ben öldüm galiba...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
ben öldüm galiba...
Ben öldüm galiba!
Mezbahadan et taşıyan bir tırın sabahın erken saatlerinde yüklenip bir an önce yola çıkması gerekiyormuş. Işe sabahın kör vakti gelen işçiler tırı yüklemeye başlamışlar. Alelacele işi bitirmişler. Tırın şoförü arkadaki soğuk hava deposunun kapısı kapatılır kapatılmaz yola çıkmış. Ancak son eti çengele takmaya uğraşan işçinin içeride kaldığını kimse farketmemiş. Uyku sersemi olan işçi de başına gelen korkunç şeyi ancak tır hareket edince farkedebilmiş. Tır hiç durmadan 8 saat yol alacağindan arkadaşları kaybolduğunu farketmezlerse donarak öleceği kesinmis.

Bir süre duvarları yumruklamış ama sesini duyuramayacağını biliyormuş. Bir süre sonra üşümeye başladığından hareketleri yavaşlamış ve bir kenara çöküp ölümü beklemeye başlamış. Oturup kaçınılmaz sonunu beklemeye başlamış ve cebinden çıkardığı kağıt kaleme yazmaya başlamış. 1. saat: çok üşüyorum; 2. saat: her yerim uyuşuyor; 3. saat: ayaklarımı hissetmiyorum; 4. saat: donarak ölmek istemiyorum kalemi tutucak gücüm kalmadı ellerim dondu...

Tır etleri teslim edeceği yere geldiğinde şöförü dondurucunun kapısını açınca içerisinin soğuk olmadığını farketmiş. Sabah yola çıkarken aceleden dondurucuyu çalıştırmadığını hatırlayan şoför lanetler okurken köşede büzülmüş yatan işçiyi görmüş. Adamın uyuyakaldığını sanan şoför işçiyi sarstığı halde uyandıramamış.

Polis olaya el koymuş şoför tutuklanmış. Bir müddet sonra adli tabip raporunda işçinin ölüm nedeni vücut ısısının hızla düşüşü olduğu açıklanınca temize çıkmış. Meğerse talihsiz işçi psikolojikman ölmüş......

Bora

Bora

Üye
Ters psikolojiyi biliyoruz..

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
:)evet

aLone

aLone

Üye
buna benzer bitane daha olay vardı

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
evet oda buna benziyodu

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Gercekten cok enteresan.....

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
:naughty:

uyduruk57

uyduruk57

Üye
bu olayların tamamı değilse bile büyük çoğunluğu çakma bence

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Birçok versiyonunu duydum bu tür olaylarım kişi kendini tamamen olaya inandırırsa olabilir

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bence bu tür olaylar imkansız yani insan piskolojik olarak vucudunu sogutamaz veya isitamaz yada kalbini durduramaz

buna benzer bir konu şeyden hatırlıyorsunuz idam edilecek mahkuma bilekleri kesilerek ölecegini söyluyorlar idam gunu gelince kafası kapalı adamın bileklerini keser gibi yapıyorlar ve ılık hayvan kanı döküyorlar bileklerine mahkum hiç bişi olmadan ölüyormuşşşş

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
insan beyni olaya inanırsa herşey mümkün olabilir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bence bu tür olaylar imkansız yani insan piskolojik olarak vucudunu sogutamaz veya isitamaz yada kalbini durduramaz

buna benzer bir konu şeyden hatırlıyorsunuz idam edilecek mahkuma bilekleri kesilerek ölecegini söyluyorlar idam gunu gelince kafası kapalı adamın bileklerini keser gibi yapıyorlar ve ılık hayvan kanı döküyorlar bileklerine mahkum hiç bişi olmadan ölüyormuşşşş
katılıyorum..bence doğruluğu kesin değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...