wireless kod kırıcı

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
wireless kod kırıcı
:bilmem: bi şey sorcam wireless telefonlar için kod kırıcı diye bişey duydum nasıl oluyo bilen var mı acaba yani wireless le bilg. üzerinden int. e girmek istediğimizde şifre istiyor ya işte o şifreleri kırıyormuş bilen varsayazsın :allalla:

korkmazblg

Üye
yok öle bi,şey keklemişşler seni dostum :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hem zor bulursun hem de yasal değil..hem de ahlaki açıdan uygun değil Gökhan..adam paylaşmamak için zaten kodu koymuş hem de kotalıdır büyük ihtimalle boşuna uğraşma ama kodsuz olan umumi mahallerde herkesin kullanmına açık wifileri kullanabilirsin..

dEs_

dEs_

Üye
Sahte prolar piyasada çok ama bi işe yaramazlar... Herkese açık yerler bulmak zor değil...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ne yani adamların para verip satın aldığı hizmeti biz çalalım mı?

jackalx_06

jackalx_06

Üye
öyle bir şey yok benim bilfiğim ve ayrıca bende kablosuz modem kullanıyorum ve kotalı internet kullanıyorum birisi benim modemime bağlanıp kotayı aşmama sebep olursa bunu hiç te hoş karşılamam yani kısacası hoş birşey değil bence.

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
doğru söylüyorsunuz ben sadece sordum var demişlerdide bilmediğim için öğrenim dedim

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
:kop2:Yok öle bişey.
Sadece bilgisarın dilini çözenler linux ile yapabildiklerni söylüyorlar ama garantisini bilmiyorum.Yani dogrulugunu...

drmmr14

Üye
Sadece bilgisarın dilini çözenler linux ile yapabildiklerni söylüyorlar ama garantisini bilmiyorum.Yani dogrulugunu...

ruslar wpa2 yi bile kırabilen bir program geliştirdi pc için...

intoman

intoman

Üye
ruslar wpa2 yi bile kırabilen bir program geliştirdi pc için...
hani merde söylede bizde bulalım bence onlar hurafe inanmayın yok ruslar yok japonlar wpa kırmak çin sadece 1 yöntem var onuda bilen bilir neyse millet birbirini kekliyo işte :D

drmmr14

Üye
hani merde söylede bizde bulalım bence onlar hurafe inanmayın yok ruslar yok japonlar wpa kırmak çin sadece 1 yöntem var onuda bilen bilir neyse millet birbirini kekliyo işte :D

400 dolar fiyatı. maxicepte haber olarak çıkmıştı sanırm bi bak....

ediesel

Üye
Arkadaşlar cep telefonunda bunu yapmak İMKANSIZ. Evet ruslar böyle bir pro yaptılar ama oda sadece belirli wireless kartlarıyla çalışıyor her kar ile değil. Bilgisayarda bile yapılması saatler alan bir işlem cep telefonu yalanını kim söylemiş ise milleti iyi uyutmuş.

matt.yamato

matt.yamato

Üye
arkadaşım ole bi pro olsa şifreyi bulmak için en az iki hafta işlem yapar

necatt

Üye
evet bence yok

tlgcn38

tlgcn38

Üye
hırsızlık için maske aramaktan farkı ne bunun....

ada965

Üye

pardus paket yöneticisinde var pardusta linux üzerine kurulu:naughty:

SilentOne

SilentOne

Üye
hiç hoş bişi deqil

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
bilgisayar için var ama cep tel için şu an için yok

matrixugur

matrixugur

Üye
ya aslında her avm de cafe de var zaten isterseniz veriyolar şifresini :) ev içinde komşularda iseteyin

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Hiç bir proğram direk hack olayını gerçekleştiremez.

Bir yandan hack demek aracı proğramlar ile istenilen gayeye adım atmak demektir.Direk Msn-Wifi-Kod kırıcı hiç bir proğram yoktur,yapılmamıştır-yapılamaz.Sadece ve sadece aracılar kullanarak ağırdan ağırdan ulaşırsınız istediğinize.Hele ki cep telefonundan kod kırmak gerçekten asla denilecek kadar zor..

Msn patlatma-Fake Site gibi şeyleri yapmıştım bir zamanlar kolay açıklar bularak hatta Facebookta bir oyunda bazı gelişmeler için Facebook'un sahte sitesini yaparak-ardından face de o oyunda gruba üye olarak verdiğim sahte site linkinden giriş yapanlara özel ganimetler vaat ederek 100 e yakın kişinin adreslerini ele geçirmiştim.:ehe..Şu an bakmıyorum işimi hallttim de.:d: