"Evlenmeden Önce Olmaz" İç Çamaşırları Satış Rekorları Kırdı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Evlenmeden Önce Olmaz" İç Çamaşırları Satış Rekorları Kırdı!
"Babam izliyor", "Bekliyorum" gibi mesajlar içeren çamaşırlara aşırı ilgi var. Satışını katlayan firma "bekâretin kötü bir şey olmadığını" savunuyor.

Amerika'da ve Avrupa'da daha çocuk denecek yaşta gençlerin cinsellikle tanışması herkesi alarm durumuna geçirdi. Erken cinsellikle birlikte birçok sorunla karşılaşan gençlere yönelik kampanyalar yapılıyor. "Wait Wear" (Bekle Giysileri) üreticisi Yvette Thomas "evlenmeden olmaz" iç çamaşırlarıyla milyonlarca dolarlık bir servete sahip oldu. 39 yaşında, bekâr ve üç çocuk annesi olan Thomas, "Bekâret kötü bir şey değil. Daha küçük yaşlarda çocuklar çevrelerinin etkisinde kalıyor ve sanki bir şeyleri kaçırdıklarını sanıyorlar. Ben de aynı hatayı yaptım. Bunu engellemek için de bu iç çamaşırlarını çıkardım" diye konuşuyor. Wait Wear şirketi tarafından piyasaya sürülen iç çamaşırı ve atletler yaklaşık 25 dolara satılıyor. Thomas bu yılki şirket cirosunun yaklaşık 1.7 milyon sterlin olarak beklendiğini söylüyor.

'BÖLGEYİ GEÇMEK YASAK'
Pamuklu kumaştan üretilen iç çamaşırlarının üstünde "Seks yok", "Bu bölgeyi geçmek yasak", Babam izliyor", "Saklıyorum", "Bekâret kötü bir kelime değil" gibi sloganlar bulunuyor. İnternet'ten de pazarlanan ürün sayesinde satışların yüzde 400 arttığı söyleniyor.

Salihyet

Salihyet

Üye
İnşallah bizim ülkeye de ithal edilmek zorunda kalmayız :) Bizim gençlerimiz de azmaya çok müsait..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
İnşallah bizim ülkeye de ithal edilmek zorunda kalmayız :) Bizim gençlerimiz de azmaya çok müsait..

Hiç sorma abi ya Buranın havasından mı suyundan mı bizden daha abaza bir millet yoktur ha :ehe

catalfleg

catalfleg

Üye
:D:D o yazıyı gören 2 kat daha azar bence

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
O halde bekaret kemerleri çıksın tekrar piyasaya...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
erkek versiyonu lazım: tut olum, sakim ol çocuğum gibi mesela

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Daha çok tahrık olur bizim millet

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
zamanında milletin ahlakını bozdular şimdide düzeltmeye mi çalışıyorlar?

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
O yazıyı görecek kadar ilerleyen bir Türk erkeği, o yazıyı değil kızı takmaz o vakitten sonra..
Uçkuru şaha kalkmış bir Türk erkeğinin gözü kördür :D

--------------- Ekleme ---------------

O yazıyı görecek kadar ilerleyen bir Türk erkeği, o yazıyı değil kızı takmaz o vakitten sonra..

Berlin Boleyn

adamın o yazıyı görmesi için kızın yazıyı göstermesi lazım yazıyı gösteren kız o çamaşırı giymede olur bune perhiz bu ne lahana turşusu derler insna:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yani :ehe o çamaşıra kadar görecekse adam ne gerek var yazıya ... uğraştırma ışte :hmmm

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye

--------------- Ekleme ---------------

:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt