Birkaç Açıklama ( Soru İşaretleri Kalmasın Kimsenin Kafasında )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç Açıklama ( Soru İşaretleri Kalmasın Kimsenin Kafasında )
Evet arkadaşlarım..

Hiçbir şeyden haberi olmamasına rağmen, kendi çapında mantık yürüterek veya bildiğini sanarak, kendince iyilik edip üyeleri aydınlatan(!) arkadaşlarımızın yanlış bilgilendirmesi sebebiyle bu konuyu açma gereği duydum.

Son günlerde birçok üye gergin biraz..

Yönetim kadrosu büyük ölçüde değişiyor.

Bu daha önceki örneklerini de gördüğümüz için (yeni üyeler belki tanışmamıştır onlarla hiç) anormal bir durum değil.

Yönetimden ayrılan arkadaşların, kendi istekleriyle ve kişisel sebeplerden dolayı ayrıldıklarını bilmenizi isterim.

Benim yönetimden ayrılmamı forumdaki en yakın arkadaşım Ata bile hâlâ bilmez iken.
Söylentilerin dolaşması beni üzüyor.

Öncelikle bunlara bir açıklık getireyim;

İnternet kafeden Maxicep'e bağlandığım için aylık kafelere bıraktığım ücret baya fazla oluyordu ve bu öğencilik zamanımda bütçemi iyice sarsmaya başladı. Derslerime daha çok vakit ayırmak ve günlük programlarımı erteletmemek için bu kararı aldım. Bunu Ozan ile konuştum. Sağolsun anlayışla karşıladı ve yönetimden ayrıldım. (Özür diliyorum Ata kardeşim.. Ama yönetimden ayrıldığım gün hasta idim. Bu yüzden 1 hafta foruma girememiştim. Ozan ile de telefonumla bağlanarak MSN'de konuşmuştuk).

Peki hakkımda söylenen hayali sebeplere gelelim:

"Mustafa Furkan kendi forum sitesini kurduğu için yönetimden aldılar"
Kendi forum sitemi kuracak kadar bütçem, zamanım ve cesaretim yok malesef. :)
Kanıt : Forum sitemin adresini bilen biri varsa bana da söylesin. :ehe

"Mustafa Furkan başka forum sitelerinde yönetici konumunda olduğu için yönetimden alındı"
Maxicep ilk aktif olduğum forum sitesi. 1.5 yıl boyunca paylaşım yapıp da başka foruma gitmek biraz aptallık olur. Hiçbir forum sitesinde şimdiye kadar pasif üyelik dışında bir mevkim olmadı.
Kanıt : İsteyen arkadaş PM atsın. Bütün forumlardaki üye profilimi göstereyim. :)

"Mustafa Furkan forumdaki bayan üyeleri rahatsız ettiği için yönetimden alındı"
:hmmm Sanırım burada başa dönüyoruz. Daha önce açtığım bir konu vardı. Hiçbir bayan üye "sen böylesin" demedi. Dahası o konuşan kişiler de ortaya çıkmaya cesaret edemedi.
Kanıt : } Arkamdan Atıp Tutan Şahıslara Sesleniyorum { :)

"Mustafa Furkan yönetimde laf taşıyıp, huzuru bozduğu için yönetimden alındı"
Bunu kim söyledi bilmiyorum ama sanırım yönetimde ne olup biteni çok iyi biliyor. :ehe Huzuru bozan kişi üyeler arasında da, yönetimde de aynı şeyi yapar.
Kanıt : İsteyen PM atsın. Kanıtlarla açıklayayım. :)

"Salih ve Adem, Mustafa Furkan yönetimde olduğu için ayrıldılar"
En çok da buna gülmüştüm. :kop: Salih ve Adem kendi istekleriyle ayrıldılar. Bu arkadaşlarla hâlâ da konuşuruz. :)
Kanıt : MSN konuşmalarımız.. :) Hatta Salih ile bugün veya yarın buluşmayı da düşünüyoruz. :)

Şimdi birkaç hareketimin yanlış yorumlamasını açıklayayım biraz da;

Yönetici iken imzamdaki büyük ve mor renkteki Mustafa Furkan yazısını hatırlıyorsunuzdur. İmzamın renginin mor olması moderatörlük yetkimden dolayı rumuzumun aldığı renkle uyum sağlamasıdır. Söylendiği gibi başka anlamlar (küfür gibi..) taşımıyordu. :)

İstanbul'a geliş sebebim; 1 yıl öncesinin planıydı. Daha önce geleceğimi birçok kişi biliyordu ve bekliyordu. Bunlar eski üyeler tabi ki.. :) İstanbul'a geleceğimi 1 yıldan beri bekleyen Ata var en başta.. :ehe Eskişehir'de öğrenciyim. Bu yıl derslerin olmadığnı öğrendim ve Eskişehir'de iş imkânı ve çevrem olmadığı için İstanbul'a gitmeyi düşündüm. Zira İstanbul'da Maxicep dışında arkadaş çevrem de geniştir. Üstelik iş imkânı yüksek bir şehir. Hem okuyup, hem çalışmak için İstanbul'u tercih ettim. Dereyi görmeden paçayı sıvamak da olmaz değil mi? :) İstanbul'a bayramdan önce gelip, Açıköğretim kurs fiyatlarını, Eskişehir'deki kurslarla kıyaslamak lazım. Bunun için de İstanbul'a gelip kursları tek tek dolaşmak ve fiyat konusunda anlaşmak lazım. Tabi bir de iş mevzusu.. Eğer bayrama kadar iş bulabilirsem İstanbul'da sürdüreceğim hayatımı.. Bulamazsam bu planım yaza kalacak. Beni inandıramadın diyen varsa Ata'ya, Adem'e danışsın. :)

Bayan üyelerin profillerinden ayrılmıyormuşum, arkadaş listem kız doluymuş falan... Profilimdeki bilgiler ve neler yaptıklarım, ne kadar da merak konusuymuş yahu.. :ehe Bunu söyleyen kişi! (kimse üzerine alınmasın bunu o kişi, kendisini çok iyi biliyor) profilimde neler yaptığımı mı gözlüyorsun her an? Kıskanma lütfen!.. :kop:

Profilimde yaş küçülttüm; ama dalgınlığıma gelmiş olmalı ki 2 yerine 3 yaş küçültmüşüm. :ehe Profilime duyarlı bir arkadaş(!) sağolsun fark etmemi sağladı. :D Biraz özel olacak ama Maxicep de benim için özel olduğu için bunu da açıklayayım: Hayatım boyunca ailemin ilk çocuğu ölen ağabeyimin kimliğiyle yaşadım. Tabi ölü doğan bebek isimsiz gömülemeyeceği için dedemin adını yani "Mustafa" ismini koyarak ve nüfus kaydını çıkardıktan sonra gömüyorlar. 2 yıl sonra ben doğunca ağabeyimin ismini veriyorlar bana ve tabi kimliğini de.. O andan itibaren yaşıtlarımdan 2-0 önde başlıyorum hayata.. :) Yani 4 yaşımda ilkokula başladım. 18 yaşımda askere gittim. Yaşıtlarıma ağabeylik yaptım. :) Foruma ilk kayıt olduğumda da kimlik yaşımı yazmıştım. Bugüne kadar da hiç karışmadım. Ama konuştuğum her kişiye de tek tek anlatmaktan yorulduğum için gerçek yaşımı yazma kararı aldım. :) Gelin, görün ki profilimdeki değişikliği bile malzeme edecek seviyede olanlar var. :)

Daha yazacağım çok şey var ama olmuyor işte...

Daha önceki konumda da demiştim.
Hakkımda merak ettikleriniz varsa PM atın.
Kanıtlarla açıklayayım.
Yeter ki "Yönlendirmelerle değil, mantığınızla hareket edin!"

} Arkamdan Atıp Tutan Şahıslara Sesleniyorum { Adlı konumda yorum yazanların, PM atanların, kısa mesaj yollayanların ve MSN'de ileti gönderenlerin ortak bir yorumu var..

Son söz o olsun:

"Mustafa'cım sıkma canını. Onları takmana değmez. Senin yerinde olmak isteyip de olamayanların, yani "çekemeyenlerin" işidir bunlar.." Anlayana...

Not : Bu konu şov amaçlı açılmamıştır. (Anlayana) (:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Merak ettiğim hususlar vardı :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Gidenlerin arkasından hep laf, dedikodu yapılır, palavralar atılır, hatta bazıları kalan leşleri toplamak için kurbanın kesilmesini bekler. Ben gülmekten komaya girdim konuyu okurken. Yahu ben neden Mustafa Furkan yönetimde diye ayrılayım. Sebebini daha önce açıklamıştım. Kadro ve yönetim yapısı değişiyor. Co-Admin rütbesi kaldırılıp, Co-Adminler mod seviyesine düşürülecek diye bunu kaldıramadım ve ayrıldım. Ayrıldığım ana kadar da kimse ayrılmamı istemedi.

Bu işler böyledir. Yönetimdeyken abi derler, saygı gösterirler, yönetimden çıkarsın adınla hitap ederler. Yaptırımın kalmamıştır. Yahu dürüst çalışanı, efendi insanı bilen bilir, seven sever. Kimseye kendimizi kanıtlamak zorunda değiliz. Zaten biliyorlar beni, seni...

