ve Açıklıyorum PCKopaT

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mansuerosthe

Üye
    Konu Sahibi
bnm msjlarım nie eklemeli oluyor :agla

--------------- Ekleme ---------------

Salih Baba™;1777986' Alıntı:
Uslanmamdaki hangi nickle çağırdı seni bu arkadaş adresi versene.....
uslanmam da msn eklemis bnm msni. nerden aldın dedim uslanmamı söledi. nşickini bilmiom

--------------- Ekleme ---------------

kanka mod yap bneni bu olanları unutalım

PCKopaT™

Üye

Bu site benimiymiş :@

Ya git senle uğraşamak istemiyorum

O sitede bnm üyeliğm falan yok

Mansuerosthe

Üye
    Konu Sahibi
PCKopaT™;1778015' Alıntı:
Bu site benimiymiş :@

Ya git senle uğraşamak istemiyorum

O sitede bnm üyeliğm falan yok
bni ordan eklemişsin. sitene çağırmak için.

gelmiom lan sitene sil benim nickimi

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
****** diye bir yerin linkini verdi bana pckopat orada Mustafa furkan i salih baba yi gördüm :( faust profiline yazmıştı :( vay bee ...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
****** diye bir yerin linkini verdi bana pckopat orada Mustafa furkan i salih baba yi gördüm :( faust profiline yazmıştı :( vay bee ...
Way be derken....

Benim orda 0 konum 1 mesajım var ve çilekeşin paylaşımlarından yararlanıyorum...Bilip bilmeden öyle imalı mesajlar yazmak yakışmıyor....

PCKopaT™

Üye

Symbiont

Üye
Arkadaşım Çilekeş ( Emin ) 1 sEnedeir BANLI NASIL KONUŞUYORSUN HALA

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
1 mesaj mi :hmmm faust un profiline naber moruk yazmışsın ama ... Neyse ben bu konuda konuşmuyorum bundan sonra ...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ya herkes istediği siteye girebilir , böyle bir sınırlamayı kimse getiremez...Bu kişinin kendi hakkıdır !

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bende ondan bahsediyorum ona kim karışır maxiye yüzlerce dosyalı konu açtım onları kendim mi yaptım yokkkkk nasıl ekliyeceğim maxiye
benim vietnam sitelerinde bile üyeliğim var....
Öyle bilip bilmeden konuşmamak lazım...Maxi aktif üye kaybediyor diyorsunuz hem de insanları böyle zan altında bırakıyorsunuz...Way be li mesajlarla herkesin içinde trübünlere oynamayalım....

Symbiont

Üye
Salih Kusura Bakma Şimdi Girdim O Siteye Tamadır Konu Anlaşıldı

PCKopaT™

Üye
Bir deli kuyuya taş attı forum iyice karıştı :@

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ne tribünü ... Konunun seninle veya benimle alakası yok ... Arkadaş bana kanıtları sundu yanlış düşünmüşüm demekki ...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Konu bilahare değerlendirilecektir.

1) Salih Baba da dahil her üye her sitede dolaşabilir. Bu bizi ilgilendirmez. İsterse site sahibiyle akraba da olabilir bu da bizi ilgilendirmez. Bizi kurallar ilgilendirir. Bu sitede tek bir reklam yaptığı anda kişi, ne olacağını bilir. Onun haricinde herkes özgür. İnsanları anlamsız suçlamalarla karşı karşıma bırakmayın.

2) Henry'i az çok tanırım. Kendi sitesine adam çekmek için uğraşır durur Maxi'de.
İhtimallere bakalım sadece:

PCKopaT™ adlı üyeye böyle bir teklifle gitmiş olabilir. Bizim siteye gel, Maxi'de herkesi sebepsiz yere banlarlar, bak görürsün seni de suçun yokken banlarlar bir gün diye. Daha sonra onu Maxi'den banlatmak için de sahte üyelik alıp böyle bir olay çıkartmıştır. PCKopaT™ bir yere gideceği yokken sebepsiz yere banlandığı için o siteye gidebilir, Maxi'ye düşman olabilir.

He PCKopaT™ Henry de olabilir.
Ben de belki de milletvekiliyim de sizden saklıyorum.
Hayat bu, her şey olabilir sanal alemde.

Henry'nin hâlâ adı geçiyor ya şu sitede ona sinir oluyorum.
Maxi'den adam banlatmak onun ucuz ve çirkin bir numarasıdır sadece.

Her şeye temkinli yaklaşmak, insanlar hakkında hüküm vermeden önce iyice bir düşünmek, doğru bildiğinizin aslında yanlış olabileceğini öngörebilmek gerek.

Yaratılan rahatsızlık için MaxiCep yönetimi adına sizlerden özür dilerim.
Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt