Türkiye kar ve yağmura teslim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye kar ve yağmura teslim
Türkiye soğuk ve yağışlı havanın etkisine girdi. Erzurum beyazlara büründü. Çeşitli yerlerde sel baskınları meydana geldi.

Tüm yurtta etkili olan sağanak yağış, bazı bölgelerde su baskınlarına yol açtı. Erzurum ve Ardahan ise beyazlara büründü.

Trabzon'da il merkezinden geçen Kuzgundere, rögar kapaklarının 6 noktada patlaması sonucu taştı.
SEL BASKINI UYARISI
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan meteorolojik uyarıda, İstanbul il genelinde etkili olması beklenen çok kuvvetli yağışın, yarın sabah saatlerine kadar etkili olacağı kaydedildi
Eski sahil yolundaki onlarca işyerini su bastı. Sağanak yağış, Güneydoğu'da da en çok Şanlıurfa'da etkili oldu.
Kent merkezinde bazı yollar su altında kaldı, birçok evi su bastı. Birecik, Hilvan ve Siverek ilçelerinde de su baskınları meydana geldi.

Marmara Denizi'nde ise kuvvetli poyraz etkili oluyor. Tekirdağ-Bandırma arasındaki feribot seferleri yapılamıyor. 60'ın üzerinde şilep ve tanker, Şarköy sahillerine demirledi.
Trakya'da karla karışık yağmur ve yükseklerde kar yağışı bekleniyor.
Ardahan'a ilk, Erzurum'a mevsimin ikinci karı yağdı. Kent sakinleri güne araçlarının üzerinde biriken karı temizleyerek başladı.
İstanbul'da, özellikle Anadolu Yakası şiddetli yağışın etkisi altında. Kartal, Sultanbeyli ve Pendik'te çok sayıda ev ve işyerini su bastı.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Evet ya az önce Trt Türk'te gösteriyordu Erzurum' :) Bir an önce gelsin ve gitsin bu kış :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hiç sevmem bu kışı of yine geldi

qirL1903

qirL1903

Üye
Cok kötü yagmur yagıyor ya evden dısarı cıkamıyoruz =)

my immortal

my immortal

Üye
Erzurumda çoook soğuk ve karlı...heryer bembeyazzz çok güzel görünüyo ama bi okadarda hüzünlüü....

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
tvde görünce ilk aklıma sen geldin tuba üzüldüm ALLAH yardımcınız olsun

Odysseus

Odysseus

Üye
Pendik çok kötü arkadaşlar. Sel götürüyor her yeri.

Odysseus

Odysseus

Üye
Sıradaki smiley Şahan'dan sana gelsin Salih :birak:

my immortal

my immortal

Üye
amin canım ama üzülcek bişe yok bu durumu kabullenerek geldim zten buraya bide keşke gelip görebilme şansınız olsa keşke nekadar soğuk olsada kar bu şehreçok yakışıyo:)

--------------- Ekleme ---------------

amin canım ama üzülcek bişe yok bu durumu kabullenerek geldim zten buraya bide keşke gelip görebilme şansınız olsa keşke nekadar soğuk olsada kar bu şehre çok yakışıyo:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...