6300 sahadan sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

hotmail123

Üye
    Konu Sahibi
6300 sahadan sorunu
benim nokia 6300 tlefonum var arkdaş sahadanı yükledi 6300 a çalıştı aynısını ben yükledim kendi telefonuma bende şu hatayı veriyor Hata Oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.(java.io.IOException:Error in HTTP operation) nasıl yapabilirim bunu internet ayarı nasıl olması lazım:(

• Beğen
Tepkiler: martn

nurulah66129

Üye
ewt Abi ya bende yükledim hata werio??

• Beğen
Tepkiler: OzeL27

radyoaktif

Üye
Eee yokmu bir bilen? Aynı hatayı 6300'da bende alıyorum çünki?

• Beğen

rush28

Üye
ayarlar yapılandırmadan erisim noktası turkcell ınternet yapıcaksınız

yusufese1

Üye
java.io.IOException:Error in HTTP operation hatası veriyo ve kimse bilmio nasıl çözüldügünü ben bazi yerlerden baktım güncellenmiş java yükleyn diyo telinize belki olur bende yüklicem ama bulamıyorm java

• Beğen

baba012

Üye
bende e250 var aynı hatayı veroyorŞ:(

bulsana

Üye
hanımlar beyler bulan varsa banada söyleyebilirmi

qraniklechard

Üye
bendede aynı sorun var bilen varsa yardımcı olsun

veyselseckin

Üye
ayarlar yapılandırmadan erisim noktası turkcell ınternet yapıcaksınız
yha erisim noktasını turkcell ınternet yaptım yine aynı şey gelior lütfen acil cvp bilen biri

haydutonur58

Üye
aynısı bndede oluyor

yolser

Üye
arkadaşlar uygulamanın üzerine gidin uygulama ayarlarına girip veri ekle-düzelt seçeneğinden herzaman sor yadda herzaman izinli hangisi aktifse onu seçin ...
yardımcı olabildimse ne mutlu

egemseflu

Üye
erişim noktası ayarlarından veri taşıyıcıyı paket veri olarak seçin. ardından yine erişim noktası ayarlarından wapı seçin .

zelaley

zelaley

Üye
6300 kullanıcıları erişim noktasını TURKCELL INTERNET yapın aynı hataya maruz kalanlar4 siz de aynını yapın. :hmmm

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
java.io.IOException:Error in HTTP operation hatası veriyo ve kimse bilmio nasıl çözüldügünü ben bazi yerlerden baktım güncellenmiş java yükleyn diyo telinize belki olur bende yüklicem ama bulamıyorm java

arkadaşlar sahadanın olsun mackolik in olsun yenı sürümleri cıktı ondan hata alıyosunuz eskı surumlerı kaldırıp yenı sürümleri kurun telinize hata mata kalmayacaktır bilginize...

smokeramazan

Üye
yeni sürümü yükledim..türkcell internet yaptım yine olmadı.başka bir sorunmu var acaba..

ahmet0233

Üye
bendede aynısı oluyo bilen varsa soylesin

gencfb94

Üye
arkadaslar bende once paket veriye abone olun diyor

dre

Üye
bende acılıyor ama kontorm gidiyo arkdaslar da giriyor kontorü gitmyor :S

martn

Üye
arkadaşlar bu soruna kökten çözüm bULDUM BEN ben de N97 VaR GİREMİYODUM HATA VEriyodu uğraştım araştırdım en sounda buldum SORUN ŞU :TELEFONUNUZUN VAP AYARLARI MUTLAKA YAPLI OMLASI GEREKİYOR uygulmayayı indirdikten sonra herşey bittikten sonra MENÜ ayarlar uygulma yöneticisi YÜKLÜ UYGULAMALAR dan sahDAN YADA MAÇ KOLİĞİ BULUYORUZ TIKLIYORUZ SEÇENEKLER ÇKIYOR SÜİT ayarları nı tıklıyoruz erişim noktasıNI TÜRKCELL İNTernet yapıyoruz kesin çözülüyor

devildark34

Üye
arkadaşlar bende çalışıyor hem sahadan hemde maçkolik internet ayarlarını kontrol edin ayarlardan girin orda var..ok

Takipçi Satın Al

Üst Alt