.sis Uzantıları yükleyemiyorumm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

polyme

Üye
    Konu Sahibi
.sis Uzantıları yükleyemiyorumm
Merhaba arkadaslar benim elimde Nokia 6220 Classic var ve ben 1 hafta öncesine kadar Btün .sis uzantılı program oyun vs. hepsini yükleyebiliyordum ama ne olduysa artık hiç birini yükleyemiyorum hangi programı seçsem örneğin msi.sis programı seçiyorum verdigi hata "msi.sis" yüklemesi desteklemiyor diyor. Bütün .sis uzantılılarda aynı hatayı veriyor Bi Yardım edermisiniz Lütfen
Ama .jar uzantılı dosyaları yükleyebiliyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
uyumsuz programları yüklüyorsunda ondan..

Laz¥

Laz¥

Üye
bak dostum çok fazla program yukledikten sonra telefon artık uygulama kabul etmiyor şimdi birkac uygulama silsende artık kabul etmeyecek önce uygulama yöneticisine gir sonra uygulama yuklemeye iyin ver ondan sonra yukleme yapabileceksin :oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Telefona arada format atmak iyidir..Çünkü her program yükleyişinde teline gereksiz libsler ve gereksiz dosyalarda yüklenir bunlardan kurtulmanın en kolay yolu format....

Laz¥

Laz¥

Üye
Salih Baba™;1720177' Alıntı:
Telefona arada format atmak iyidir..Çünkü her program yükleyişinde teline gereksiz libsler ve gereksiz dosyalarda yüklenir bunlardan kurtulmanın en kolay yolu format....
Salih Baba bu işin kitabını yazmış adamdır sen benimkini salla Salih Baba ne derse o dosum :oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Salih Baba bu işin kitabını yazmış adamdır sen benimkini salla Salih Baba ne derse o dosum :oke:
Estağfirullah kardeşim öyle şey olur mu çözüm daha güvenilir olsun diye söyledim....:)

Laz¥

Laz¥

Üye
Salih Baba™;1720200' Alıntı:
Estağfirullah kardeşim öyle şey olur mu çözüm daha güvenilir olsun diye söyledim....:)
Yok Abi senin yanında bize laf demek düşmez :)

dEs_

dEs_

Üye
Evet en temizi formattır... Bende zamanı geldiğinde çekerim bi format ve temizce yüklerim istediğimi...
Seninde ilk yapacağın yedek alman ve format çekmendir. Kart ve tel...
Formatın sonunda da en önce hackle teli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt