Baba Afrikalı Anne İtalyan:)
qirL1903 Üye X-LifeHard' Alıntı: İtalya'da erkekmi yok afrikalılarla evleniyorlar Genişletmek için tıkla ... katılıyorum Furkan italyan erkekleri bin basar
X-LifeHard' Alıntı: İtalya'da erkekmi yok afrikalılarla evleniyorlar Genişletmek için tıkla ... katılıyorum Furkan italyan erkekleri bin basar
Berlin Boleyn şu gözlerin güzelliğine bakarmısnız ya ben afrikalıyla evlenmem korkarım ama italyan olursa hayır demem
şu gözlerin güzelliğine bakarmısnız ya ben afrikalıyla evlenmem korkarım ama italyan olursa hayır demem
serif55 Üye Berlin Boleyn' Alıntı: şu gözlerin güzelliğine bakarmısnız ya ben afrikalıyla evlenmem korkarım ama italyan olursa hayır demem Genişletmek için tıkla ...
Berlin Boleyn' Alıntı: şu gözlerin güzelliğine bakarmısnız ya ben afrikalıyla evlenmem korkarım ama italyan olursa hayır demem Genişletmek için tıkla ...
serif55 Üye yok canım yaw aaa olurmu öle şey hani kara(kesin) kuru(olmayabilirde ) bişiler ya ondan dedim
abdulk4dir Üye X-LifeHard' Alıntı: İtalya'da erkekmi yok afrikalılarla evleniyorlar Genişletmek için tıkla ...