Samsung s8003 jet navigasyon igo8

Sponsorlu Bağlantılar

muratoyarti

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s8003 jet navigasyon igo8
Selam;
Arkadaşlar telefonun kendisinde bulunan navigasyonun haricinde başka bir navigasyon proğramı yüklenebiliyormu_?
Mesela İGO8 gibi.vs.
saygılar...:sn::allalla:

• Beğen
Tepkiler: toprak_43

epsilod

Üye
tabiii yüklenebiliyor ben yükledim ama inanki route 66 yazılı daha performanslı çalışıyor.

muratoyarti

Üye
    Konu Sahibi
tabiii yüklenebiliyor ben yükledim ama inanki route 66 yazılı daha performanslı çalışıyor.
Nasıl yüklediğini ve proğramı nerden aldığını yazarmısın_?
Ben aracımda igo8 kullanıyorum.Çok memnunum bide baya alıştım.Route 66 kullanamıyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar...:oke:

oguz_0067

Üye
bende samsung s8300 kullanıyorum garmin navigasyon varsa yardımcı olabilirmisiniz

muhcinyur

Üye
slm Arkadaslar samsung jet baska navagatie programi yukleyen varmi varsa hangisi ve nasil yuklenildigini hakkinda bilgi verirseniz sevinirim saygilar..........

sanli977

Üye
s5233w çalışırmı

ubdvubdv

Üye
Calısmaz herhalde

5ne1ka

Üye
Navigasyonu çalıştıramadım yardımcı olabilen var mı?

dolmetscherin

Üye
merhaba
ben yurtdısından aldıgım ıcın ztn route 66 yuklu dııl . satın almam gerekiyomus sanırım.
bir de ılk gunlerde google maps acılıodu ama bıgun kurcalarken bısey mı yaptım nolduysa artık o da acılmıo. bunun ıcın verı baglantısı gerekıor dıor. halbukı ılk gunlerde acılmıstı dırek. ozamanda deneme sansım olmamıstı vaktım yoktu. sımdıyse hıc gıremıorum. route 66 yok barı hıc olmassa google maps olsun. gerı mı yuklemem lazım ve nerden nasıl? lutfen yardımcı olun.sımdıden tesekkurler

tegmencaner

Üye
Arkadaşlar bildiğim kadarı ile s8003 telefonlarda igo 8 programı çalışmıyor.

cagatayist

Üye
çalışmıyo lan lalesi ne atıyon

yaya54

yaya54

Üye
kolay gelsin bende jet 8003 var nagivasyona giriyorum ama bir sey göstermiro ne yol ne bina ayarlarımı bozuk anlamdım yardımcı olursanız sevinirm

yunusyagci

Üye
arkadaşlar allah rızası için bana ne olursa hangisi olursa samsung navigasyon programı verin

natureboys71

Üye
samsung s 8000 modelın de calısırmı

piron2134

Üye
herkes yorum yapıyor ama sorunu çözmüyor. nasıl yükleyebiliriz yardımcı olursanız sevinirim.

newcerix

newcerix

Üye
slm arkadaşlar.ben samsung B7300 telefonuma route66 yükledim.açıldı çalışıyo fakat bi adrese nasıl gideceğimi bilmiyorum bu yüzden nasıl navi yapıcam bulamadım..daha önce başka telefonda Garmin kullanmıştım mükemmel çalışıyordu.acaba dokunmatik ekran windows işletimli teller için GARMIN var mı?

geogirl

Üye
selam benim jetteki navigasyon programını ve mapsleri attım linkten ulaşabilirsiniz

telin dahili kartına (ve harici kartına yedekleyip) kopyalayıp ayarlarından sonra kullanabilirsiniz

turrtleeee

Üye
teşekkürler

xmemcox

Üye
selam arkadaşlar bende s8000 aldım ne zamandır navigasyon yüklemeye calışıyorum ama başaramadım her seferinde dosya desteklenmiyor diyo nasıl bi dosya yüklemem lazım şimdiden teşekkür ederim

king_lion34

Üye
nası yüklenio

Üst Alt