WebGate Advanced Call Manager v2.74(255)S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
WebGate Advanced Call Manager v2.74(255)S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned - Türkçe

Gelen aramalarınızı kontrol altına alın!

Advanced Call Manager size belirlediğiniz gruplar için farklı düzenlemeler oluşturmanızı sağlar.

Advanced Call Manager ile gelen aramaları kabul edebilir, reddedebilir, yönlendirebilir, kişisel sms yollayabilir, kişisel bir karşılama mesajı veya müzik düzenleyebilirsiniz.

Advanced Call Manager ile telefon rehberinizi Black List (sizi rahatsız etmelerini istemediğiniz kişiler) yada White List (sizin aramalarını kabul edeceğiniz kişiler) gibi veya daha farklı grup listeleri şeklinde düzenleyebilirsiniz.

Yenilik:
Tüm S60v3 cihazlarda uyumluluk sorunu düzeltildi.

Yükleme Talimatı:
1.WebGate.Advanced.Call.Manager.v2.74.255.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.ed.sis dosyasını kurun.
2.Türkçe Dil Dosyası klasörünün içindekini resourse\apps içine atın.Değiştirilsin mi derse evet deyin.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: shiftt, derbeder25, ekocandan ve 17 diğerleri

Ozan

Ozan

Admin
Teşekkürler paylasımına. :oke:

alaybeyi

Üye
dil dosyası rar çalışmıyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dil dosyası rar çalışmıyor.
Dil dosyasını çalıştırmayacaksın.
Türkçe Dil Dosyası klasörünün içindekini resourse\apps içine atın.Değiştirilsin mi derse evet deyin.

benhjk

benhjk

Üye
teşekkürler

Silinen Üye 321934

Silinen Üye 321934

Kapalı Hesap
merhaba ben bu programı yükledim ama türkçe dll dosyasında hata var rar açılmıyor hata veriyor telefondaki dosya yöneticisi ie taşımaya kalkıştığımdada hata veriyor vede taşımıyor böyle güzel bir prog mı 4*4lük ancak türkçe olarak kullanabiliriz gibi geliyor lütfen bu konuya bir el atın teşekkürler

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba ben bu programı yükledim ama türkçe dll dosyasında hata var rar açılmıyor hata veriyor telefondaki dosya yöneticisi ie taşımaya kalkıştığımdada hata veriyor vede taşımıyor böyle güzel bir prog mı 4*4lük ancak türkçe olarak kullanabiliriz gibi geliyor lütfen bu konuya bir el atın teşekkürler
Arkadaşım yükleme talimatını okuyupta kurun...
Yükleme Talimatı:
1.WebGate.Advanced.Call.Manager.v2.74.255.S60v3.Sy mbianOS9.1.Unsigned.ed.sis dosyasını kurun.

2.Türkçe Dil Dosyası klasörünün içindekini resourse\apps içine atın.Değiştirilsin mi derse evet deyin.

sckn3135

Üye
bende E63 var, programı yüklediimde sertifika hatası uyarısı çıkıyor. o yüzden yükleme yapamıyorum. aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

mesutpeker

Üye
mrb arkadaşım paylaşımlarını takdir ediyorum. bir konuda yardımını istiyorum. benim 6220 classic var. dil dosyasını atacağım klasörü bulamıyorum.yardım edersen sevinirim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mrb arkadaşım paylaşımlarını takdir ediyorum. bir konuda yardımını istiyorum. benim 6220 classic var. dil dosyasını atacağım klasörü bulamıyorum.yardım edersen sevinirim

İlk önce telefonunuzun sisteme açık olması lazım.Bunun içinde telefonunuzun hackli olması lazım.Hackli değilse sitede anlatım mevcut.Hackliyse X-plore gibi bir dosya yöneticisiyle atabilirsiniz.

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
teşekürler.

irc32

Üye
tşkler..

xmerty

xmerty

Üye
Tsk

macman

macman

Üye
teşekkürler...

cngz68

cngz68

Üye
Teşekkürler.Gerekli bir paylaşım.Emeğine sağlık.

BUMERANGs

Üye

aynı sorun e65 de

habbuj

habbuj

Üye
çok sağol kardeş

SRCLareon

SRCLareon

Üye
saolasın

cngz68

cngz68

Üye
teşekkürler . sorunsuz çalıştı.emeğinize sağlık.

Üst Alt