smileyler bulunamıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
smileyler bulunamıyor
slm admin arkadaşlar iphone 3g yardım bölumunde (diger bölümleri bilmiyorum) smileylereden tüm simleyeleri göster i tıkladıgımda sayfa bulunamıyor diyor10 dan fazla denedim bilgilerinize

jackalx_06

jackalx_06

Üye
kardeş üzerime vazife değil ama ben şimdi aynı bölümde denedim ve oldu senin PC veya nette bir sorun olabilir. sadece biraz geç geliyor.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş üzerime vazife değil ama ben şimdi aynı bölümde denedim ve oldu senin PC veya nette bir sorun olabilir. sadece biraz geç geliyor.
estafurullah hakan kardeş yine baktım görunmuyor sayfa bulunamıyor haber köşesindede garip ilginç olaylar dada bulunamıyor işin ilginç yanı site hakında görunuyor acaba benim pc sorun

jackalx_06

jackalx_06

Üye
kardeşim neden olur bilmem ama sadece belli bölümlerde olması ilginç. yani aklıma bir sebep gelmiyor çok ilginç.

Ozan

Ozan

Admin
slm admin arkadaşlar iphone 3g yardım bölumunde (diger bölümleri bilmiyorum) smileylereden tüm simleyeleri göster i tıkladıgımda sayfa bulunamıyor diyor10 dan fazla denedim bilgilerinize

Kullandığın web tarayıcı nedir Engin?
ve İşletim sistemi ?

Sitede bilinen bir sorun yok bu konuda .

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Xp sp3 internet explorer 8 Sorun yoktu bı kacgune kadar site hakında bolumunde gösteriyor Diger yerlerde açılan sayfa bulunamıyor

Ozan

Ozan

Admin
Açılan sayfanın adresini görmem açısından ekran görüntüsü lazım ..
Mutlaka yanlıs bir url yi açmaya calisiyor popup daki url nedir ?

EroL

EroL

Emekli Yönetici

İe 8 görüldüğü üzere, xp sp3 kullanıyorum tüm smileylere tıkladığımda bununla karşılaşıyorum. nginx olayından sonra olmaya başladı bende

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bi resimde bende olsun erol kardeş

Ozan

Ozan

Admin
Sorunla ilgileniyorum ...

Bende 5 tarayıcıda da sorun yok mesela ama işletim sisteminden kaynaklı sanırım ..
Durumdan haberdar edicem sizi

EroL

EroL

Emekli Yönetici
mozillada sorun yok ie de yapıyor :(

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir kaç gün oncesine kadar yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt