süper ötesi bi paylaşım.. inş. becerebilirimde telefona türkçe dilini yüklerim.. paylaşım için saol dostum
Merhaba benim 6220 classic telefonum var. Telefonum garantiye gitti geldi. 5.15 sürümüne yükseltildi yazılımı ancak birsürü sorun var. Sadece mesaj yazarken takılıyor telefon. Ben yazdıktan bir süre sonra geliyor yazdıklarım. Notlarda yazarken sorun olmuyor. Arada bir de yeniden başlatıyor kendini telefon. Bunları nasıl düzeltebilirim? Birde fabrika çıkış sürümünü yükleyebilir mim?
patc dosyası ne ya kurun yazıyo da onu nerden yüklücez tek phoneix var??
Sim mesajları boş zaten. Hard formatla hafıza kartına formatı deniyecem. İnş düzelir. Sonucu bildiririm. Teşekkür ediyorum
Arkadaşım payalşımın çok güzel teşekkür ederim ama 2 defa dediklerinin hepsini yaptım ama menüde türkçe dil çıkmadı kafayı yiyecem.. telefonum 6210 navigator.. 2 tane dosya vardı ben 6210 n RM 367_05.304 v6.0_EMEA bunu indirdim.. bana yardımcı olabilir misin ? msn adresim [email protected]
kardes lütfen yardım edermisin cidden yardımına ihtiyacım war
--------------- Ekleme ---------------
kardes bisey sorcam peki 6303 hard formatı warmı warsa yazarmısın
merhaba
n86 için güncelleme yapmak istiyorum;
ancak phoenix ile güncelleme yaparken iki tane firmware var, birini seçmem gerekiyor,
NOKIA N86 RM-484
0580417 TURKEY Indigo
0580676 TURKEY White
hangisini onerirsiniz?
tolga bey. aynı şehirde yaşıyoruz, n86 ya 20.115 kurdum. simdi simkart i gormuyor. yardimci olma sansiniz var mi?
400.21.013 RM-346 sürümü bu bana yardımcı olurmusunuz?e71 e yeni sürüm yazılımı yükledim dili ingilizce oldu400.21.013 RM-346 sürümü bu bana yardımcı olurmusunuz?
--------------- Ekleme ---------------
E71 yazılımını güncelleştirdim.yeni sürüm 400.21.013 RM 346 bu.tlf in dili ingilizce oldu.dilini türçeleştirmem konusunda bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar mail adresim [email protected]
Sa Yurt dışından aldoğım N97 mi türkçe dil paketi yüklemek istiyorum ama RM-505 modelinin birçok versiyonu var hangisini yükleyeceğim ondan biraz süpeliyim ve yanlış bir yol izlediğim zaman telefonda herhangi bir sorun oluşurmu ?
Yardımınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim![]()
önce hard format, sonra versiyon yükleme, sonra tekrar hard format. bu sekilde duzeldi. tesekkurler..