djmk
Üye
Hayallerimdeki Tel.i Aldım (5800 xm) Yardımcı Olurmusunuz ?
s.a ark.lar bugün 5800 tel.imi aldım. Bazı sorularım olcak ark.lar
1- Bu tel. Eski sorunlu üretimmi (ışık sızması ahize sorunu vs. olan) Yoksa yeni mi Acaba Versiyon Bilgileri şunlar:
yazılım sürümü v21.025
yazılım sürümü tarihi 02.04.2009
özel sürüm 21.0.025.c01.01
2- ekrandaki ekran koruyucu kağıdı sökmek istemiyorum çizilmemesi için ama üstündeki çizgiler ve kısayolların resmi beni uyuz etti sanki 2 kat bi ekran koruyucu mu var denemekte istemedim sökmeyi eğer öyle deilse bida yapıştırmak mümkün olmuyo...
3- Bileklik takmak için yeri bulamadım
4- Bazı zaman iç menülerde vs. 2 kez tıklamak bazen tek kez tıklamak gerekiyo çözemedim niye böyle ?
Saygılar...
1- Bu tel. Eski sorunlu üretimmi (ışık sızması ahize sorunu vs. olan) Yoksa yeni mi Acaba Versiyon Bilgileri şunlar:
yazılım sürümü v21.025
yazılım sürümü tarihi 02.04.2009
özel sürüm 21.0.025.c01.01
2- ekrandaki ekran koruyucu kağıdı sökmek istemiyorum çizilmemesi için ama üstündeki çizgiler ve kısayolların resmi beni uyuz etti sanki 2 kat bi ekran koruyucu mu var denemekte istemedim sökmeyi eğer öyle deilse bida yapıştırmak mümkün olmuyo...
3- Bileklik takmak için yeri bulamadım

4- Bazı zaman iç menülerde vs. 2 kez tıklamak bazen tek kez tıklamak gerekiyo çözemedim niye böyle ?
Saygılar...
n:
dier dediklerinde bi problem yok ayrıca da bileklik takmayı kullanma kılavuzunda gösteriyor ama kroluk etme derim