Emrikoo
Üye
Satılık tertemiz nokıa 6500 slıde gümüş gri...
cihaz sapasağlamdır sorunsuzdur. 3.2 mp Alman Carl Zeiss Jenna mükemmel kameraya sahiptir fotoğraf kalitesi harikadır. kasası çelik kasadır ve çok temiz kullanılmıştır rahatsız edici hiçbir çiziği yoktur. sadece OK tuşu üzerinde çok basmadan kaynaklanan bi aşınma vardır o kadar telefonun tek kusuru budur. ben çok rahatsız etmediği için değiştirmedim fakat siz rahatsız olurum derseniz 10 liraya o tuşu orjinal sıfırıyla değiştirebilirsiniz telefoncularda. ben dediğim gibi gözüme batmadığı için uğraşmadım ama karar alıcak kişinin.
telefonun fiyatı için 350 lira düşünüyodum emsalleri gittigidiyor gibi sitelerde daha pahalıya satılıyo bakabilirsiniz. 350 lira düşünüyodum fakat tuş rahatsız edebilir ve değiştirmek istersiniz diye düşünerek o tuşun değişimi için gerekli ücreti düşüyorum 10 liraya değişir fakat ben 20 TL indirim yapıyorum ve 330 TL olarak belirliyorum fiyatı. cihazın yanında şarj aleti ve usb data transfer kablosuda verilecektir.
Lütfen ciddi alıcılar mesaj atsın. Teşekkürler...
telefonun fiyatı için 350 lira düşünüyodum emsalleri gittigidiyor gibi sitelerde daha pahalıya satılıyo bakabilirsiniz. 350 lira düşünüyodum fakat tuş rahatsız edebilir ve değiştirmek istersiniz diye düşünerek o tuşun değişimi için gerekli ücreti düşüyorum 10 liraya değişir fakat ben 20 TL indirim yapıyorum ve 330 TL olarak belirliyorum fiyatı. cihazın yanında şarj aleti ve usb data transfer kablosuda verilecektir.
Lütfen ciddi alıcılar mesaj atsın. Teşekkürler...

telefon güzel ben kullanıyorum alıcılarına tavsiye ederim ama kıyaslamalara karışmam