Nokia 5800 Güncelleme Sorunu [Yardım Lütfen]

Sponsorlu Bağlantılar

warhacker

warhacker

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Güncelleme Sorunu [Yardım Lütfen]
Arkadaşlar forumdan yeni v31 çıktı mesaj yazımında ve menü hızında ufak değişiklikler var falan dendi ama Nokia Software Updater Hala En Güncel Sürümü v30 şeklinde Yazıyor ne yapmam lazım ?

--------------- Ekleme ---------------

Yardım Edin Lütfen

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
dostum şu anda en güncel sürüm bu :)

srlancelott

Üye
hayır suanda v31.0.101 kullanıyorum ben aynı sorun bende de olmustu nokia shop a gittim onlara güncellettim onlar suandaki sürümümün bi öncekini yüklediler daha sora ben tekrar guncel sürüm arattırdıgımda suankı kullandıgım en son sürümü buldum.senin de nokia shop dan güncellemen gerek.

akcaytim

Üye
kardesım ne kadar sürede yapıyorlar + bi ücret felan varmidir aydinlatsan bizi rica etsem?

drmmr14

Üye
gençler bunu kendiniz evde de deneyebilirsiniz :)

http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html

bu linkte birinci sayfanın dokuzuncu gönderisinde update için gerekli bilgiler yazıyo. Telefonun product kodunu değiştirerek kendiniz de yapabilirsiniz

telefonun product kodunu navi olarak sececeksiniz

maydin42

Üye
arkadaslar bende tlfnu güncelledim bu ovi denen prg la dil ingilizce oldu şimdi tr seçeneği de yok tr attım kurdum ama hala tr seçeneği languich de çıkmıyo basına gelen varsa ve çözdü ise yrd.

gilgames33

Üye
nokia shoplara gidin arkadaşlar ücretsiz güncelleme yapıyorlar ben de ne bilgisayardan ne de netten güncelleme bulamadım V.30 var güncel sürüm diyor shopa gidin ücret almıyorlar

volkan83

Üye
arkadaşlar telefonuma nokia shopta en güncel versiyon yüklendi. ancak bu versiyondan sonra telefon tuş kilidinde iken gelen aramaları dokunmatik ekrandan susturmuyor - cevaplandırmıyor, aynı zamanda alarmlar tuş kilidinde iken maalesef kapanmıyor. bu sorunla karşılaşıp çözenler var mı acaba aranızda???

emirkan25

emirkan25

Üye
teşekkürler

yellowall

Üye
Merhaba ben 5800 a yeni sürümü yükledim ama menüde gezerken donmalar meydana geliyor. bu konuda ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz?
başka bir sıkıntımda msni çalıştıramıyorum, tema yüklemiyor

Merhaba ben 5800 a yeni sürümü yükledim ama menüde gezerken donmalar meydana geliyor . bu konuda ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz?
başka bir sıkıntımda msni çalıştıramıyorum, tema yüklemiyor

afakart

Üye
arkadaşlar yazılımı buluyo ama yüklemio kontörümde var yeteri kadar nası yapcam yazılım güncelleme gördü *#0000# yapıyorum kontrol et diyorum bağlantı hatası diyor

addicteddd

addicteddd

Üye
arkadaşlar yazılımı buluyo ama yüklemio kontörümde var yeteri kadar nası yapcam yazılım güncelleme gördü *#0000# yapıyorum kontrol et diyorum bağlantı hatası diyor

Aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşlar. Çözümü konusunda yardımcı olabilecek var mı?

Evilblood

Evilblood

Üye
Arkadaşlar bende son iki arkadaşın dediği gibi *#0000# dan yapınca bağlantı hatası alıyodum. Sonra olayı şöyle çözdüm *#0000# ı aramadan önce çevredeki Wlan ağına bağlanın sonra *#0000# tuşlayın seçeneklerden güncellemeleri kontrol et diyin sonra biraz bekleyin ve karşınızda son sürüm 5800 ;) benimki V40 tı şuan V51

addicteddd

addicteddd

Üye
Arkadaşlar bende son iki arkadaşın dediği gibi *#0000# dan yapınca bağlantı hatası alıyodum. Sonra olayı şöyle çözdüm *#0000# ı aramadan önce çevredeki Wlan ağına bağlanın sonra *#0000# tuşlayın seçeneklerden güncellemeleri kontrol et diyin sonra biraz bekleyin ve karşınızda son sürüm 5800 ;) benimki V40 tı şuan V51

Ben wifi ile bağlanmıyorum ki, cepnet ile bağlanıyorum. Sürümü kontrol ettim bu arada; V51.0.006. Sanırım son sürüm zaten.

ukalam

Üye
arkadaşlar son sürümü yükledim ama telefon arama yapmaz oldu sorun nedir cewaplarsanız sewinirim şimdiden teşekkür ederim...

hakanaxu

Üye
beyler ben sorunumu bu blogdan çözdüm umarım işinize yarar.

Üst Alt