dostlaryardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batu35

Üye
    Konu Sahibi
dostlaryardım
arkadaşlar bilgisayarın ramini yükseltmem gerekiyo oyun oynarken kasıyo kasayı açtım ramin özellikleri 256mb pc533 ddr2 aneon 4c yazıyor vede bu ramden 2 tane takılı kasada bunları 1gb yapmam için nasıl bir yol izlemem gerekiyo bu konularda pek anlamam yardımcı olursanız mutlu olurum değiştirirken ikisinidemi değiştiricem yoksa birinimi yardımcı olursanız sevinirim....

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Senin bilgisayarında 2*256 MB yani 512 MB Ram var... 1 GB yapmak istiyorsan eğer 1*512 takabilirsin...

batu35

Üye
    Konu Sahibi
dostum yardımın için sağolda 2 ram yerivar şu anda takılı olan yani 2 adet 256mb var bunlardan birini çıkarıp 512 takınca 1gbmi olur yada 1gblik ram alsam birinin yerine onu taksam nasıl olur almışken 1 yada 2 gb alıyım diyorum birde bu çakışma olayı nedir sen bir uzman olarak yorumlarsan nasıl biir ram alayım biraz açarak yazarsan sevinirim....markası ne olabilir birde kasayı vermek istemiyorum üstündekini çıkarıp bana bunun 1gb liğini verin desem doğrumu olur acaba dostum gerçekten hiç bilgim yok yardımcı olursansevinirim....

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hımmm... Şimdi anakartının markasını tam olarak yazarmısın... Anakartının ram sulotları en fazla nekadar MGHZ destekliyor onu bi araştırayım... Daha sonra sana şu rem'i al diye tavsiyede bulunurum... ;)

batu35

Üye
    Konu Sahibi
vallaha dostum bilmiyorum doğru yeremi baktım ama denetim masasından buldum şöyle atı radeon xpress 200 series yazılı inşallah istediğin budur bu değilse nerde yazılı olduğunu söylersen bakıyım teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

vallaha dostum bilmiyorum doğru yeremi baktım ama denetim masasından buldum şöyle atı radeon xpress 200 series yazılı inşallah istediğin budur bu değilse nerde yazılı olduğunu söylersen bakıyım teşekkürler...
bu arada bilmem işine yararmı bağdaştırıcı bilgisi ınternal dac 400 mhz bellek boyutu 256mb yazmakta....

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Senin vermiş olduğun ekran kartı bilgisi... Kasanın kapağını açıp anakartın üzerinde yazanları buraya yazsan aslında iyi olur...

batu35

Üye
    Konu Sahibi
yapma be dostum başka yerden bakılmazmı buna ekran kartını nasıl bulucamordan aslında siyah tel hafıza kartına benzeyen bişey görmüştüm omu acaba neresinde oluyo kart yarın tekrar açıp bakıyım.....

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Anlaşıldı sen baya baya bi acemisin... Bence kasanı al bir bilgisayarcıya git onlar gerekeni yapar merak etme...

batu35

Üye
    Konu Sahibi
evet üstad acemiyim benimde çekingem gidip başkasına teslim etmek parçasını değiştirirler falan diye korkum onun için sizin gibi dostlardan biraz bilgi edinetim dedim katakulliye gelmemek için artık başka çare yok vericez bi yere yardımların için çok sağol...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
evet üstad acemiyim benimde çekingem gidip başkasına teslim etmek parçasını değiştirirler falan diye korkum onun için sizin gibi dostlardan biraz bilgi edinetim dedim katakulliye gelmemek için artık başka çare yok vericez bi yere yardımların için çok sağol...

Ver kasanı dikel başında gözünün önünde değiştirsinler olsun bitsin... ;)

batu35

Üye
    Konu Sahibi
gazi kardeş son sorum olacak bu 256lıkların bir tanesinimi çıkarmak gerekiyo biri kalıp diğerinin yerine 1gblik taksam olurmu ya bide rami götürsem bunun 1gbliğini verin desem olurmu acababirde olduki yanlışram aldım taktığımda yanlışlıktan dolayı bi yanma falan olurmu teşekkürler....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt