nokia 5800 xm "Nokia Music" program sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AKALAC

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 xm "Nokia Music" program sorunu
Öncelikle herkese slmlar koly gelsin 1 hafta önce nokia 5800 xm aldım ve 3.4 GB şarkılarımı nokima kopyaladım fakat playlist seçeneği telefondan karın ağrısına dönüşünce bende "nokia music" programı ile playlist lerimi oluştrudum faka dün gece itibariyle DURDUK YERE bağladığım telefonu görmemeye başladı ama sadece "nokia music" programı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirlermi

Nokia Ovie Suit = çalışıyor ve telefonu görüyor
Depolama Modu = çalışıyor ve telefonu görüyor
Görüntü Aktarma Modu = çalışıyor ve telefonu görüyor
Medya Akarma Modu (Nokia Music)= çalışıyor AMA TELEFONU GÖRMÜYOR:@

• Beğen
Tepkiler: p-siko mobile

selman63

selman63

Üye
ya arkadaşlar bnende 5800 express müzikkullanıcısıyım ama şu sertifika sorunu beni telefondan soğuttu...
bu sornu nasıl çözebiliriz..........

AKALAC

Üye
    Konu Sahibi
kardeş anladığım kadarı ile sertifika sorunumu olduğunu söylüyorsun bu sorunun ? ana kullanalı 1 hafta yeni doldu

thekyph

thekyph

Üye
ya arkadaşlar bnende 5800 express müzikkullanıcısıyım ama şu sertifika sorunu beni telefondan soğuttu...
bu sornu nasıl çözebiliriz..........
Bu konu için formda arama yaparsan birçok seçenek var:) 5800 sertifika sorunu yaz :):)

AKALAC

Üye
    Konu Sahibi
atıyorum fakat klasörden çalma yani diyelim klasörde 50 şarkı sadce bunları çalma özelliği olmadığı için play list yapmam gerekiyor 1000 ksür şarkıyı telefondan playlist oluştrumak muazzam bir bela o yüzden pcden yapmak şar ama malum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt