala diyeceksin hepsi telefon hafızasına kopyalanır.sonra ayarlardan tekrar sim rehberini kapatabilirsiniz..

Deflamat

Deflamat

Üye
rehbere gireceksin ayarlardan hem sim hem telefon hafızasını seçeceksin..sonra rehbere dönüp sim karttaki kişilerin hepsini seçip kopyala diyeceksin hepsi telefon hafızasına kopyalanır.sonra ayarlardan tekrar sim rehberini kapatabilirsiniz..
Nadir bu şekilde kişiler telefon hafızasına kopyalanır, arkadaş daha farklı birşey yapmak istiyor istediği şey rehberin yedeğini hafıza kartına almak ...
doğru anlamışsın da sorunu hallettim
Sorunu nasıl çözebildin paylaşır mısın ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
dosya yöneticisinden yedek alınıyordu?

sanane22

Üye
arkadaşlar aldım hafıza kartına yedekle dedim hard format attim rehberi nasil geri getirecegim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt