İlginç bir olay!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
İlginç bir olay!
9 yaşındaki erkek çocuk okuldan erkek olarak çıktı, bir süre sonra kız olarak geri döndü. Arkadaşları onu başka biri zannetti. İngiltere'de ilginç bir olay gerçekleşti. 9 yaşındaki bir erkek çocuk cinsiyet değiştirdi.

Henüz ilkokul öğrencisi olan küçük çocuğun bu girişimi, İngiltere'de bugüne kadar en küçük yaşta gerçekleşmiş cinsiyet değiştirme operasyonu olduğu düşünülüyor.

ERKEK FORMASIYLA ÇIKTI, KIZ OLARAK GERİ DÖNDÜ

Konu, ülkede 12 yaşında başka bir çocuğun cinsiyet değiştirme haberi gündeme gelince ortaya çıktı. Okuldan erkek olarak çıkan çocuk, bir gün sonra kız forması içinde ve cinsiyet değiştirmiş olarak okuluna döndü. Okul kaydını kız olarak değiştirme girişiminde bulunan çocuğun bu isteği okulu tarafından kabul edildi.

AİLE PROTESTO EDİLDİ
Uzmanlar böyle bir operasyon için çocuğun yaşının çok küçük olduğunu belirtirken, cinsiyet değişimi sonrasında uygulanacak hormon tedavilerinin de ağır gelebileceğini vurguladılar. Uzmanların ailesini sorumlu tuttuğu çocuğun cesareti herkesi şaşkına çevirdi.

9 yaşındaki çocuğun sınıfındaki diğer arkadaşları önce sınıflarına yeni bir kız öğrencinin katıldığını düşündüler fakat daha sonra gerçeği öğrenince hepsi şaşkına döndü.

Okuldaki diğer çocukların velileri de durumu garip karşıladı ve küçük çocuğun ailesini internette açtıkları bir blog sitesinden protesto etti.

:oke:BU MİLLET DELİRMİŞ YAV:oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
acayip bişey (istediğini yapmak) kelimesi nerelere varıyor :hmmm

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
aynen oyle

ism@il 54

ism@il 54

Üye
tövbe tövbee...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bir kere daha giderse ne olarak döner kimbilir

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
:D:D orası bellı olmaz

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bu ne ya.. :D:D

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
:D allah kımsenın basına vermesın

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
:D:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
öyle şey mi olurmuş yaa..akıl var mantık var..

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
öyLe aMa....

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bu haberi okumuştum kafası karışmış bu cocugun 9 yasında bu tur ciddi kararlar alması sakıncalı

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu yaşta böyle bir karar alınamaz. Hele ki İngiltere gibi muhafazakar bir ülkede.
Muhafazasını geçtim aklın mantığın olduğu hiç bir yerde olamaz bu.
Habere inanamıyorum.

Berlin Boleyn

böyle kararlar psikiyatr gözetiiminde uzun seanslar sonucunda alınıyor normalde
bu çok riskli bir durum ve bu kararı ailenin kendi kafasına göre çocukları istedi diye onaylaması çok yanlış..
gerçekten ilginçmiş..

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
böyle kararlar psikiyatr gözetiiminde uzun seanslar sonucunda alınıyor normalde

ama bu normal deıl işte
bu çok riskli bir durum ve bu kararı ailenin kendi kafasına göre çocukları istedi diye onaylaması çok yanlış..
gerçekten ilginçmiş..
evt baya ılgınc
Bu yaşta böyle bir karar alınamaz. Hele ki İngiltere gibi muhafazakar bir ülkede.
Muhafazasını geçtim aklın mantığın olduğu hiç bir yerde olamaz bu.
Habere inanamıyorum.
yorumsuz
bu haberi okumuştum kafası karışmış bu cocugun 9 yasında bu tur ciddi kararlar alması sakıncalı
yanı cocugun ruh halını dusunemıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt