tolga kardes bendede 6220c varda 6220 c RM 328_ 05.15 v yüklü bunun bi üst sürümü cıkmadımı hala cıkmadıysa ne zaman cıkar bi bilgin varmı ?
tolga kardes bendede 6220c varda 6220 c RM 328_ 05.15 v yüklü bunun bi üst sürümü cıkmadımı hala cıkmadıysa ne zaman cıkar bi bilgin varmı ?
normal modda yükleme yapıyoruz local moda almayın.

teşekkürler ben 6120 için uyguldım oldu çok sağolun
[/QUOTE]teşekkurler aa-tolga ben o indirdiğim yazılımı kurmamıştım pcye o yuzden gostermıyormuş..
Arkadaslar gönül rahatlıgı ile indirin ve aa-tolga'nın gostermıs oldugu önergeleri dogru sekilde tamamlayın kesinlikle hatasız %100 telefonunuz Türkçe oluyor..
n 96 20.050 super oh be allah razı olsun ölü gibi yavasti telim resımlerime bakamıyordumö şimdi ucuyor![]()
lütfen yardım edin!!!!!!
Phoneix programı 2008 versiyonu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Phoenix programı 2009 versiyonu
Phoenix programı 2009 son versiyonu
Phoenix programı 2009.20.10.39068 versiyonu
bunların hepsini sırayla yüklemekmi olazım yoksa herhangi biri olurmu? ben sonuncuyu indirdim yükledim ama programı biyerde bulamadım
hocam versiyon atarken bir şekilde problem oldu ve 6630 şu anda açılmıyor ne yapabilirim?
HRESULT 0x80042007 (-2147213305)
Dtl: Could not send data to the driver, reason: 0x8400440E. Common USB DCM: Connection to device lost, check that the cable is properly plugged and the device's power is on. ??????????????e
Connection: Driver message send failed;MTI32=0x8004201d
PNMsgIO: Message send timeout, no OnSent event;MTI32=0x80042007
CMtcFN::TryReadProductMode, failed;MTCFN=0x80042007
CMtcFN::RefreshMode, failed;MTCFN=0x80042007
dostlar bana amerikadan n85 geldi ingilizceydi dili bende ilk başta telefonun yazılımını güncelledim. sonrada nss proğramından türkçe dil kodu atadım. ama yanlış yapmışım önce türkçe dil kodu atıycakmışım sonrada güncelliycekmişim ben bunun tam tersini yapmışım başka türlü nasıl düzeltebilirim phoenix proğramıda çok karışık zaten lütfen biri yardım etsin.
tolga kardeşim
bu hata malesef hard format attım yine olmadı
10 nurama iş yapmışsın. ben otomatik güncelledim. malesef türkçe yoktu bildiğin üzere.
bitek flash indirdim ve ponixi sonrada tek türkçe yükledim. hem güncel hem türkçe (:
Çok çok tşkler. başarılar
evet senin telefonunu flashı farklı:
--------------- Ekleme ---------------
hocam durum benim e71 içinde aynı, konunun başından indirmiştim ilerleyen sayfalardan araştırdıktan sonra bu açıklamaya rastladım bu açıklama altındaki linkten dosyayı tekrar indirdim eski dosyadan kurulum yapmıştım onu kaldırdım fakat yine 6 adet product kodu çıktı ve içinde türkiye yok nasıl buluruz bi yardımcı olsan çok makbule geçer....
ya aylardır uğraşıyorum ama rapid'den errrrrrrroorrr diyor yaaaa... nokia n85 zaten yeterince yavaş yaasağol kardeş...