n73 sökme videosu burada

Sponsorlu Bağlantılar

cozturk

cozturk

Üye
Teşekürler...

anamurtelefon

Üye
ok tşk

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
Paylasım iyi ama telefonunuzu servise goturmek daha iyi bence!

uLtUrAsLn

Üye
link çalışmıyo yaa boşu boşune üye oluyoruz adam gibi link koyun şuraya :@:@

memetmetal01

Üye
BENIM TELIDE BÖYLE TİTİZ BI SEKILDE HAPÖRLÖRÜNÜ DEĞIŞTIRECEK BIRI WAR MI ACABA??:hmmm

delever

Üye
hani oratlkta video yok

Kingmortall

Kingmortall

Üye
saolasn kardeş

cahsus

cahsus

Üye
paylaşım için tşk

ozer_caglar_06

Üye
saol kardeş eline sağlık

PriveT

PriveT

Üye
Harika olmus...

halilts

Üye
abi bu telefonu sökmüş dağıtmış bi kasa değişcez ya :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İşini sağlam yapıyor işte :ehe

nfsnihat

nfsnihat

Üye
daha önce yine nokianın n73 sökme videosunu izlemiştim. ama bu tamamen farklı. çok daha detaylı. teşekkür ederim kardeşim.

maxirabit

maxirabit

Üye
Neşter,pens amelyat iplii eksik bu ne böyle sanki agır hastayı tedavi ediyor:ehe

--------------- Ekleme ---------------

Bu ne yaa adam bulduğu yere bant yapıştırıyor bizimkilere ters böyle işler:aha: telefoncularda lahmacunu yiyor bi yandanda telefonu açıyor sonra iş bitince telefon aromalı kokuyor :eheTamir bittikten sonra kendim bide evde açıyım diyorsun İçinden kıyma falan çıkıyor:d:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu ne yaa adam bulduğu yere bant yapıştırıyor bizimkilere ters böyle işler:aha: telefoncularda lahmacunu yiyor bi yandanda telefonu açıyor sonra iş bitince telefon aromalı kokuyor :eheTamir bittikten sonra kendim bide evde açıyım diyorsun İçinden kıyma falan çıkıyor:d:
:kop:
İşte o yüzden adımız Türk :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Neşter,pens amelyat iplii eksik bu ne böyle sanki agır hastayı tedavi ediyor:ehe

:ehe:ehe

Videoyu izledim.Adamlar çok hassas davranmış gerçekten.

Teşekkürler

yigidim

Üye
paylaşıma cok teşekkürler

pikkacu

Üye
merhaba ben n73 elefonumun kasasını değiştiricem videoda kasayı değiştiroyor ama orda sökmediği bir şey var oda kamera soketi oluyor galiba arka kapağı açtığınız zaman kamera nın acılmasını sağlayan parça 2 tane yan yana sarı yaylı bir parça ben onu sökemiyorum nasıl sökülücek acaba lütfen yardımcı olun

gerek kalmadı arkadaşlar ben soktüm genede çok sağolun saygılar

afracafe

Üye
tşk.