arkadaşım ben baktım bunlar cepte oynanabilen swf flash oyunlar ceptelefonunda flashplayer kuruluysa e:/others yani diger klasörüne atmalısın program ozaman görüyo ve açıyor
güzel paylaşım olmuş emegine saglık

Selam , Arkadaşlar ben 6600'da Flash player 2.0 kullanıyorum... Ama yinede bazı dosyalar hata veriyo ...

bymen07 arkadaşım benim telefonum (start.swf) dosyasını açmadığı için ben flash player ile (desktop2.swf) yi açıp programa baktım... Programın genel bi açıklamasını yapmak gerekirse ; içinde kendi oyunları,temaları,dosya yöneticisi,internet exploreri,text editörü,medya oynatıcı olan Flubuntu işletim sisteminin flash versiyonu....
Ben zipli dosyayı açıp direk E ye attım (E:/flinuxfiles) diye....

n: X-plore ile (desktop2.swf) ye tıkladım menü açıldı... Oradan menüdeki ikonlara tıkladıkça da Klasördeki swflerin açıldığını gördüm. Anlayacağınız bu programı kullanmak için bütün swf dosyalarının telefonda bulunması gerekiyor...
Gelelim oyun konusuna

Programda şimdiye kadar gördüğümüz flash oyunlardan farklı 7 tane oyun var... Ama seni bu oyunlara yönlendiren bir menüde var programda

Oyunlara bide aşağıdaki gibi girmeye çalış;

(desktop2.swf) ye tıkla oradaki ikonların içinde tilki var

ona tıklayınca (kgames.swf ) dosyası açılacak.....

Sağ taraftaki menüde sadece oyun isimleri var istediğine tıklayıp oynayabilirsin....
iyi eğlenceler.....
Anlatıma Uygun Resim Eklendi....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yakında bu

anlattıklarıma resimde ekleyeceğim zaten
((DEMİŞTİM))
Bu arada programı düzgün çalıştırabilen (start.swf'den)arkadaşlar olursa, Lütfen telefonun modelini belirtsinler...
Verdiğimiz Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz

Saygılar.....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VE İŞTE SÖZ VERDİĞİM GİBİ ; RESİMLER
Resimler Kendi Telefonumdan (6600)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------