YARDIM!! Arkadaslar nokıa 5310 virus temızleme..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

major_tom

Üye
    Konu Sahibi
YARDIM!! Arkadaslar nokıa 5310 virus temızleme..
Arkadslar benım telefon nokıa 5310 express musıc teledonun hafuıza kartında virus oldugunu dusunuyorum bı yardım. hafıza kartında bulunan klasorlerı tam olrak sılemıyorum bı ıkı kere bıcımlendırdım yıne aynı sorunu verdıı bı yardım lutfen.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
biçimlendirdiysen yapacak birşey yok..o gördüğün klasörleri telefon kendisi oluşturuyor onları silersen hafıza kartını kullanamazsın..hem 5310 için daha virüs üretilmedi..

major_tom

Üye
    Konu Sahibi
kardes sımdı bııcmlendırdıkten sonra bırkac muzık dosyası attım klasor halınde sonra telefondan sılmeye calıstım klasoru ama klasor sılınemıyor dıye yazı geldı ama ıcındekı mp3ler sılındı,acaba java vırüsu kapmıs olabılırmı??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardes sımdı bııcmlendırdıkten sonra bırkac muzık dosyası attım klasor halınde sonra telefondan sılmeye calıstım klasoru ama klasor sılınemıyor dıye yazı geldı ama ıcındekı mp3ler sılındı,acaba java vırüsu kapmıs olabılırmı??
java virüsü olmaz biçimlendir yeni klasör oluştur ona at..yalnız pc de virüs olabilir..

major_tom

Üye
    Konu Sahibi
silemedıgım o klasoru baska bı hafıza kartına atıp telefona takdım onda sılebıldım
ne yapmalıyım acaba

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Kloserın ismini değiştir öyle silmeye çalış..

masterayfox

masterayfox

Üye
kardes aynı virüs bana da denk gelmişti n79da tek care format bende biçimlendirdim hafızayı baktım sorun gene devam ediyor

major_tom

Üye
    Konu Sahibi
sadece hafıza kartına bulsamıs olabılırmı viruss cunku baska hafıza kartını takıp sıldım o klasoruu,saglam bı vırus taraması yapsam care olurmu,bıldıgınız ıyı bı program var sa yardım.

masterayfox

masterayfox

Üye
bence bulasmıs olabilir virüs programları telefonu cok kasıyor ben tavsiye etmiyorum ama bir dosya indiriren güvenbilir sitelerden indirmeye calıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt