Hayallerimdeki Tel.i Aldım (5800 xm) Yardımcı Olurmusunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

djmk

djmk

Üye
    Konu Sahibi
Hayallerimdeki Tel.i Aldım (5800 xm) Yardımcı Olurmusunuz ?
s.a ark.lar bugün 5800 tel.imi aldım. Bazı sorularım olcak ark.lar

1- Bu tel. Eski sorunlu üretimmi (ışık sızması ahize sorunu vs. olan) Yoksa yeni mi Acaba Versiyon Bilgileri şunlar:
yazılım sürümü v21.025
yazılım sürümü tarihi 02.04.2009
özel sürüm 21.0.025.c01.01

2- ekrandaki ekran koruyucu kağıdı sökmek istemiyorum çizilmemesi için ama üstündeki çizgiler ve kısayolların resmi beni uyuz etti sanki 2 kat bi ekran koruyucu mu var denemekte istemedim sökmeyi eğer öyle deilse bida yapıştırmak mümkün olmuyo...

3- Bileklik takmak için yeri bulamadım :D

4- Bazı zaman iç menülerde vs. 2 kez tıklamak bazen tek kez tıklamak gerekiyo çözemedim niye böyle ?

Saygılar...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
s.a ark.lar bugün 5800 tel.imi aldım. Bazı sorularım olcak ark.lar

1- Bu tel. Eski sorunlu üretimmi (ışık sızması ahize sorunu vs. olan) Yoksa yeni mi Acaba Versiyon Bilgileri şunlar:
yazılım sürümü v21.025
yazılım sürümü tarihi 02.04.2009
özel sürüm 21.0.025.c01.01

2- ekrandaki ekran koruyucu kağıdı sökmek istemiyorum çizilmemesi için ama üstündeki çizgiler ve kısayolların resmi beni uyuz etti sanki 2 kat bi ekran koruyucu mu var denemekte istemedim sökmeyi eğer öyle deilse bida yapıştırmak mümkün olmuyo...

3- Bileklik takmak için yeri bulamadım :D

4- Bazı zaman iç menülerde vs. 2 kez tıklamak bazen tek kez tıklamak gerekiyo çözemedim niye böyle ?

Saygılar...
öncelikle hayırlı olsun..sorunlu bir ürün diye birşey yok..sürümün eski Nokia Software Updater programını indirip yazılımını güncelle..ayrıca destek için http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html buraya bakabilirsin..ekran koruyucu dursun hiç sökme çünkü dokunmatik çiziliyor..bileklik takma yeri sol tarafta küçük bir delik var kapağı sökersen ordan takacaksın..ben de de bazen iki bazen bir tıklama oluyor onu takma kafana..telefon çok güzel kullandıkça seveceksin..symbian os 9.4 bölümünde bir sürü program var oraya bak..

Progressivity

Progressivity

Üye
tıklama olayı şöyle genelde bir menüye girdiğimizde menüdeki bir ikon seçili durumda oluyo onu tıklarsak tek tıkla o ikonun içerdiği menüye girebiliyoruz hayır biz başka bi ikona tıklayacaksak önce ilk dokunuşla ikonu seçip ikinciyle ikonun içerdiği menüye giriyoruz ve girdiğimiz her alt menüdeki ilk seçenek her zaman seçili durumda yani tek dokunusla bu ilk seçeneğe girebiliyoruz

darkarts

darkarts

Üye
djmk 31.0.101 sürümüne update yapma,bazı sorunları var.Nokia tr'yı aradım onların bile haberi yoktu sorunlardan,hemen bildiri geçtiler kısa bi süre içerisinde yeni bir update çıkacak onu bekle,ancak v30.0.011 en stabil çalışan versiyon gibi görünüyo.bu arada bu update leri hazırlayanların zekalarından şüphe etmeye başladım ana ekranda,gelen maillerin gösterimi nasıl unutulur yada eski sürümde olan bir uygulamayı yeni sürümden çıkartırken kime soruyolar anlamıyorum...:sn:

melihtugcu

Üye

bu ve bunun gibi şeyle bulabilmek mümkün...Artık benimde çizgiler başımı döndürmeye başladı bende araştırmaya başladım :) dier dediklerinde bi problem yok ayrıca da bileklik takmayı kullanma kılavuzunda gösteriyor ama kroluk etme derim :kop:

Progressivity

Progressivity

Üye
teşekkürler melih güzel bieşymiş bu invisible shield her ne kadar telefona yapıştırması zor gibi görünsede denemeye değer ama ben biraz daha bekleyecem

murtykralist

Üye
arkadaşlar bende 3 gün önce aldım 5800 ımı ama ekran koruyucu kağıdın kenarları hep kalktı ve toz yapıstı bende cıkartmak zorunda kaldım fazla bisi olurmu eğer olursa bunu koruyabilecek bsi varmı yani baska bi koruyucu kağıt satılırmı

JayJayyy

Üye
kılıfı saydam olsa bende sıyırmazdım ama çizgili ve ikonlu yapmışlar malesef.

Feel It

Feel It

Üye
Gece foto çekerken flash ışığı fotoğrafı kötü etkiliyor bunun için çözüm var mı :(

Starsley

Ne yazıkki yok flaş patladığı anda parlak ve puslu gösterir.

• Beğen
Tepkiler: Feel It

Lacrymosa

Üye
Yanlış hayaller bunlar. :)

Deleted.

Üye
ekran koruyucu her tlfoncuda var 5 tl ye bulursunuz...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sen Nadir abimizin yorumuna bak baska birşeye ihtiyacın olmayacaktır

Starsley

1 yıl önce açılmış konu :hmmm

Üst Alt