Allah Razı Olsun Dostum Sizingibi Cesur Askerlerimiz Olmasa Bu Vatanda Olmayacak Allah sizin Gibi Cesur Askerlerin Herzaman yanındadır Zamanı Gelince Bende Görevimi Yapacağım
Vatan Sağolsun...
ÇOK ETKİLENDİM YAAAA ÇOK SAOL GÜZEL Bİ PAYLAŞIMDI...![]()
Güzel olaymış.![]()
Vatan sağolsun diyebilenler varolsun
Çok etkilendim Ya tüylerim diken diken oldu ve ağladım , helâl olsun sizlere kahramanlar![]()
sağol canımkatılıyorum
TeşekkürlerFatih[Sag0]HiphoP;2009537' Alıntı:Harbiden güzel olay yaşanmış helal
Sağolasın zaten çeşitli diziler mevcutAllah'ın sevgili kullarıymışsınız.Bütün bunlar bir rastlantı olamaz abicim bunlar kaderinde olan şeyler...Ama tam dizilik bir olay...Dalga geçmiyorum lütfen yanlış anlama ama gerçekten bu tür olayların dizi halinde bu millete izletilmesi gerek...saygılarımla...
Sağol canım Amin...abi Allah senden razı olsun bu vatan için canını ortaya koymuşsun Allah bütün askerlerimize yardım etsin
evet haklısın bazen ya kaçırırlar ya parçalayıp başka yere atarlar ama bazen buna fırsatları olmuyor genelde sağ kalanlar çok olursa olur dediğin gibiarkadaş taciz ateşinin arada sırada olması iyi degildir, hakikaten çok büyük bir tesadüf. Benim gibi tesadüflere inanmayanlar için ise Allah'ın bir mucizesi. Ama gariptir ki o itler geride leşlerini bırakmıyorlarmış.. Parçalıyorlar derelere filan atıyorlarmış. Sırf biz kayıp vermedik gibi göstermek için
Sağol Nadide hala hatırladıkça benimde öyle oluyor Amin canım...aman mehmet abim diken diken oldu tüylerim vallahi gözlerim doldu ALLAH korumuş sizi inş tüm askerlerimizi de korur ben çok severim askerler anıları dinlemeyi