DynaFile v1.02 EN.sis

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
DynaFile v1.02 EN.sis
arkadaşlar çinli programcılar ücretli proğramları bitirmek için kolları sıvamış işte onlardan biri XPLORE nin en büyük rakibi fazlası var eksiği yok mesela bu pro da sis dosyalarını sertifikalandırmak için entegre mobil singer bile var aslında birkaç farklı özellik daha var ama artık ingilizcesi iyi olan arkadaşlar göz atıp yazsın yarım ingilizce ile ancak bukadarını çözebildim umarım işinize yarar haa unutmadan program unsıgned dir

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ssoyer, arslanmi, habbuj ve 12 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Eline sağlık.

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim umarim ise yarar

aryscat

aryscat

Üye
Denedi. xplore ye benzer bir ara yüzü var. eksisi çok. mesaj kutusunu göremiyoruz , dosya ve klasörlerin gizli sistem salt okunur seçeneklerini değiştiremiyoruz , dosya uzantıları için "birlikte aç" seçeneği yok. belki ileri sürümlerinde düzeltirler. Emeğine sağlık...

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
Denedi. xplore ye benzer bir ara yüzü var. eksisi çok. mesaj kutusunu göremiyoruz , dosya ve klasörlerin gizli sistem salt okunur seçeneklerini değiştiremiyoruz , dosya uzantıları için "birlikte aç" seçeneği yok. belki ileri sürümlerinde düzeltirler. Emeğine sağlık...
rica ederim... seçeneklerden tools un içinde mesaj kutusuna gidebiliyorsun ayrıca eğer doğru anladıysam bu pro kendi sertifika yapıyor yaptığı sertifikayla program imzalamayı deneyeceğım zannetmiyorum ama işe yararsa sonucu paylaşırım

Favorite

Favorite

Üye
Güzel program gerçekten biraz daha geliştirilmesi lazım tekrar teşekkürler.

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
evet denedim gercekten sertifika yapiyor ama yapilan sertifika icin telefon guvenilmeyen saglayicidan alinan sertifika diyor belki o sertifikayi telefonun guvenlik ayarlarindaki sertifika bolumune filan atip tanitmak gerekiyor anlayan arkadaslar bir el atarlarsa sevinirim belki sitelerden sertifika bekleme olayina son verir sevaba gireriz hep beraber

ssteel

ssteel

Üye
güzel program geliştirilirse x-plore nin pabucunu dama atar

bulentba

bulentba

Üye
guzel paylaşım

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağol

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
Güzel program gerçekten biraz daha geliştirilmesi lazım tekrar teşekkürler.
ben tesekkur ederim bu pro yu yapanlarin tek amaci zaten ileride daha da gelistirip bu tur pro lari parayla satanlarin sonunu getirmekmis surekli takipteyim yeni versiyonu cikinca ilk maxicep te paylasima acmak istiyorum google den arattim diger turkce sitelerde yok ama artik bizden alip yayinlarlar :)

SRCLareon

SRCLareon

Üye
güzel birşeye benziyor tskler.

berknet

berknet

Üye
eline sağlık paylaşım için teşekkürler...

haltie

haltie

Üye
eline sağlık:oke:

tusitr

tusitr

Üye
bakalim iyimi yinere tesekkur

p-siko mobile

p-siko mobile

Üye
sağol :naughty:bi deniyeyim türkçesini eklerim sonra..

habbuj

habbuj

Üye
çok teşekkürler

futbol123

futbol123

Üye
sağolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...