Satılık tertemiz nokıa 6500 slıde gümüş gri...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrikoo

Emrikoo

Üye
    Konu Sahibi
Satılık tertemiz nokıa 6500 slıde gümüş gri...
cihaz sapasağlamdır sorunsuzdur. 3.2 mp Alman Carl Zeiss Jenna mükemmel kameraya sahiptir fotoğraf kalitesi harikadır. kasası çelik kasadır ve çok temiz kullanılmıştır rahatsız edici hiçbir çiziği yoktur. sadece OK tuşu üzerinde çok basmadan kaynaklanan bi aşınma vardır o kadar telefonun tek kusuru budur. ben çok rahatsız etmediği için değiştirmedim fakat siz rahatsız olurum derseniz 10 liraya o tuşu orjinal sıfırıyla değiştirebilirsiniz telefoncularda. ben dediğim gibi gözüme batmadığı için uğraşmadım ama karar alıcak kişinin.

telefonun fiyatı için 350 lira düşünüyodum emsalleri gittigidiyor gibi sitelerde daha pahalıya satılıyo bakabilirsiniz. 350 lira düşünüyodum fakat tuş rahatsız edebilir ve değiştirmek istersiniz diye düşünerek o tuşun değişimi için gerekli ücreti düşüyorum 10 liraya değişir fakat ben 20 TL indirim yapıyorum ve 330 TL olarak belirliyorum fiyatı. cihazın yanında şarj aleti ve usb data transfer kablosuda verilecektir.

Lütfen ciddi alıcılar mesaj atsın. Teşekkürler...

Laz¥

Laz¥

Üye
Ok tuşunun aşılması olayı bu telefonlarda var benimki de kısa zamanda aşındı

Emrikoo

Emrikoo

Üye
    Konu Sahibi
evet malesef bütün kullanıcılarda oluyomuş bu olay bende çok duydum ama telefoncularda araştırdım 10 TL'ye orjinal değişim yapıyolar sadece ön tuş takımına zaten diğer iç tuş takımında hiçbi sorun yok tertemiz.

bende düşündüğüm fiyattan 20 TL indirim yaptım o yüzden alan arkadaş değiştirmek isterse benden olsun diye :)

Laz¥

Laz¥

Üye
Iyi yapmışsın :oke: telefon güzel ben kullanıyorum alıcılarına tavsiye ederim ama kıyaslamalara karışmam :)

Emrikoo

Emrikoo

Üye
    Konu Sahibi
ok dostum mail gönderdim sana almak istiyosan telefon hala elimde satılmadı. mail gönderdim

teluzmani

Üye
Takas olurmu samsung e251 L ile?

Emrikoo

Emrikoo

Üye
    Konu Sahibi
hayır takas olmaz.

teluzmani

Üye
Tamam satin aliyorum.ama para yada kargoya gelince herkes ben diyor.napcaz.once kargo sonra para allah korkusu olan bi insanim.kabul mu

Emrikoo

Emrikoo

Üye
    Konu Sahibi
valla dostum sende Allah korkusu varsa bendede var Allaha şükür.

şimdiye kadar netten çok fazla alışveriş yaptım ve hepsinde önce para sonra kargo şeklinde yaptım. kendi aldığım ürünlerdede önce parayı yatırdım sonra kargoyu aldım 1 kere sorun yaşadım parasını yatırdığım bi ürün gelmedi başkada bi sorun yaşamadım. yani anlıcağın ben sorun yaşadım başkasına yaşatmadım Allaha şükür.

istiyosan hemen parayı geç hesaba bende hemen çıkim verim telefonu kargoya hemen bugün ama dediğin şekilde olmaz. dediğim gibi internetten alışverişler hep böyledir önce ürünün parası yatar sonra ürün gönderilir ben hep bu şekilde gördüm ve %90 böyledir.

istersen msn adresini yolla ordan detaylı görüşelim.

Emrikoo

Emrikoo

Üye
    Konu Sahibi
ekledim ama online değilsin

gabasan

Üye
Emrikoo

Emrikoo

Üye
    Konu Sahibi
satışa devam cihaz hala satılmamıştır.

Laz¥

Laz¥

Üye
Neden satamadın 2 tane müşteri çıkmış onlarla neden anlaşamadın?

Emrikoo

Emrikoo

Üye
    Konu Sahibi
Neden satamadın 2 tane müşteri çıkmış onlarla neden anlaşamadın?

sorma dostum bi tanesi şerefsizin teki çıktı msne ekledim konuştuk dedi sen önce teli gönder ben sonra parayı yatırim bunu kabul etmeyince başladı küfür etmeye bende bi güzel ağzının payını verip yolladım şerefsizi.

ikinci arkadaş ise telefon alım satım yapıyomuş 270 e verirmisin dedi bende veremeyeceğimi söyledim teşekkür ettik anlaşamadık kendisiyle.

anlicağın satışa devam :)

Laz¥

Laz¥

Üye
Öyle ş....z lere çok rastlanıyor bu internet aleminde ama sen akıllı adamsın :oke: telefon güzel satarsın inşallah

Emrikoo

Emrikoo

Üye
    Konu Sahibi
Öyle ş....z lere çok rastlanıyor bu internet aleminde ama sen akıllı adamsın :oke: telefon güzel satarsın inşallah

sorma valla dostum baya bi var internet aleminde dediğin gibi. adam bana güvenmeyip teli önce yolla diyo ama benim ona güvenmemi bekliyo. zaten üçkağıtçının tekiydi telefonu yollasam %100 parayı yollamazdı yani öyle diyim sana niyetini çok belli etti.

başıma bi kere böyle bişey geldi netten bi alışveriş yapıcaktım 170 liralık bişeydi konuştuk anlaştık güvendim yatırdım 170 lirayı ama cihazı göndermedi sonrada sır oldu telefonlarını falan kapadı bi daha ulaşamadım. sonra dedim ben bunu yakacam mahkemelerde süründürecem ama sonra baktım astarı yüzünden pahalıya gelicek bana dedim Allahından bulsun. Gerçi böyle bişeyi yapan Allahsızın önde gidenidir ama neyse. o günden beride artık yoğurdu üfleyerek yiyorum adam bana diyoki teli yolla parasını sonra yollim. sonrada baktı iş yok başladı küfüre. ağzının payınıda aldı tabi ya neyse

bu arada sağol dostum yorumların için baktım alıcı çıkmıyo kullanmaya devam ederim bende illa satılıcak diye bişey yok dimi zaten çok memnunum ama bakma işte insanoğlu değişiklik istiyo ara sıra :)

EDİT : zaten o bahsettiğim küfür eden teluzmanı nickli ş......zde banlanmış baksana :) Ne mal olduğu burdanda belli oluyo zaten açıkça

Laz¥

Laz¥

Üye
Evet üye banlanmış bende dedim sen banlattın galiba ama değilmiş olsun sen gitti gidiyor gibi siteleri kullanıyormusun

Emrikoo

Emrikoo

Üye
    Konu Sahibi
yok dostum ben banlatmadım başka bi halt işlemiş heralde o yüzden banlanmış :) Neyse sonuç itibariyle hakettiğini aldı :)

Sahibinden.com'u kullanıyorum gittigidiyoru kullanmıyorum kredi kartı istiyo çünkü gg o yüzden gg u kullanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt