Gelmiş Geçmiş Sitede Kendinize En Yakın Buldugunuz Kişi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lina_TR

Lina_TR

Üye
Oho silin şu konuyu bu kadarda iyimser olun maz. Ne tek isim ver tek isim ver kardeşim. Hani konuyu açtın anladık tek isim ver ne. Ata bey konuyu silelim. Ne size yararı var ne bize. Konu hakkında savun manızı bana pm den yapın. Haklı çıkarsanız savun manız ve konu yayınlanır. Yani Adem abi varken bana söz düşmez ama :locked:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hadiyin konuyu topluca şikayet edelim:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Dursun ne zararı var ki :)kaçırdığım birşeyler mi var acaba :) hep elektrik öğretmeni yüzünden bir susmuyo ki foruma yorum yazalım :ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Of of

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Dursun ne zararı var ki :)kaçırdığım birşeyler mi var acaba :) hep elektrik öğretmeni yüzünden bir susmuyo ki foruma yorum yazalım :ehe

Sen neden derslerini dinlemiyorsun , herşeyi zamanında yapman daha doğrusu , yanlış anlama sana karışmak değil niyetim, ama bence herşeyi yerli yerinde yapmak en doğrusu:)

S(erial)ATA

S(erial)ATA

Üye
    Konu Sahibi
Amacınız nedir ?. Bu bilgiyi paylaştığı zaman çıkacak problemleri bilmiyor musunuz ?. Sayın ATA.
arkadasım nabalım yani tamam paylasmasın o zaman ne sorunlu bi site yaw burası 1 haftadır burdayım durmadan sorun sorun sorun :bann:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sen neden derslerini dinlemiyorsun , herşeyi zamanında yapman daha doğrusu , yanlış anlama sana karışmak değil niyetim, ama bence herşeyi yerli yerinde yapmak en doğrusu:)

Dersi dinliyorum hem de en iyi şekilde ... Ama bu elektrik öğretmeni psikopatın önde gideni ... Okulda kimseyle konuşmuyo ve sürekli bağırıyo öğrencilere ... Aklınca öğüt veriyo bize bu öğretmen sürekli ... 2 kişi konuştu diye dolu dolu 9 sayfa ceza yazı yazdırdı hem de mecburi ...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sorunu yaratan biz değiliz.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Bana kimse cevap yazmıyor ki ben gidiyorum. Konu hakkında bişe diyen varsa pm atsın

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
titanic daha iyiydi ama... :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Alışmıştık titanik'e :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Hayır novelics titanic idi.

Praetor --> praetor --> praetor_282

Nasıl ama ?

Odysseus

Odysseus

Üye
walla ya mıknatıs gibiyim tüm sorunlu üyeleri çekiyorum

Bence bu kadar kısa sürede bu tepkileri aldıysan sorgulaman gerekir.
Yeni üye oluyorsun ve damardan giriyorsun.
Forumun en ateşli kısmı KONU DIŞI :hmmm
Neden acaba ?..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt