PCKopaT™
Üye
yemin ediyorum bnm üyeliğim değil sizin yüzünüzden statik ıp geçecemIp reset çok zor bir iş değil![]()
--------------- Ekleme ---------------
Ya ne msn'sinie çıkıyorsun msnden2 fakeni de yazsana
![]()
yemin ediyorum bnm üyeliğim değil sizin yüzünüzden statik ıp geçecemIp reset çok zor bir iş değil![]()
Ya ne msn'sinie çıkıyorsun msnden2 fakeni de yazsana
![]()
bnde 2 msnsi var.Duygu sömürüsü yapma ...! Kardeş şu herifin msn si ne faust lu birşey mi ?
kutahya hariç her yer çıkarSalih Baba™;1777950' Alıntı:Ben pek Henrybenzemaya benzetemedim ben onu nerde görsem tanırım ama bölge İP den bakılsın eğer ki Kütahya çıkmazsa bir iş var....
Doğru söylüyosun en doğru karar yer tespiti yapılsınSalih Baba™;1777950' Alıntı:Ben pek Henrybenzemaya benzetemedim ben onu nerde görsem tanırım ama bölge İP den bakılsın eğer ki Kütahya çıkmazsa bir iş var....
bn üe değildim ****** dan çağırdı beni buraya gelmemi ve arkdşlarımı da sitesine çağırmamı istedi. mod yapıcam 10 üye ve konuya dedi. sonra yapmadıSalih Baba™;1777960' Alıntı:Peki sen bugün üye olmuşsun senin maxideki gerçek Nickin ney ne bilelim belkide sen Fakesin millete çamur atıyorsun biraz daha destekli bilgiler lazım....İspatla....
takım seçimi mi yapoyoruz burda. ben sap diyorum sen samanSalih Baba™;1777971' Alıntı:Benim tanıdığım Henry koyu Galatasaraylı ama....![]()

bna maxciden arkadaşların varsa msnekle siteye davet et dedi. karşılığı da mod yapıcaktı ama yapmadı.Salih Baba™;1777977' Alıntı:Uslanmam Maxinin dost sitelerinden tamam ama bu uyarıyı Maxide yapman biraz düşündürücü ben objektif davranmaya çalışıyorum PCKopaT™'in seni Uslanmamda çağırdı nickide söyle onada bakalım...
hem sanane maydonoız musun nesin. ben sadece açıladılmSalih Baba™;1777977' Alıntı:Uslanmam Maxinin dost sitelerinden tamam ama bu uyarıyı Maxide yapman biraz düşündürücü ben objektif davranmaya çalışıyorum PCKopaT™'in seni Uslanmamda çağırdı nickide söyle onada bakalım...