çok acil iphnoe şarz olmuyor garantiyede veremem jb li

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tatam

Üye
    Konu Sahibi
çok acil iphnoe şarz olmuyor garantiyede veremem jb li
sabah 7 de şarza takmıştım 12 de baktm hala şarz dolmamış daha doğrusu ekranda şarz işareti var ama hiç dolmamış pil simgesi şardan çıkarınca telfn açılmyıor şarzdaykende açılmyıor pc ye taktım usb kablosuyla belki şarz aletinde sorun vardır die pc dede şarz olmuyor telfonda jb li olduğundan garantiyede götüremem acaba sorun ney

Perfect!

Üye
batarya bozulmuş olabilir.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
jailbreak yapmak o kadar zor değil..itunes ile restore yap...eğer hala devam ederse servise gönder..

tatam

Üye
    Konu Sahibi
peki bunun tamiri nekadardır tahminen

--------------- Ekleme ---------------

jailbreak yapmak o kadar zor değil..itunes ile restore yap...eğer hala devam ederse servise gönder..

nası yapiyimki şuan ekranda şarz simgesi var ama kırmızı gösteriyor yani şarz yok

yaw valla ne oldu anlamadım ama telefonnun power tuşuna basılı tuttu o şarz simgeside gitti sora açtım elma işareti ve açıldı pc ye takılı şuan şarz oluyor sizede çok teşekkürler birz daha kmse bişey yazmasaydı iice gerilcektm bu arada yanlş anlamyın durduk yere bilmeden konu açmam kaç saat bekledm bi sürü şey denedimde açtm

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
tahminimce donmuş cihaz bu durumlarda yapman gereken power ve home tusuna 10 sanıye basık tut bırak açılmasını bekle elma işareti 3,4 dk bekliyecek sakın tekrar kapatmaya çalışma sabırla bekle sorun çözulecektir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
peki bunun tamiri nekadardır tahminen

nası yapiyimki şuan ekranda şarz simgesi var ama kırmızı gösteriyor yani şarz yok

yaw valla ne oldu anlamadım ama telefonnun power tuşuna basılı tuttu o şarz simgeside gitti sora açtım elma işareti ve açıldı pc ye takılı şuan şarz oluyor sizede çok teşekkürler birz daha kmse bişey yazmasaydı iice gerilcektm bu arada yanlş anlamyın durduk yere bilmeden konu açmam kaç saat bekledm bi sürü şey denedimde açtm
valla bende yeniyim 2 gündür aynı şeyler başıma geldi..ama power ve home tuşuna basınca sorun çözülüyor..

sadikov

Üye
devamli ayni sorun varsa elbetteki garantiye verebilirsin.
Jailbreakli olmasi sorun teskil etmez,cünkü restore firmware yükledinmi orijinal olur,problem olmaz...

stylow_turk_40

Üye
Iphone 3.1.2 jailbreak yaparsaniz bu sorunla karsilasma olabilir.. Baseband yaptigi icin batterye agir gelebiliyor
pil daha cabuk bitiyor mesela.

O yuzden Quickpwn falan bekleyin

talatozunal

talatozunal

Üye
arkadas restore et yeniden yükle düzelir.ben de oldu aynısı servise verdim 650euro istedi resmi yazısı da var,vermedim restore ettim,upgrade ettim.şimdi sapasağlam .bir de sürekli şarj bitiren açık program ve özellikleri kapat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt