Telefon Tavsiyesi 5800 mı İphone 3G 8GB mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5800 mı İphone 3G 8GB mı?
Arkadaşlar 6-7 aydır 5800 kullanıyorum biliyorsunuz..sitede de 5800 la ilgili problemlerde size yardımcı olmaya çalıştım..hala da oluyorum..yalnız geçenlerde bir akrabam İphone 3G getirdi..hayatımda ilk defa iphone kullandım..pek kullanmasınıda bilmiyordum açıkçası..telefon baya hoşuma gitti..gps si de var..şimdi iki telefon arasında kaldım..iphone 3g kullanan arkadaşlar bu telefon hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim..gps nin çekimi falan nasıl? benim için gps çok önemli..hangi telefonu tercih ediyim?

fonbir

Üye
iPhone'un ekranı daha ileri teknolojiye sahip biliyoruz ama kamera, ses, görüntülü konuşma, Flash destekli web tarayıcı, çevrim içi paylaşım servisleri bana 5800'ı çekici kılıyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5800 çok iyi biliyorum özellikle bana iphonenun gps çekimi önemli o güzelse iphone tercih edeceğim..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ben iphone derim 5800 bir hafta kullandım cihaz beni deli etti ekran dokunmatigi iphoneye gore cok cok vasat intermet tarayııcısı eksikleri var örnek geri önceki gelme yok wifi kulanırken her internete girdigimde tekrar tekrar wifi sorması usteki kısayol multi medya tuşu tıklamalara karşılık vermemesi mesaj yazarken harfer berbat
iphone derim süper

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki gps çekimini denedin mi hiç çekimi nasıl?

fonbir

Üye
ben iphone derim 5800 bir hafta kullandım cihaz beni deli etti ekran dokunmatigi iphoneye gore cok cok vasat intermet tarayııcısı eksikleri var örnek geri önceki gelme yok wifi kulanırken her internete girdigimde tekrar tekrar wifi sorması usteki kısayol multi medya tuşu tıklamalara karşılık vermemesi mesaj yazarken harfer berbat
iphone derim süper

Dokunmatik ekran iPhone göre kötü olabilir ama asla hassas değil diyemezsiniz. İnternet tarayıcısının iPhone'dan iyi olduğunu herkes biliyor. Flash dosyalarını iPhone açamıyor. 5800 ise sorunsuz açabiliyor.

Hayır. İnternete her girişinizde tekrar tekrar size sormaz. Kullandığınız ağı kaydetmemişsinizdir.

Telefonun üstündeki kısayol tuşu ise gayet başarılı ve sorunsuz çalışıyor. Sizin aldığınız telefonda arıza olabilir.

Yazı konusunda ise bunu söylediğinize inanamıyorum. iPhone kullanıcıları o telefonun sanal klavyesinden nefret ederler. 5800'da el yazısı, tam ekran qwerty, mini qwerty, alfa sayısal tuş takımı olmak üzere 4 seçeneğiniz var ve çok rahat yazılıyor, özellikle tam ekran qwerty modunda.

Perfect!

Üye
5800 iyidir.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dokunmatik ekran iPhone göre kötü olabilir ama asla hassas değil diyemezsiniz. İnternet tarayıcısının iPhone'dan iyi olduğunu herkes biliyor. Flash dosyalarını iPhone açamıyor. 5800 ise sorunsuz açabiliyor.

Hayır. İnternete her girişinizde tekrar tekrar size sormaz. Kullandığınız ağı kaydetmemişsinizdir. Telefonun üstündeki kısayol tuşu ise gayet başarılı ve sorunsuz çalışıyor. Sizin aldığınız telefon arıza olabilir. Yazı konusunda ise bunu söylediğinize inanamıyorum. iPhone kullanıcıları o telefonun sanal klavyesinden nefret ederler. 5800'da el yazısı, tam ekran qwerty, mini qwerty, alfa sayısal tuş takımı olmak üzere 4 seçeneğiniz var ve çok rahat yazılıyor, özellikle tam ekran qwerty modunda.
arkadaşlar konuyu 5800 iphone tartışmasına taşımayalım lütfen ben 5800 7 aydır kullanıyorum a dan z ye herşeyini biliyorum ama baştada dediğim gibi iphone u ilk defa kullanıyorum hoşuma gitti..5800 dan sıkıldım açıkcası iphone denemek istiyorum en çok merak ettiğim şeyi gps çekimi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

fonbir

Üye
Hayır telefon tartışmasına taşımıyoruz zaten.

Engin Abi'nin 5800 hakkındaki görüşlerini yanlış buldum. Cevap verdim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aslında Enginden ben gps çekimi hakkında yorum bekliyorum..benim için o önemli..

--------------- Ekleme ---------------

iphonenun gps sini denedim sonuç mükemmel..uyduya bağlanması saniyeler sürmedi..ayrıca program olarak igo çok başarılı..bana göre 5800 ın gps sinden çok başarılı..bu gidişle iphone u tercihe edeceğim..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
nadir gps bana göre başarılı 2.2.1 de google mapsta yer tam olarak bulunamıyordu yani yakınları gösteriliyordu ama 3.1.2 inan tam konumunu belirliyor nokta atışı yapıyor google masp da gayet balşarlı yol tarifi süper gidecegin yerin yuruyerek özel tasıt ve otobusle hesaplamsı felan super
sana telefonu tavsıye ederim kulandıkca farkı göreceksın programları oyunları 10 uzeinden 10 jb yap ucretsiz yuklersin geçen bir haberde okudum EA GAMELOFT UBİSOFT ACTİVİSİON TREYARCH oyun firmaları acıklama yapiş oyun konusunda en çok geliri iphone oyunlarıdan kazanmışlar Hatta GAMELOFT iphone oyunlarına agırlık vereceginiz acıklamıştı su bir gerçek butun teknoloji artık iphoneye göre çalışıyor internet siteleri iphone özel sayfalar hazırlıyor
örnek siteler
maçkolik
gnctrkcell

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet bende öyle düşünüyorum..artık Nokia'dan sıkıldım yıllardır Nokia kullanıyorum,kullanmadığım birkaç telefonu belki kalmıştır..değişiklik yapacağım..bu arada Enginciğim jailbreaki falan dün yaptım..harita programlarını ve birkaç programı kurdum..yalnız tek yapamadığım şey java programlarını ve belgelerimi nasıl atacağım onuda halledersem sorunum kalmayacak..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
malesef java programlarını felan görmezz ama aradıgın cogu program iphondede var belge derken

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

fonbir

Üye
ofis programı yükledim ama belgeleri ve müzikleri nasıl atacağımı bulamadım hala?

iTunes'dan ücretli şekilde yüklemek zorundasınız. Tabii telefonu yasadışı yollarlarla hacklemezseniz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
5800 bence dha iyi .. nedenleri
1- Müzik telefonu dolayısıyla sesi yüksek
2- çift led flaşlı kamerası var
3- i phonede bluetooth yok bildiğim kadarıyla
4- bozulmalara karşı kvk var.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iphone da blutooth var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt