Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lütfen bakınn
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EsmEr_samsun
Üye
Konu Sahibi
Lütfen bakınn
benim bu sitede tek sıkıntım karakterler... 1000 karakter yetmiyor... Birşey yazmak istedim ama karakter fazla çıkınca yayınlanmadı doğal olarak... Lütfen karakterin yanına bir sıfır daha atın...
Sanırım arkadaş mesaj alanımızdan bahsediyor... 1000 Karakteri aştığı zaman geri kalan yazılarını 2 mesaj olarak yazması gerekiyor... Arkadaşımızın sıkıntısı bundan ibaret... Gerisi Ozana kalmış...
benim bu sitede tek sıkıntım karakterler... 1000 karakter yetmiyor... Birşey yazmak istedim ama karakter fazla çıkınca yayınlanmadı doğal olarak... Lütfen karakterin yanına bir sıfır daha atın...
Sitede mesaj yazma karakter sınırı 65 000 dir . 1000 tabiki az ve yeterli degil. Siz başka bir özelligin karakter sınırlamasından bahsediyorsunuz sanırım ?
Ancak şöyle bir problem olmuş olabilir:
Bir başka kaynaktan kopyala yapıştır yaptı iseniz, o yazıdaki "virgüller" bizde otomatik olarak tıklanılabilir resme dönüşür.
Bir mesajda da ancak belli sayıda "resim" kullanabilirsiniz.
Yazınızdaki virgüllerden bir kısmını silmeniz sorunu çözecektir