6630 pc suite desteği sorunu !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jaxep

Üye
    Konu Sahibi
6630 pc suite desteği sorunu !!!
arkadaşlar 6630 kullanıyorum ve oc suite le bağlandığımda pc suite desteği ni teinize tekrar yüklemeniz gerekiyo diyo yardımdan tekrar yükle diyince de başarısız diyo bütün sadece benim telde değil en son pc suite sürümünde tüm 6630larda aynı sorun var telefona bi sis yüklememiz gerekiyomuş bilgisi olan varsa acil yardım

vagrant_sweety

vagrant_sweety

Üye
aynı sorun bendede var bulamadım bi çözümünü sen buldun mu :agla

vagrant_sweety

vagrant_sweety

Üye
smssync diye bi program var ama bulamadım onu telefona yüklediğin zaman sorun çözülecek fakat yok o program :(:vur

hayalet_woly

hayalet_woly

Üye
ben buldum proğramı

eleman74

eleman74

Üye
arkadaş reset le telefonu...
format değil resetle smssync bu virüs için şifreyi gir ve güvenlik kodu isticek onuda girince tüm orjinal ayarlar eski haline gelir...ve makinaları anlamıyorsak fazla kasmamak lazım profosyonel yadım alınmalı...

gittigelmez

Üye

Program burda var umarım ısınıze yarar

ekinciserkan

Üye
1.adım:
Maxicep.com - s60 uygulama yuklerken Güvenlik Hatası Yükleme Yapılamıyor Hatasına cozum
evet arkdaşlar s60 telefonlarımızın Ayarlar>Güvenlik>Sertifika yönetimine geliyoruz ve seçeneklerden güvenlik ayarına girioruz ve bütün seçenekleri evet olarak değiştiriyoruz

2.adım:

geri geliyoruz ve yetki bölümünde bulunan bütün dosyaları(bende 24 dsya)hepsini seç diyerek siliyoruz ve telefonu yeniden başlatıyoruz ardından güvenlik hatası veren programa geliyoruz ve rahat rahat yüklüyoruz

arkadaşın yardımı ile sorun çözüldü sağolasınız

• Beğen
Tepkiler: xLEPRECHAUNx

bizar

Üye
@ekinciserkan ve @gittigelmez valla size ne kadar teşekkür etsem azdır ya. saatlerdir uğraşıyorum sizin sayenizde hallettim.. çok teşekkürler..

asml_ysn

asml_ysn

Üye
Teşekkürler...

ciceknett_21

ciceknett_21

Üye
olmuyor aynı hatayı tekrar veriyor ne olur acil yardım edin :(((

--------------- Ekleme ---------------

o programı da yükledim gene olmuyor :(

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar telefonun dilini türkçe yapın düzelir

yavuz90

Üye
gençler o link kullanılmaz olmuş. başka nerde bulabiliriz smssync'i yardımcı olursanız sevinirim...|-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt