Flubuntu (Ubuntu'nun Flash Versiyonu)

Sponsorlu Bağlantılar

ciah

Üye
    Konu Sahibi
Flubuntu (Ubuntu'nun Flash Versiyonu)
Arkadaşlar ; Bir ispanyol sitesinde bulduğum bi programı sizinle paylaşmak istiyorum... Adı : Flubuntu (Ubuntu'nun Flash Versiyonu) zipli dosyayı açıp içeriğine baktım...Program 38 adet (swf) dosyasından oluşuyor (birbiriyle bağlantılı 38 adet swf dosyası) ...Ama güzel bir şeye benziyor..Kart Okuyucum bozuk olduğu için Programı Deneyemedim Daha .....Deneyen Arkadaşlar görüşlerini bizlerle paylaşırsa sevinirim..Ha bu arada bir adet resim bulabildim (176x220) sanırım programda bu çözünürlükte... herkese saygılar...

Download Linki

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ertin, mustafa emiş, cyber-craft ve 31 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline sağlık.

bymen07

Üye
arkadaşım ben baktım bunlar cepte oynanabilen swf flash oyunlar ceptelefonunda flashplayer kuruluysa e:/others yani diger klasörüne atmalısın program ozaman görüyo ve açıyor
güzel paylaşım olmuş emegine saglık

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkürler

ciah

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben baktım bunlar cepte oynanabilen swf flash oyunlar ceptelefonunda flashplayer kuruluysa e:/others yani diger klasörüne atmalısın program ozaman görüyo ve açıyor
güzel paylaşım olmuş emegine saglık

:)Selam , Arkadaşlar ben 6600'da Flash player 2.0 kullanıyorum... Ama yinede bazı dosyalar hata veriyo ...

:megafon:bymen07 arkadaşım benim telefonum (start.swf) dosyasını açmadığı için ben flash player ile (desktop2.swf) yi açıp programa baktım... Programın genel bi açıklamasını yapmak gerekirse ; içinde kendi oyunları,temaları,dosya yöneticisi,internet exploreri,text editörü,medya oynatıcı olan Flubuntu işletim sisteminin flash versiyonu....

Ben zipli dosyayı açıp direk E ye attım (E:/flinuxfiles) diye....:sn: X-plore ile (desktop2.swf) ye tıkladım menü açıldı... Oradan menüdeki ikonlara tıkladıkça da Klasördeki swflerin açıldığını gördüm. Anlayacağınız bu programı kullanmak için bütün swf dosyalarının telefonda bulunması gerekiyor...

Gelelim oyun konusuna :):heyo: Programda şimdiye kadar gördüğümüz flash oyunlardan farklı 7 tane oyun var... Ama seni bu oyunlara yönlendiren bir menüde var programda :):):):)

Oyunlara bide aşağıdaki gibi girmeye çalış;

:megafon: (desktop2.swf) ye tıkla oradaki ikonların içinde tilki var :) ona tıklayınca (kgames.swf ) dosyası açılacak..... :boxSağ taraftaki menüde sadece oyun isimleri var istediğine tıklayıp oynayabilirsin....
iyi eğlenceler.....

Anlatıma Uygun Resim Eklendi....

Yakında bu :deal: anlattıklarıma resimde ekleyeceğim zaten ((DEMİŞTİM)) :sopa:

Bu arada programı düzgün çalıştırabilen (start.swf'den)arkadaşlar olursa, Lütfen telefonun modelini belirtsinler...

Verdiğimiz Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz :):):):) :islik Saygılar.....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VE İŞTE SÖZ VERDİĞİM GİBİ ; RESİMLER :pro: Resimler Kendi Telefonumdan (6600)
:yuru
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

by_suskun2323

by_suskun2323

Üye
ellerine sağlık

efsane11900

efsane11900

Üye
teşkkrler arkadaşlar suppersiniz:yuru

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
eline sağlık..

emosoft

emosoft

Üye
windowsu kullanamadık 6600 da bari ubuntuyu kullanalım teşekkürler verdiğin bilgiler için peki ya internet olayı nasıl. onada bi baksan! yok sen bakmayacaksan ona ben bakayım. telefonumu feda ediorum.sırf maxicep farkı olsun diye

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
çok saolun emeğe saygı

p-siko-ahmo

p-siko-ahmo

Üye
türkçeye çevirseydin ya!

ada965

Üye
Haha pardus ubuntu

sertac80