Boşveeer... Ağzı olan konuşsun...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:):) sadece gülüyorum yaşanılanlara

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Merak ettiğim hususlar vardı :)

Forumun genç delikanlısı... :)
Merak ettiğin hususları, ayrıntılı ve kanıtlı anlatırım sana yeter ki sen iste.. ;)

Gidenlerin arkasından hep laf, dedikodu yapılır, palavralar atılır, hatta bazıları kalan leşleri toplamak için kurbanın kesilmesini bekler. Ben gülmekten komaya girdim konuyu okurken. Yahu ben neden Mustafa Furkan yönetimde diye ayrılayım. Sebebini daha önce açıklamıştım. Kadro ve yönetim yapısı değişiyor. Co-Admin rütbesi kaldırılıp, Co-Adminler mod seviyesine düşürülecek diye bunu kaldıramadım ve ayrıldım. Ayrıldığım ana kadar da kimse ayrılmamı istemedi.

Bu işler böyledir. Yönetimdeyken abi derler, saygı gösterirler, yönetimden çıkarsın adınla hitap ederler. Yaptırımın kalmamıştır. Yahu dürüst çalışanı, efendi insanı bilen bilir, seven sever. Kimseye kendimizi kanıtlamak zorunda değiliz. Zaten biliyorlar beni, seni...

Boşveeer... Ağzı olan konuşsun...

Harika yorumun için teşekkür ederim Adem kardeşim.. :oke:

:):) sadece gülüyorum yaşanılanlara

Ben de gülüyorum ama bilmeyenlerin de gülmesini istiyorum.. :)

Berlin Boleyn

bu sayede kafalardaki soru işaretleride ceva bulmuş oldu.
konuyu açmakla çok iyi etmişssin...

Sidretül Münteha

Üye
Alt Alta Üst Üste Bilibom Bilibom Şak Şak Şak :ehe
Sana Katılıyorum Adem Ağzı Olan Konuşuyor vede Yorulmuyor :ehe
Sinir Oldum İyice Üyelerden İsteğim Kimse Bir Allah'ın Kulu Hakkında Bişey Sormasın veya Bana Anlatmasın :ehe
Güzin Abla Değilim Ben Anamm Bu Ne Ya Beyin Yanıı Başka Bişey Değil Bu :ehe
Neyse Yazıyı Okuyann Demesınn Iyy Yıne Melek :ehe

Bende Şunu Diyim Yeni Karar Aldım Eski Melek Tekrar Karşınızda Olucak.
Mustafa Reklam Yapmıyorum Arkadaşım Konu Açmışken Bende Sıvışım :ehe
Evet Kım Ne Diyorsa Desin Şunu Çok Duyucam Ben Demiştim Melek Eskı Melek Olur.
Değiştiğini İnanmıyodum Diye Amaa Şunu Diyim Hayata Hep Gelmmıcem :ehe
Gereksız Şeyler İçinde Bulunmama Gerek Yok Onu Anladım :)

Ooo Yüzden Hepp Gülücem Eskıden Nasılsam; Sıcak Kanlı, Konuşkan, Kimseden Çekinmeyen,
Yenı Tanıdığı Kişi İle Sohbet Kuran ... Ben Hep Böyleydim Böyle Olucam Yani :ehe

Beni İyi Tanımıyan Ailem İle Konuşsun Tel Numarası Verebilirim :ehe Ailem Anlatsın Beni.
........ Olan Kişide Suss Biii Yaaa Bi Günde Suss Ağzını Açmaa :ehe
Sen Benım Bişeyim Değilsin İster Konuş İster Konuşmaa Amaa Tek Cevap Susss :ehe

Neyse Mustafaa Sınır Oluyorum Şu Konularına :ehe
Böyle Şeylerde Susmadığımı Bilmen Gerekırdı
} Arkamdan Atıp Tutan Şahıslara Sesleniyorum { İlk Konun Gibi :ehe
Neyse Yaa Tamam Sıkıldım İyice Buu Tarz Konulardan,
Kafasında Soru İşaretler Olanlar Oo Kişi İlee Konuşsun Laf Yapmasın ;)

Hadi Kalın Selametle :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Meleğe bak :ehe süper :ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
bu sayede kafalardaki soru işaretleride ceva bulmuş oldu.
konuyu açmakla çok iyi etmişssin...

Evet..
Teşekür ederim Berlin kardeşim.. :oke:

™ мγdяєaм;1774937' Alıntı:
Sana Katılıyorum Adem Ağzı Olan Konuşuyor vede Yorulmuyor :ehe
Sinir Oldum İyice Üyelerden İsteğim Kimse Bir Allah'ın Kulu Hakkında Bişey Sormasın veya Bana Anlatmasın :ehe
Güzin Abla Değilim Ben Anamm Bu Ne Ya Beyin Yanıı Başka Bişey Değil Bu :ehe
Neyse Yazıyı Okuyann Demesınn Iyy Yıne Melek :ehe

Bende Şunu Diyim Yeni Karar Aldım Eski Melek Tekrar Karşınızda Olucak.
Mustafa Reklam Yapmıyorum Arkadaşım Konu Açmışken Bende Sıvışım :ehe
Evet Kım Ne Diyorsa Desin Şunu Çok Duyucam Ben Demiştim Melek Eskı Melek Olur.
Değiştiğini İnanmıyodum Diye Amaa Şunu Diyim Hayata Hep Gelmmıcem :ehe
Gereksız Şeyler İçinde Bulunmama Gerek Yok Onu Anladım :)

Ooo Yüzden Hepp Gülücem Eskıden Nasılsam; Sıcak Kanlı, Konuşkan, Kimseden Çekinmeyen,
Yenı Tanıdığı Kişi İle Sohbet Kuran ... Ben Hep Böyleydim Böyle Olucam Yani :ehe
Beni İyi Tanımıyan Ailem İle Konuşsun Tel Numarası Verebilirim :ehe Ailem Anlatsın Beni.
........ Olan Kişide Suss Biii Yaaa Bi Günde Suss Ağzını Açmaa :ehe
Sen Benım Bişeyim Değilsin İster Konuş İster Konuşmaa Amaa Tek Cevap Susss :ehe

Neyse Mustafaa Sınır Oluyorum Şu Konularına :ehe
Böyle Şeylerde Susmadığımı Bilmen Gerekırdı } Arkamdan Atıp Tutan Şahıslara Sesleniyorum { İlk Konun Gibi :ehe
Neyse Yaa Tamam Sıkıldım İyice Buu Tarz Konulardan,
Kafasında Soru İşaretler Olanlar Oo Kişi İlee Konuşsun Laf Yapmasın ;)

Hadi Kalın Selametle :ehe

Yahu yine mi ? :nono:
Önceki konuyu da senin yüzünden kilitlediler.. :@

Ne kadar fırsatçısın yahu..

Berlin Boleyn

Evet..
Teşekür ederim Berlin kardeşim.. :oke:

önemli değil antein fıstığı:ehe

:ehe bunada çok güldüm destan gibi yazıyor.meleğinde bu kararına çok sevindim..

Sidretül Münteha

Üye
Meleğe bak :ehe süper :ehe
Süper Olan Sensin Canım Kardeşim :op:

Nee Bee Ne Parmak Sallıyosun :ehe
Kitlenmeseydi Alla Allaa :ehe
Düşüncelerımı Yazıyorum Olim :ehe
Fırsatçı Değilim :pro2:

:ehe bunada çok güldüm destan gibi yazıyor.meleğinde bu kararına çok sevindim..
Hepp Güll Kızz Vallaa, Ben Herşeyi Unuttum.
Çok Yufka Yüreklıyım Allah Belaaa Veree :ehe
Teşekkürler Canım.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Umarım bu sefer çıkar o konuşan kişi ya da kişiler.. :)

Sidretül Münteha

Üye
:ehe

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Saçma saçma şeyler işte, Mustafa ağabey gördüğüm en iyi yöneticiydi...

lovestar

lovestar

Üye
foruma bak cadı kazanı gibi anasını satim.elvedalar,açıklamalar...laf taşıyanlar,insanların arkasından konuşanlar,kendini savunanlar,hep ön planda kalmak isteyenler,incir cekirdeğinden daha kütlesiz yorumlar ve insanlar vs...ve tüm bunların ortasında mustafa furkan kardeşimi görmek çok üzücü...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim İbrahim.. ;)

--------------- Ekleme ---------------

foruma bak cadı kazanı gibi anasını satim.elvedalar,açıklamalar...laf taşıyanlar,insanların arkasından konuşanlar,kendini savunanlar,hep ön planda kalmak isteyenler,incir cekirdeğinden daha kütlesiz yorumlar ve insanlar vs...ve tüm bunların ortasında mustafa furkan kardeşimi görmek çok üzücü...

Bir anda buluveriyosun kendini işte kardeşim..

arslansem

arslansem

Üye
Yahu şu kişi ya da kişiler kim?Çıksın söylesin bişeyler tüm kamuoyu rahatlasın :ehe

Berlin Boleyn

:oke:ı agree whith you :ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Biz de bekliyoruz. :)

--------------- Ekleme ---------------

Yok yok yok... :kop:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Konu Mustafa'nın isteği üzerine kilitlenmiştir.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt