Tek Programla Sistem Hack Yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafa110110

mustafa110110

Üye
Çok Teşekkürler Kardeşim eline sağlık işimi gördü:oke:

memo333

Üye
e71 de olmuyor

ozanyuceer

ozanyuceer

Üye
evet malesef benim telefonda çalışmadı

syphioric

Üye
Cok sağoLasın Favorite .. Yapamayan arkadaşLar programı yükLediklerinde ekran donup kalıyo orda ekranı kapatıoLar sanırım bekLesinler oLucaktır :)

exe1454

exe1454

Üye
N80'imde denedim artık unsigned programları yükleyebiliyorum teşekkürler

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar bilgilendirmeniz güzel bir olay sağolun.

ajan2

Üye
innov8 i8510 için bir çözüm varmı

sezisxx

Üye
mrb sevgili arkdaşım güzel paylaşım benim tel n 95 8 gb fakat kurdugum da welcome to installion of yazıyor ve ok dedikten sonra kapanıyor uygun bir acıklama yaparsan sevinirim artık su lanet olası teli hacklemek ve istedigim programları yüklemek istiyorum... ne yapmalıyım yardım..!

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
mrb sevgili arkdaşım güzel paylaşım benim tel n 95 8 gb fakat kurdugum da welcome to installion of yazıyor ve ok dedikten sonra kapanıyor uygun bir acıklama yaparsan sevinirim artık su lanet olası teli hacklemek ve istedigim programları yüklemek istiyorum... ne yapmalıyım yardım..!

Telefonun programı açmaya çalıştığında telefonun reset atması gerekiyor eğer reset atmıyorsa senin telefonunun versiyonu yenidir ve 1. sayfada yazdığım gibi yeni versiyon telefonlarda işe yaramıyor.

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
üstad ellerine sağlık burdaki bütün hack işlemlerini denedim olmadı ama bu mükemmel bi şekilde çalıştı ellerin kolların dert görmesin....

Ayrıca çalıştırdığım telefon noki 6120c merak eden arkadaşlara bilgi olsun 6120c marka telefonda ben çalıştırdım hic bir problem yok şuan...

devils_arek

devils_arek

Üye
süper bi paylaşım sağol E71 e yükliycem şimdi inş. çalıştırırım bi oyun yüklendi bi türlü silemedim uyuz etti

nscodec

Üye
göbeğim çatladı ama sonunda oldu n73. Teşekkürler...

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
"installserver.exe" dosyasını nereye yüklüycez yaa yardım edin

yaves

Üye
slm.tfn nokia n95 . yükledim ancak Welcome to the installatıon of . diyor. pro açılmadı. saygıler

storm_46

storm_46

Üye
Kardeş emeğine sağlık güzel paylasım .Ama benim tele yeni versiyon yükledim.Nerden bilebilirdim ki böle bi durumla karşılasacağımı.Ama mecbur olmasam versiyonu yüklemezdim .Şöle ki tel mp3 dosyaları görmüyo diye yen sürümü yükledim bilseydim böyle olucağını yükleme şurda dursun,yanından bile geçmezdim.tlf N95 8GB Yeni versiyon v31.0.015.Proyu bi deneyim dedim yükledim ve şu sorunla karşılastım.(Welcome to the installation of BİNDA's Secman.Press OK to start the installation.Please be patient.The process takes some time)OK. PROYU İLK ACTIĞIM DA BU YAZI ÇIKYOR.Ok diyorum ve secman ı tekrar actığımda (WELCOME TO THE İNSTALLATİON OF) OK diyorum ama olmuyo .Bu versiyonu hecklemenin bi yolu yok mu.?

KORayKUSUZ

Üye
Valla Kardeş 1 yıldan belli uğraşıyorum n95 im vardı şimdi n95 8 gb var ..En sonunda hack dediğiniz olayı sayenizde başardım VE çok teşekkür ediyorum

Şimdi Korayı Biri Durdursun :naughty:

EDEBALİ

Üye
Helal sana kardeşim.Ellerine sağlık. 2gündür e65'i program manyağı yaptım.

tusitr

tusitr

Üye
deniyorum bi harika gercekten calisirsa harika dan da ote

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt